Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

NoM

En basit definasyon kürü!

Önerilen İletiler

NoM    0

Selam beyler, direk sorumu sorayim;

 

Definasyon kurune yuzde 12 13 ten yukari yag oraninda girmemek gerektigini forumdan defalarca okuyarak anladim.Peki hacim kurunu yaptik gayet disiplinli beslenme idman vs. guzel bir kas kutlesi sagladik.istedigim vucut oyle kupkuru yagsiz degil.Acikcasi hedef yag oranim define sonu yuzde 10 11 minimum.

Cunku yarismaci degilim beni 1 aylik yuzde 8 9 lara cekip daha sonra tekrar yukselecek yag oranini istemiyorum ve bunun icinde fazladan zarar almak istemiyorum.

Sormak istedigim definasyonda yag oranimiz yuzde 13 12 civari ise minimum en az ne kullanabiliriz.En az zararla en az ilacla yag oranimizi 10 civarina cekecek kur nasil olur?(mesela tek clen etkisiz mi olur)Tabikide olay beslenmede bitiyor bunun ozel bir ilaci yok.Ben 400 500 kalori acigi verecegim ve dedigim gibi beni kalici olarak yag oranimi indirecek kur minimum ne olabilir.Tabikide define kuru bitiminde beslenme ayni disiplinle devam edecek.

 

Bilgilerimi vereyim;

5 seneye yaklasti bu sporu yapiyorum.Beslenmem kusursuz.Yaş 22 kilo 76.Ilk kurumun 5. haftasindayim(500 testo 400 bolde)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


federal    0

defilason ilaçları belli : testo P. masteron wisterol clenbeterol seç beğen hangisini kullanmak istersen istersen trende ekleyebilirsin,ben seni anladım bence bunun için ilaç kullanma zaten clenbeterol tek başına çok açık söylüom bi boka yaramıor şöyle bi şey okumuştum diyelimki sen vücut yağ oranını 12e indirdin 1 yıl öyle kaldı ozaman vücut diomuş benim yağ oranım bu takılı kalıon zayıf insaların kilo alamama sebebi bu kilolu insanlarında zayıfladıktan sonra hemen kilo alma sebebi bu çok mantıklı güzelce dietini yap sabah aç karnına koş yavaştan yavaştan düşürsün yağ oranını

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NoM    0

Zaten beslenme, idman bilincim ust duzey.Ama dogal olarak yag yakimi yaparken kas kaybim olsun istemiyorum.Madem bulk kurune girdik ilaca zarar aldik aldigimiz kasi da definede kaybetmeyelim.Beslenme eksiksiz olursa kas kaybi olmaz diyenler var ama yinede dusunduruyor.

Bana 1 veya 2 tane ilac kombini lazim define olurken kas kaybini minimuma indirecek ve oyle anlik sertlik kuruluk vs. lazim degil bana.Yag oranim 10 civari olsa beslenme ile bunu koruyabilsem define basarilidir benim icin.

Kur olarak testo p. herturlu olacak gibi.Baska bisey olmali mi ne olmali bi fikrim yok.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ThorA    0

Ben bu işin uzmanı değilim ama nisanda define amaçlı küre gireceğim sert bi yağ takımı olsun istiyorum vücut yağ oranım %20 civarında. Okuduklarımdan ve konuştuğum kişilerden şunu öğrendim; eğer yarışmacı değilsen winstrol girme karaciğer tahribatına değmez bu 1. İkincisi bana kalırsa 8 hafta hgh fragment senin işini görebilir. Diyorsan ki elimdeki tek gereç anabolik o zaman 8 hafta testo pripionat + masteron işini görebilir. Benden uzman ve tecrübesi olanlar yanlışları düzeltecektir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NoM    0

Aynen demek istedigimi tam olarak anlamissiniz.Mesela winstrol eger gercektek karacigere cok zarar veriyorsa gerek yok, ben yarismaci degilim.

