Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Square

Definasyon kür tavsiye ?

Önerilen İletiler

Square    4

1. bulk kürümü 3 ay önce bitirdim kan testi yaptırdım az kolesterolum varmış hormonlar sağlam çıktı allaha şükür

13 hafta 500mg testo 500 mg boldenon 6 hafta danabol aldım bulk kürümde 14 hafta yapacaktım fakat kışın hastalandığımdan dolayı

şimdi definasyon kürüne girmek istiyorum

haftada 2 kere enjeksiyon olucak şekilde temiz kür önerebilirmisiniz dediğim gibi çok kür geçmişim yok boy 168 / 68 kiloyum yaş 24

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

tolgacan94    214

haftada 2 enjeksiyon ile definasyon olmaz 2 günde 1 enjeksiyonu göze almalısın.

yağ oranını yazar isen bakalım hatta yüzünü kapattığın bir fotonu da atsan güzel olur.

ama 68 kiloda definasyona girmek akıl karı olmayacaktır :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Square    4

Boyum kısa olduğundan yağlı duruyorum hedefim zaten çok kaslı değilde fit hatlarım belli olsun istiyorum endomorf vucudum var ne yesem yarıyo kaslıyım ama göbek var çıldırmamak elde değil atıcam yarın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dark_night    6

Haftalik

300mg masteron

300mg testesteron probionat

150mg winstrol

8 haftalik bir kür yapabilirsin son 4 haftada clenbuterol ekleyebılırsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Square    4
Haftalik

300mg masteron

300mg testesteron probionat

150mg winstrol

8 haftalik bir kür yapabilirsin son 4 haftada clenbuterol ekleyebılırsın

hocam peki şöyle yapsam olurmu

150mg pazartesi 150 mg perşembe vursam ilaçları karıştırıp ? haftalık gene 300 300 alsam ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Square    4
haftada 2 enjeksiyon ile definasyon olmaz 2 günde 1 enjeksiyonu göze almalısın.

yağ oranını yazar isen bakalım hatta yüzünü kapattığın bir fotonu da atsan güzel olur.

ama 68 kiloda definasyona girmek akıl karı olmayacaktır :)

buyur hocam amaç karın kaslarını görmek diyebilirim hacimde falan gözüm yok

http://i.hizliresim.com/j8VGEJ.jpg

http://i.hizliresim.com/2r8VMv.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

300 mg testo propionate (100 erden pazartesi çarşamba cuma)

300 mg masteron (100 erden pazartesi çarşamba cuma)

kurumak istiyorsan son 6 hafta winstrol oral 50 mg günlük eklersin.

8-12 hafta arası senin yağ oranı talebine göre yaparsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Square    4
300 mg testo propionate (100 erden pazartesi çarşamba cuma)

300 mg masteron (100 erden pazartesi çarşamba cuma)

kurumak istiyorsan son 6 hafta winstrol oral 50 mg günlük eklersin.

8-12 hafta arası senin yağ oranı talebine göre yaparsın.

teşekkürler bunu yapıcam zaten clen eklerim belki ancak şimdi bu ilaç 3 gün esterliymiş e haftada 2 yapsam neden olmuyo 150 +150 bunu çözemedim yani gün aşırı vurmak yerine b 3 gün 3 gün vurmak gerekmiyormu zaten 3 gün etki ediyor vucuda ?

bide clen eklersem winstrol yerine nasıl kombine edeyim winstrol kullanmıcam sanırım saçımı döker diye

300 masteron

300 prop

Clenbutrol

8 hafta düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

pazartesi perşembe yaparsan kanında öyle bi dalganma olur ki şaşırır psikpolojin bozulur pazar günü hadım edilmiş erkek kadar testosteronun olur

http://www.steroidcalc.com/ buradan bak bi every other day yap birde every 3.5 days yap aradaki farkı gördüğünde anlayacaksın zaten günlük testosteronun bi doğalın altında bi uçurum olacak hem gelişim hem yanetki hemde psikolojik olarak sorun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Square    4
pazartesi perşembe yaparsan kanında öyle bi dalganma olur ki şaşırır psikpolojin bozulur pazar günü hadım edilmiş erkek kadar testosteronun olur

http://www.steroidcalc.com/ buradan bak bi every other day yap birde every 3.5 days yap aradaki farkı gördüğünde anlayacaksın zaten günlük testosteronun bi doğalın altında bi uçurum olacak hem gelişim hem yanetki hemde psikolojik olarak sorun.

13 gram yetmezmi acaba en düşük testo off definasyon kürü dert valla hem daha pahalı hem daha eziyet bulk un gözünü seveyim ben

yada başka ne kullanabilirm sizce testo ya girmeden yağ yakmak için ? zaten bende dht yüksekliği var saçım dökülüyo test yaptırmıştım kel kalabilirim bunların hepsi dht ilacıymış

dnp mi kullansam acaba ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Square    4
Siz bilirsiniz ideali definasyonda her 2 gunde 1 yapmaktir zaten dnp istiyorsaniz riski goze alirsaniz

Urun temini info@peptidturkiye.com yada facebook adresinden temin edebilirsiniz

dnp 14 gün kullanılıyormuş zaten araştırdığıma göre 200 mg düşünüyorum günde minimum tutmayı planlıyorum şanhin irencinde öldü zaten dnp yüzünden bizde ölmeyelim zayıflıcaz diye clen küründen sonra mayıs haziran gibi dnp yapmayı düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dark_night    6

Defınasyon kurlerınde enjeksıyonları ne kadar bolersen ıyı en ıdeal 100 100 100 3 e bolmen .. pztesı carsamba cuma gıbı . Sali persembe cmtesı de wıns 50 ser mg enjeksıon kullanabılırsın . Ya da tolgacanın dedıgı gıbı tablet winste kullanabılırsın ama tablet wınstroller enjeksıyonlar gıbı etkı gostermıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.