Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Yusufdemir1995

Sahte ilaçlarmı?

Önerilen İletiler

Selamlar. Yaklaşık 11-12 yıldır vücut geliştirme ile yakından ilgileniyorum. 8 yıldırda antrenörüm. Tam 9 yıldır doğru düzgün ara vermeden pct yapmadan her çeşit küre sayısı bellisiz girdim. Kullanmadığım denemediğim marka ürün model kalmadı abartmıyorum belki 1 milyon tl para gitmiştir bu zamana kadar ilaçlara.

Şimdi şöyle bir durum var 8-9 yıl önce piyasadaki balkan pharma thaiger pharma vermodje vs vs bu markalar o zamanlar efsane çalışıyordu ve sahteleride cok cok az vardı yani kime ürün kullandırtsam kısa sürede şok olunacak hale geliyordu. O zamanlar kendim bile haftalık düşük dojazlarda mesela testo enantat deca kürüne girerdim yemek yemediğim halde inanın 2 yıl boyunca kürdeydim ve 2 yıl boyunca günde 2-3 öğün yemek yerdim o zamanlar ve dışarıdan yemek yiyordum aylarca tavuk döner ekmek yedigimi bilirim çiğ köfte dürüm yerdim deli gibi kilo alır büyürdüm bütün vücudum kasılırdı sertleşirdi.

Hatta size 2015 deki sırtımın resimini buraya koyuyorum. Son 2 yıldır denediğim tüm markalar yüksek dozlar 5-6 çeşit ilaclar kırmızı et ye onu ye ama birtürlü eskisi gibi verim alamıyorum. Şimdi diyeceksinizki ilklerde yaptıgın kürşer gibi olmaz bunu bende biliyorum ama olay cok farklı bilmiyorum şimdiki ilaclarmı çöp henim vücuttamı sıkıntı var anlamadım.

Zphc dragon pharma bodytech daha birsürü marka hepsini denedim hemde defalarca kez anlamıyorum bu asagidaki resimler 2015 de cekildi balkan pharma thaiger ve vermodje kullanıyordum

IMG_3122.jpeg D41E47DE-06EA-4B4F-8518-CD68510C2F58.jpeg 7A83AA78-EC9F-42D6-B911-CAFB634668AD.jpeg

  • Alkış 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hikmett    62

Hocam merhaba açıkcası bu kadar tecrübeye rağmen ilaçları hissetmiyorsan dolu değildir. Düzenli kan testi verdiğini varsayarak satıcı değiştirmeni tavsiye ederim.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    864

Hocam şu forumda senin kadar dürüst adam tanımadım :D 

Hem tonlarca para verip ilaç alıyorsun her defasında üzülüp bunu burada yazıyorsun tebrikler cidden :D Bir heves alıyorsun sonra üzülüyorsun abi balkanın eline su dökecek marka yok dünyada zaten. Şimdi saydığın markaların çoğunun sahtesi çok fazla.

  • Beğen 3
  • Vayyyy!! 1
  • Alkış 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    333

Thaiger 2009 yılında kullanmıştım daha yeni yeni gelmeye başlamıştı ülkeye zehir gibiydi ona keza vermodje lion labs balkan daha eskilerden yunan ve hollanda decaları efsaneydi evet şuan ilaç kalitesi çok düşük son yıllarda kullandığım en iyi markalar arenis la pharma black dragon birde ilk çıktıgında watson çok doluydu..Şuan içim ulaşabiliyorsan arenis medico ve sp tavsiye edebilirim...

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    802

Şimdiki ilaçlarınla aynı pozları vücudun proporsiyonunu paylaşır mısın hocam merak ettim cidden eski halin çok iyiymiş.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE, 2 saat önce yazdı:

Şimdiki ilaçlarınla aynı pozları vücudun proporsiyonunu paylaşır mısın hocam merak ettim cidden eski halin çok iyiymiş.

2 hafta önce çekildi

90AB1A3E-8B5D-4915-8FC2-FDCE38838E5A.jpeg E6AE3FF2-84DD-4CF6-B82B-26D5757A5A48.jpeg IMG_1363.jpeg

  • Beğen 1
  • Alkış 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    333

hocam başarılı yarışma falan vardır zaten ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    234

döner ekmekle vücut yapmışsın eski ilaçlar öyleydi beslenme kötü olsa bile adele kazandırıyordu. Serdar aktolgada bundan bahsetti YouTube kanalında. Bu zamanda internet ortamında dolu ilaç bulmak zorlaştı bulsan bile dolu diye fahiş fiyatlarla satıyorlar

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    802
Yusufdemir1995, 1 saat önce yazdı:

2 hafta önce çekildi

Zaten iyisin dostum sen daha ne istiyorsun ben anlamadım :D 

Bu saatten sonra adım adım gideceksin zaten çok normal değil mi?

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×