Dediginiz gibi testo p + masteron ikilisini arastiracagim.Bu sekilde az kombin istiyorum.Diyet idman vs. zaten tam olacak.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NoM    0

Peki clen neden sadece kalabalik kurlerde oneriliyor.Ben cok arastirmadim fakat clenin tek basina da kalp ritmini kardiyo yaparcacina hizlandirdigi ve minimum kas kaybi ile yag yaktigini okumustum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
federal    0

kardeşim zaten hiç bir ilaç direk yağ yakmaz kesinlikle ve kesinlikle diet olması lazım bu sende var ee sporda var napcan ilacı bence kullanma illa kullancaksan en etkili defilasyon kürü testo p. tren. masteron+clenbeterol son haftalar winsterol eklemek şimdi tren kullanma çıkar onu bence clenbeterolede para verme orjinali 70 tl ne gerek var çok etkili değil testo p.+masteron son haftalar winsterol işini fazlasıyla görür

 

 

şuan ben fragment kullanıyorum şişesi 10mg günlük 500mcg vuruom 25 gün yetiyor ve şişesi 500 tl ben asla bidaha almam evet kilo verdiliyor ama 500tlik deği,l bide benim şişem 10mg şişesi 5mg olup 500tl olan markalarda var dolar 1 tl olsa 125 tl alcaz (günde 2 kere iğne vurmak zulüm)

 

 

winsterol konusuna gelelim bütün oral steroidler karaciğere hasar verir ama kullanırken devedikeni ve NAC600 kullanırsan çok sıkıntı yaratmaz zaten kullancağın son 3-4 hafta 30-50mg günlük bu arada winsterolün enjeksion versiyonuda var o daha az karaciğere zarar verir ve fiatı daha uygun

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
federal    0

ben kendim şuana kadar 7 kutu balkan clenbeterol kullandım 3kutusu sahte ( etken maddesi az) 4 kutusu orjinal

 

orjinalle sahte arasında şu fark vardı sahte clenden 3 tablet orjinalinin 1 tabletine eşit zaten biri 70tl biri 25 tl normel

 

işin sonu orjinalide bir boka yaramıor bence kesinlikle para verilcek bişey değil tabi t2 t3lemi ne kombine edince efsane oluyormuş denemedim denememde

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NoM    0

Yazdiklari ile ustteki arkadasimda dediklerini birlestirince testo p. ve masteron ikilisi hala baskin bende:) Yorum almaya devam daha 5 haftam var.Simdilik dedigim gibi bu ikiliyi fikir olarak almis oldum.

Yorumlara devam lutfen.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NoM    0

Baştada belirttigim gibi beslenme idman tam olsada madem ilac isine girdik bidaha nezaman girerim belirsiz.Yapmisken definede de ilactan yardim alayim hic kas kaybi yasamayayim istiyorum.Testo p ve masteron bu iş icin yardimci olur saniyorum.

Ayrica konu acip sormamin nedeni standart define kuru sormuyorum minimum zarar ve kaliciligi daha basit olan minimum ilacla yapilacak kur sordugum icin yorumlarinizi bekliyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

şuan ben fragment kullanıyorum şişesi 10mg günlük 500mcg vuruom 25 gün yetiyor ve şişesi 500 tl ben asla bidaha almam evet kilo verdiliyor ama 500tlik deği,l bide benim şişem 10mg şişesi 5mg olup 500tl olan markalarda var dolar 1 tl olsa 125 tl alcaz (günde 2 kere iğne vurmak zulüm)

hgh fragmentinizi nereden temin ettiniz ilk defa duyuyorum 10 mg 5 mg markalar ? hgh fragment 2 mg lık flakonlar şeklinde satılır içinden 10 ünite çıkar ünite başına da 200mcg olur.

