Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Druckenn

Npp haftalık 150 mg iş görür mü?

Önerilen İletiler



SPECTRE    948
Druckenn, 40 dakika önce yazdı:

Npp deca kullanmak istiyorum 150mg civarı kullanıpta verim aldığınız markaları yazabilir misiniz

Ben haftada 300 aldım güzel keyifliydi ama normal düze decayı daha çok tavsiye ederim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Druckenn    0
SPECTRE, 8 dakika önce yazdı:

Ben haftada 300 aldım güzel keyifliydi ama normal düze decayı daha çok tavsiye ederim.

Hocam marka ve fiyat neydi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Diver
      Selam arkadaşlar.
      @Loving hocamın desteğiyle büyümeye kaldığımız yerden devam edicez inşallah  Ramazanda istediğim diyeti yapamadım. İşte çok yoğun bir dönemdeyiz uzun süreli dalışlar hem yoruyor hemde sıfır karbonhidrat çekilmez kıldı gözümü açamıyordum 1-2 kere bayılma derecesinde şekerim düşünce iftara pilav ekledim. Antrenman konusunda kendimi iyi hissettiğimde yaptım genel olarak dinlendirdim vücudumu.İstediğim yağ oranına inemedim lakin hocamın tavsiyesiyle hem mental hemde fiziki olarak dinlendim. Ramazandan sonra karbonhidratı 200gr pirinç ile sınırladım hem işte hemde sporda kendime geldim. Neden bilmiyorum antrenmanda aşırı derecede pump oluyorum tabi şikayetçi değilim 😁 Kütlemde çok bir değişiklik olmadığını düşünüyorum. Şimdilik 104 kgda sabitim. Yeni kürde;
      500 Testo
      500 Bolde
      400 Deca olacak.
      @rastlantisal @Rdm @Askabar @otopsicikedi @Tr3n @GHOST @SPECTRE @SERKO @metinav @crosfredy @Semih Erarslan @Emrah
      3500 kalori ile başlayıp duruma göre yavaş yavaş artıracam.Bol yeşillik, bol balık, zeytinyağlı enginar yemeği vs cleanbulk mantığıyla ilerleyecez inşallah. 
      Yine sağlam stok yaptım😁. Sağolsun hocam hediye göndermiş çok hoşuma gitti teşekkür ederim.
      Sağlam amele yanığı olduk😄
      Tavsiyelerinizi uyarılarınızı bekliyorum saygılar.
        
    • Yazan: napervaq
      Arkadaşlar merhabalar herkese iyi forumlar.
      İlk kürümde
      1-20 hafta
      Testo Bolde 400er mg Araya 6-8 hafta
      200mg tren enanthate  Şeklinde kullanım yapıp 20 hafta sonrası düşük doz testo kullanıp 23-24 haftalık bir kür bitirmiştim. İnanılmaz güzel verim aldım yıllardır spor yapmanın vermiş olduğu altyapıyla resmen bağımlı oldum  .
      O dönem boyunca ciddi anlamda östrojen sorunu yaşadım, herhangi bir kitle vs hissetmedim, jino olmadım. Bu süreçte düzenli aromasin ve tamoksifen kullanımı yaptım işin ilginç yanı kür bitiminden 1.5 ay sonra PCT yapmak amaçlı test verdiğimde döngüm yerine gelmişti inanamayıp 3 hafta sonra tekrar test verdim ve durumda gözle görülür bir değişiklik yoktu, libido veya sertleşme problemi de yaşamadım hatta bununla ilgili konu açtım ve @rastlantisal hocam yardmcı olmuştu. O dönem ailevi kayıplar yaşamam sebebiyle araya giren bu dönemde sporu çok aksattım düzenim değişti hatta martta bu küre girecektim ancak yine @rastlantisal hocam doğru olmadığını kendimi toplarlayıp kullanmam gerektiğini söylediği için tavsiyelerine uydum. Geçmişi şöyle bir özetledikten sonra şimdi 2. kürüme geçmeyi düşünüyorum. Şuan 81-82 Kg civarında üst çatım her ne kadar iyi durumda olsa da belimde yağlanma var ve üst karın kaslarım hafif görünür şekilde.
      Yeni serüvende ise:
      500 Testo 250 Deca 1-12 hafta ve günlük 25 ila 50 Mg Anapolon Kullanmayı düşünüyorum. Yanına başka bir ilaç eklemek istemiyorum. Bu süreçte geçmiş dönemi göz önüne alarak düzenli tamoksifen veya aromasin kullanımı yapmam ne kadar doğru olur? Anapolonu kaç mg almalıyım ve günün hangi saatlerinde kullanmam verimi arttır?. Tavsiyeleriniz benim için altın değerindedir, şimdiden teşekkür ediyorum.
    • Yazan: Altug0035
      Selamlar herkese, iyi forumlar diliyorum...
      Bilinmesi gerekenler:
      Evogen pharma ürünleri kullanıyorum Kürümün 3. haftasındayım 25 yaşındda 75 kg Toplamda haftalık olarak:
      0.75 npp deca 300 rimobolan 500 enanthate Kullandığım vitaminler:
      Tüm vitaminler Nac 600 Proviron Enginar hapı Sorularım:
      Kullanıyorum bu şekilde kaç hafta devam edebilirim? Npp çıkarmadan veya doz arttırımında herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım? Npp uzun vadede herhangi bir sorun oluşturur mu benim için? Npp kaçıncı haftada kesmeliyim? Not: 8. hafta tekrardan test vereceğim.
    • Yazan: kaaneth
      Merhaba hocalarım,
      5 ay iran testo 2ml 3 ay sustanon 2ml olarak devam ettiğim kürüme trenbolone ve npp ya da ikisinden birisini kullanmak istiyorum. Bu konuyu açma sebebim de ne gibi etkiler alırım ne gibi yan etkiler alırım kullanan arkadaşlardan ricam yaşadığınız etkileri ve nasıl baş ettiğinizi açıklarsanız çok sevinirim. Korktuğum için düşük doz gitmek istiyorum. Doz konusunda da ne kadar dozlarda ve ve ne kadar süre gitmem gerekiyor hiçbir fikrim yok. Sal günü kan testi alacağım aldığımda değerlerimi de burada paylaşacağım. 1 ay öncesinde karaciğerim tertemiz böbrek değerim referans aralığından çok çok az aşağıdaydı.
      Hedefim bulk yapmak:
      Kilom 81 Boyum 178-180cm Spor geçmişim 1.5 yıl üzerindedir Yaş 21 Öğrenciyim Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ParsKocak
      Hocalarım, arkadaşlarım herkese selamlar...
      18 haftalık bolde kürümün bitmesine son 2 hafta kaldı kürüm bittikten sonra boldeyi devam ettirip yanına deca eklemeyi düşünüyorum sizlerin bana vericeği bilgiler ve tavsiyeler hakkında biraz da decayı eklemeyi düşünüyorum aslında çünkü biraz da çekingenliğim var  her decaya giren kişi gerçekten de sorun yaşıyor mu cinsel anlamda özellikle dikkat etmem gereken konular nedir acaba deca küründe (bolde testo ve deca olacak şekilde 10 haftalık bir kür olacak)
      şimdiden teşekkür ederim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×