-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
@powerlifting Powerlifting hakkında
Oluşturan:
griffith, in Antrenman programları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: litalyano
Büyüklerim, küçüklerim merhaba, size bir konuda danışmak istiyorum. Ben powerlifting tarafına yönelmek istiyorum, boyum ve kilom, isteklerim doğrultusunda en uygun şahsi olaraktan yönlenebileceğim taraf o taraf. Ben 192 boyunda 120 kilo bir kardeşiniz olaraktan önceden muaythai yapıyordum. Soğumam vasitası ile bu spora odaklandım ve düzenli olarkatan son 2.5 aydır bu sporla içli dışlıyım. 1 yıldır da bu sporu takip edip, bilgi ediniyorum. Kilo verme amacı ile çıktığım bu yolda, aslında kilomdan çok daha ağır kaldırıp, daha 'hayvani, ve insanüstü' bi halde olmayı sevdiğimi biliyordum fakat kendimi hiç bi tarafa adapte etmeye yeltenmemiştim. Sizden ricamdır, bana powerlifting hakkında bilgiler aktarabilir misiniz. @metinav @Rdm @otopsicikedi @galicik @rastlantisal
-