 

clenbuterol kullandım yağ yakmadı işleri diyet yapmayı bilmezsen yakamazsın kas kaybını engellemez bu bizim ülkemizde var bitek clenbuterole bi aşk var :)

 

t3 e felan girmek saçmalık sakın diyeyim ayarını düzgün yapamaz uzun süre kullanırsanız ömür boyu tiroid ilacı kullanırsınız.ki aşırı kas kaybı yaşatıyor gereksiz

 

arkadaşlar kullandım yok bu işe yaramadı hgh değmez clen dandik diyorsunuz da kullanmasını biliyor musunuz ? yada ne bekliyorsunuz ayda 10 kilo felan vermeyi mi ? definasyona girip sonuç alamayanın yaptığı hatalar

1) beklenti çok yüksek

2) beslenme bozuk makro saymayı bilmiyor ve kalori açığını kendi metabolizmasına göre hesaplayamıyor

3)ilacın yağ yakacağını düşünüyor

4) küre girecek yeterli altyapısı yok gerekli kas kütlesi yok(kas kütlesi=yağ yakarken kolaylık)

5)yağ oranı yüzde 13-15 den fazlayken definasyon kürüne girmeye çalışıyor (sonucu 10 kişiden 9 unda hüsran hiç şaşmaz.)

 

bahsettiğin kür kalıcılığı diye birşey sana bağlı 5. maddeyle orantılı altyapı yok ise ya oranını sen doğal halde 13 lere indiremiyosan kürle seni yüzde 7 ye indirelim sen 3 5 ay sonra yüzde 15 lere yol alırsın önce alışkanlıkları değiştirip doğal olarak biryerlere gelmeyi becerip bi tık ötesi için ilaca başvurmalısınız.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
federal    0

minimum zarar ve kaliciligi daha basit olan minimum ilacla yapilacak kur

 

bu cümle tam olarak IGF-1 anlatıyor istersen araştır

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NoM    0

IGF 1 derken peptid den bahsediyorsunuz galiba.Bildigim kadariyla pahali oluyorlar.Yani benim kure ayirabilecegim max butce bin lira olabilir.O yuzden anabolilten devam etmeyi dusunuyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NoM    0

http://hizliresim.com/dP216Q]http://i.hizliresim.com/dP216Q.png

 

Resimi ins dogru atabilmişimdir.Eğer resimi acabilirseniz suanki formum mevcut.Testo bolde kurunde 5. haftanin icindeyim,ilk kurum.Kurden once 77 den 70 kiloya duserek yaglardan kurtulup kure baslamistim.Suan kilom 76 kur devam ediyor.4 yillik gecmis var dedigim gibi.Yag oranim %14.Bulk kurunde 500 kalori fazlalik ile besleniyorum kur sonu yag orani ne kadar artar bilmiyorum.Ama dogal olarak 12 13 e tekrar çekip ondan sonra define kuru dusunuyorum.

 

Resimi konunun sagligi acisindan attim,umarim daha iyi yardim alabilirim.Simdilim testo p ve masteron ikilisi kafama yatti gibi yorumlarinizi bekliyorum.

 

Ayrica define kurunden sonra da kesinlikle beslenmem bozulmayacak son 2 senedir kalori makro sayan adamim o konuda disiplin ust seviyede belirteyim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NoM    0

Ilk kurumdeyim ve en hafif kuru istiyorum.Trenbolon felan gercekten verilmemesi gereken oneriler:)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

şimdi değil kürden sonra pct nizi yapın en az 3 ay bekleyin o anki formunuzu bir görelim ama 4 yıllık sporcu ve küre girmiş biri için kütleniz pek fazla değil taktir edersiniz ki ama çalışmaya devam havadan size dozaj yazmanın manası olmadığını düşünüyorum. olabildiğince temiz ve yüzde 15 i geçmeden büyümeye çalışın başarılar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ThorA    0

@tolgacan ın ifadelerine katılıyorum. Bak bende 20 ye doğru giden bir yağ oranında küre girecektim vazgeçtim. 15 e inmeden girmeyeceğim. Ayrıca okuduğum yazılarda tren in steroid de merdivenin son basamağı olduğudur. 3-4 küre girmeden tren e girilmeyeceğini öğrendim sana tren tavsiyesi verenden uzak durmanı öğrendim. Ayrıca hafta tavsiyesi veremem daha önce küre girmedim ama her forumda yabancı forumlar dahil masteron + testo pripionat ın yeterli olduğunu okudum tabi spor ve besin makrolarını saydığını varsayarak yazıyorum. Winstrol başta dediğim gibi yarışmacı değilsen gereksiz. Testo + masteron kürünün son 20 günü piramit şeklinde clenbuterol kullanabilirsin şakın 140 mg geçirme ama kalıcı kalp ritmi bozukluğu olabilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NoM    0

Cevaplariniz icin tesekkurler.4 yillik spor gecmisi icin kutle az dogrudur, 54 kilo ile spora baslamistim bu dezavantajimdi ve ilk 2 sene tamamen bilincsiz yaptim.

