Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

hasbek1

Ilk defe kendi programı yazdım

Önerilen İletiler

hasbek1    1

Merhabalar 7 aydır spor yapıyorum genelde salondaki hocalar programımı yazarlardı ilk defa kendim yazıyorum sizlerin de tavsiyelerini önerilerini bekliyorum sizce olmuş mu eksikleri

 nelerdir naçizane fikrinizi rica ediyorum :)

Adsız.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


4 tane sırta karşılık 4 biceps, 4 bacağa karşılık 4 omuz, 4 göğse karşılık 4 arka kol var.  Vasat program; salona geliyorsun ve bacak gibi devasa bir kas grubuna dahi öncelik vermek istemiyorsun. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hasbek1    1
NamasteGodDamnİt, 5 dakika önce yazdı:

4 tane sırta karşılık 4 biceps, 4 bacağa karşılık 4 omuz, 4 göğse karşılık 4 arka kol var.  Vasat program; salona geliyorsun ve bacak gibi devasa bir kas grubuna dahi öncelik vermek istemiyorsun. 

Yani haklısınız hocam zaten çok bir tecrübem yok bu alanda program uygulana bilir mi yoksa çöpe mi atmalıyım diye insanların fikrini almak için paylaştım zaten cevabımı aldım bir kaç değişiklik yapmam gerekiyor anlaşılan :)

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Büyük kas grupları titizlikle çalışılmalı. 5 tane oldschool, sert sırt antrenmanı sonrasına 2 tane biceps hareketi yeterli ki bicepsleri hacimlendirecek olan da sırt antrenmanının şiddeti olacak. 4 arka kol da fazla, genetik olarak zayıfsa dahi 3 yeterli. Ben itme- çekme- bacak öneririm. Omzu da göğüs ve arka kol gününe dahil edebilirsin. 3 göğüs 2/3 omuz 2/3 arka kol gibi. Bacaklar 5-6 hareket ile tek bir güne verilmeli arkasına karın yapılabilir. Her setin ortasında acaba hedef tekrarıma ulaşabilecek miyim düşüncesi gelmeli aklına. Düzgün form, son derece ağır ve 1 saatin altında antrenmanlar öneririm. Ben faydasını görüyorum, özellikle sırt ve bacaklarım ilerlemeye devam ediyor ve edecektir de çünkü bu bölgelerde kas rezervleri var. Vücudu gösteren de büyük kas gruplarıdır. Programın uygularsan gelişirsin elbette ama biz niye gelişimini maksimize etmeyelim ? Şahsen biceps, triceps ve omzun 4 hareketi hak ettiğini düşünmüyorum. Eğer onlara 4 hareket verebilecek gücüm kaldıysa zaten o antrenman vasattır. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    410

Bu konuda çok sorgulamamak lazım asıl amaç ne yaparsan yap kısa sert ve şiddetle yap.Tuluğ topa hocanın kitabında detaylı anlatımı var belirli bir seviyeden sonra zaten kimse tek programa odaklı gitmiyor o gün ne istiyorsa kafada ne varsa o şekilde gidiyor he eksik bir şey varsa onun üstüne ayrıca düşer o ayrı.

Bence program gayet yeterli çok bacak çalışmayan bir kişi değilseniz çalışmak için çalışıyorsanız aynı şekilde yine yeterli.Ama bacağa önem verecekseniz bacağı ayrı bir güne alarak İlk önce arka bacaktan başlamanızı öneririm.İlk hareketin ilk 2 setini ısınma olarak yapıp sonra 3x10 başlamalısınız.Isınma setinde ortalama 20 tekrar yapacağınız bir kilo seçmelisiniz.Bunun dışında zaten deneyerek size uygun olanı bulursunuz vücut geliştirme çok bireysel bir spor tamamen kişinin kendi özelliklerine ve hissiyatına göre değişiyor.

Son olarak sıze dönemlerinde çok izole hareketlere girmeden temel hareketler max şiddet ve sertlikle yapılmalı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×