-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Swiss mi optimum mu hellas mı? hangisini tercih etmeliyim?
Oluşturan:
Kapukaya, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ogulcanozer34
Merhaba arkadaşlar,
Testo Enanthate Boldenon Kürüm için marka önerisi olan var mı? Kimseye güvenemez olduk bu devirde bazılarının çok iyi dediklerini bazıları kötülüyor kararsız kaldım daha önce kullanmış olduğunuz markalar varsa yorumlarınızı merak ediyorum iyi forumlar herkese
-
Yazan: shX648
merhabalar öncelikle 20-30 gün kadar kısa bir yağ yakım sürecine giricem bu süreci de günlük 40mcg kadar clen ile desteklemeyi planlıyorum zaten ham maddesi ucuz olduğundan sahtesi piyasada pek yok ama yinede marka seçimi konusunda bana öneride bulunursanız çok yararı dokunur
forumda swiss kullanıp 1-2 tablette hiç etki görmeyen 1 tablet atıp hastanelik olduğunu söyleyen biri vardı o yüzden bu konuyu açma ihtiyacı duydum yerli ithal farketmez marka önerilerinizi bekliyorum abilerim
-