Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Outlaw

Bulk kür tavsiye

Önerilen İletiler

Outlaw    1

Merhaba arkadaşlar steroid konusunda yeniyim 1.5 ay yağ yakımı için bir program yaptım. Kendi çapımda başarılı oldum. Şimdi kas arttırmak istiyorum.

Bana tavsiye edilen Deca, Boldenon, Cypionate(elimde olduğu için kullan dedi yoksa Enantat kullan diyor) bunları hafta da 2 kez kullanmam tavsiye ediliyor. Yani hafta başı 100'er mg, hafta sonu 100'er mg. Sizce bu ideal bir kür olmuş olur mu?

Başka tavsiyesiniz var mı? Dozaj bilgisi doğru mudur? En önemli soruyu sona sakladım. Temiz büyüme için Protein alimi kg başına kaç Gr olmalı?

Tecrübelerinize ihtiyacım var.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

92 kg'yum

Yaşım 40

Saygılarımla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bay-T    4.309
Outlaw, Bir saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar steroid konusunda yeniyim 1.5 ay yağ yakımı için bir program yaptım. Kendi çapımda başarılı oldum. Şimdi kas arttırmak istiyorum.

Selamlar dostum.

Testo + bolde yap ilk kürünse deca çok güzel ama deneyim isteyen bir ilaç. Senin, benim yaşlarımda dikkat edilmesi gerekiyor.

Yüz olmadan vücut formunu atarsan belki daha net yorum yapar herkes ilaç ve mg konusunda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Outlaw    1
Bay-T, 20.08.2023 - 23:34 yazdı:

Selamlar dostum.

Testo + bolde yap ilk kürünse deca çok güzel ama deneyim isteyen bir ilaç. Senin, benim yaşlarımda dikkat edilmesi gerekiyor.

Yüz olmadan vücut formunu atarsan belki daha net yorum yapar herkes ilaç ve mg konusunda.

IMG_20230827_202137.jpg IMG_20230827_202058.jpg

Dostum buna ödem diyorlar yumuşak bir yapısı var ben jöle kıvamında yağ diyorum buna bilir kişiler yorumlayabilir mi

Bu vücudun 2 katı gibiydi yağ oranım. Bunu tamamen düşürüp mü girsem? Büyüyerek mi yağı atsam bilemiyorum. Burada sporcu bir arkadaşa videoyu attım bu yağ gibi değil ödem dedi ama ben yağ olduğuna inanıyorum hâlâ green juice ve water out kullan diyor. @otopsicikedi @galicik @Askabar @metinav

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
Outlaw, 20 dakika önce yazdı:

Dostum buna ödem diyorlar yumuşak bir yapısı var ben jöle kıvamında yağ diyorum buna bilir kişiler yorumlayabilir mi

Bu vücudun 2 katı gibiydi yağ oranım. Bunu tamamen düşürüp mü girsem? Büyüyerek mi yağı atsam bilemiyorum. Burada sporcu bir arkadaşa videoyu attım bu yağ gibi değil ödem dedi ama ben yağ olduğuna inanıyorum hâlâ green juice ve water out kullan diyor.

yağ hocam bulka başlamadan önce low karb diyet yapıp başlamanızı öneririm

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sahineffect    34

İyi bir genetik, iyi bir proporsiyon, iyi bir anatomi ve iyi bir kas bağlantısı sizi çok ileriye götürecektir arkadaşlar. Bunlar yoksa yol ilaçla bile çok zor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Outlaw    1
Sahineffect, 10 saat önce yazdı:

İyi bir genetik, iyi bir proporsiyon, iyi bir anatomi ve iyi bir kas bağlantısı sizi çok ileriye götürecektir arkadaşlar. Bunlar yoksa yol ilaçla bile çok zor.

Ben de hiç biri olmadığı için böyle bir yorum yaptınız sanırım. Denemek istiyorum vazgeçmek yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sahineffect    34
Outlaw, 13 saat önce yazdı:

Ben de hiç biri olmadığı için böyle bir yorum yaptınız sanırım. Denemek istiyorum vazgeçmek yok

Sana ithafen söylemedim dostum genel olarak böyle işliyor bu spor. Gerçeği kabullenmemiz lazım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.