Zaten suan kurumde testo yeni yeni reseptorlere baglandi.Kurun basindan bu yana 6 kilo aldim cok daha da kutle alip bitirecegime inaniyorum.

 

Dedigim gibi antrenman sistemi(prograssive overload yaparak yani her idman 1.25 te olsa compound squat bench deadlift temel hareketlerinde agirlik artirarak son senelerimi gecirdim) yani idman konusunda cok arastirdim ve bilgiliyim.Beslenme konusu ise dedigim gibi takinti seviyesinde bu sporu yaptigim icin,son 2 senedir kalori ve makrolarimi hergun sayiyorum.

 

Dediginiz gibi bulk kurunun sonunda forma bakarak,yuzde 14 olan yag oranimin nekadar yukselmis olduguna bakarak define planlamasi yapmak mantikli.Tabiki yag oranini 12 lere cekmeden define kurune baslamayacagim.Ama ben simdiden cok kisiden fikir alabilmek adina konumu actim,alabildigim kadar yorum almaya gayret edecegim.

 

2 3 kisinin hem fikir oldugu konu, eger beslenmen iyiyse testo p ve masteron gayet yeterli olur dendi.Son durum olarak bu kur uzerinde yogunlasacagim.Ama bulk kurunun bitmesine daha cok var.

O yuzden daha cok yorum alabilirsem sevinirim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ThorA    0

Bunun dışında fikir geleceğini sanmıyorum ek alternatifin hgh fragment. Birde anabolik bi kürden çıktığın için bi ara vermen gerekebilir daha tecrübeliler @tolgacan veya @roidmax, @demonhunter, @loving bu kişiler yol gösterici olabilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NoM    0

Ne kadar bir ara gerekiyor.1 ay dinlensem ayni zamanda o ay icinde pct de yapsam yeterli mi.Define kurum kisa surucek zaten 6 hafta civari.Yaza define girmis olurum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

Definasyonun ne kadar kisa olucagi pek farketmiyor

Pct son buldugu gunden itibaren kur suresi kadar ara vermek gerekiyor.

Ikinci bir yontem var oda iki kuru birlestirmek ama ilk kurunde onermem

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NoM    0

Kuru satin aldigim hocam, kur bitince pct 1 aylik ara ve definasyon kuru dedi.Yanlis midir?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NoM    0

HGJ frag peptid basligini biraz inceledim.Anabolik steroidlete gore cok saha etkili ve zararsiz.Neden bu peptid yerine anabolik kullaniliyor.Fiyatindan dolayi mi? Ben 6 haftalik yag oranini %15 lerden %10 lara cekmek icin hgj frag almak istesem maliyeti nedir?Gercekten pahali urunler mi bunlar?Ve anabolik ilaclarimi temin ettigim hocamdan bu peptidi temin edebilir miyim veya nerden temin edebilirim?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ThorA    0

Ben çok araştırdım alley marka peptidler en kalitelilerinden biri olarak internette gözüküyor ama tabii ki bu durumdan dolayı sahteleri türemiş Türkiye piyasasında %99 civarında alley marka peptidler sahte. Evet fiyatları biraz tuzlu olabilir anaboliklere göre benim şahsi fikrim vücudunuza soktuğunuz şeylere dikkat edin mümkünse 2 kere düşünün. Bilindik kişilerden alışveriş yapın. Ben burası ile uzun süredir görüşüyorum gerçekten dürüst insanlar bence burasıyla bi iletişime geçin zaten size birşey satmaya çalışmıyorlar. Facebook gurupları var aynı zamanda mail adresleri var. Şimdi aklımda değil ama her konuda bahsi geçiyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×