Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Veysel

Erken yaşta steroid kullanmak

Önerilen İletiler

Veysel    1

Abiler merhaba şuan

2.kürümdeyim kür içinde nac 600 proviron arimidec kullanıyorum

1000 testo 750 bolde 600 deca küründeyim 10.haftadayım

Yaşım 19

İlerde ne gibi zorluklar yaşarım

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Loving    9.297
Abiler merhaba şuan

2.kürümdeyim kür içinde nac 600 proviron arimidec kullanıyorum

1000 testo 750 bolde 600 deca küründeyim 10.haftadayım

Yaşım 19

İlerde ne gibi zorluklar yaşarım

 

Merhaba ;

 

Bu kaçıncı kürünüz ? Bunların ilerde ne gibi zorluklar yaşatacağına dair hiç bilginiz yok mu ?

Yani şunu demeye çalışıyorum bu gramları giren kişi bu işi bilen kişidir bilmiyorsada (ki sorunuzdan bilmediğinizi sanıyorum) bu gramları neden ve nasıl girer ?!!

Yoksa bu gramlar neyin nesi ? Kamikazelik gibi geldi biraz bana.

Daha 19 yaşındasınız bu küre gelebilmek için en az 3,5 kür atlatmanız lazım o zanman 12,13 yaşında mı kür yapmaya başladınız ?

İlerdeki zararlarını boş verin 600 deca ile şuan bile sertleşme,isteklilik vb gibi konularda çok ciddi sorunlarınız olmalı !

600 deca'nın testesteronu nasıl baskıladığını düşünecek olursak..

 

Not : Hepsi bir kenara acaba Troll'leniyor muyuz :?:lol::kah

 

Fiziki ölçüler nedir ? ve mümkünse yüz olmadan görsel fiziğinize dair paylaşmanız mümkün müdür ?

 

İyi forumlar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

Bunlar ne sacma dozajlar kac kg sin ? Bundan once girdigin kurde pct bile yapmadigini soylemistin ve yasinda 17 idi ben hatirliyorum ilk kurunde deca arkasindan ara vermeden tren onun arkasinada ara vermeden ertesi ay tekrar bu kure girdin hemde zaten sertlesme sorunun var iken gelecegin parlak degil :) yaparken baslarken degil de 10 hafta gectikten sonra mi sonuclari dusunuyoruz?

Buyuk ihtimalle bir urolog ile baya icli disli olacaksin malesef

Decanin dozajini ayarlamak cok basitken bilmeyen insanlar boyle yapiyor malesef kg basina 4 mg olacak sekilde kullanirsaniz ortalama reseptorlerinize baglanacak maksimum dozaji alirsiniz 600 mg icin bir insanin 110+ olmasi gerekli

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Veysel    1

Linç etmeye gerek yok şuan 99 kilo 181 boyum var ikinci. Kürüm decayı bıraktım zaten 10.haftadan sonra ve kür içinde nac600 proviron b vitamini multivitamin. Kullanıyorum kür sonu tedavimide yapıcam zaten sertleşme isteksizlik gibi bi sorun yok aksine libodo artışı var linç etmek yerine bundan sonra ne yapmam ve ne gibi önlemler almam gerektiğini söylerseniz daha iyi olur ve yaşım 19 tolgacan kimlik mi atayım illa ve sen bana whatsapp konuşmalarımızda bu tür sakıncakardan bahsetmeştin şuan gördüğün tekmyan etki saç dökülmesi fakar çinko ve prostar şampuan ile onu hallettim zaten kür planım 14 haftalıktı şimdi kür sonu yapmam gerekenleri izah ederseniz daha nutlu olurum saygılar

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Kilona ve vucuduna gore dozlar gayet normal. Burada ne adamlar gorduk herif kemik siklet tren kürüne giricem diyordu, o herife bile bitek ben laf soyledim vucudunu gorsen inanamazsın tren kürüne bu mu giriyor dersin ama arkadaslar hicbisey soylemedi, simdi bu adam 100 kg gayet de iyi fizigi var sırf yası 19 diye laf soylemeye gerek yok bende 18 yasında deca kürüne girdim bi sıkıntı yasamadım pregnyl dahi vurmadım. Kardesim sende bi test yaptır kürden sonra, sonucları at buraya, hic usenme bunlar atlanmaması gereken seyler. Sonra pct ye bakarız, bi 5000 pregnyl 10 a bölüp vurmak gerekebilir diye tahmin ediyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    161

Hacı yanlış anlamada nasıl bir 19 yaş bu :) Fitnessda görsem baba derim.Sen 19 isen ben nasıl 18 im kafamda deli sorular :) 1000 testo yaramıs :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8

Mahvedilem bir endokrin sistemi daha. Hocam nasihat verseler dinlemeyeceksiniz. Sadece bilimsel konusacagim.

 

Ufak kurler ile devasa gelisim saglayabilecekken devasa kurleee girip fazladan 1-2 kg'nin pesine dustunuz ve vucudunuzun hassasiyetini kaybettiniz. Artik 500 test 400 deca gibi super etkiki bir kur(insanlarin %90'i nasil kullanacaklarini bilmiyor maalesef) sizin sadece gramlarla kas almanizi saglayacak. "Hizli atin b*ku seyrek duser" atasozunu hatirlatmak isterim. Saglik icin ilerde olusabilevek endikasyonlardan biri testosteorn dusuklugu.Bir de zayif tendonlar. Dogal calisma sureniz az olup ilac kullandiginizdan tendonlariniz ciddi anlamda zayif kalacaktir. Gelisim icin tavsiye isterseniz, soyluyorum; minimum ilacla maksimum gelisim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ben 100 kiloyum ve 27 yaşındayım daha böyle bir küre kara veremedim sana helal olsun yaşın ne başın en yanlış anlama git natural yap abisi daha cok küçüksün gel 25 27 yaşına o zaman bidaha düün bunun yan etkileri hafife alıncak bişey değil tamammı bu iş tecrübe işdir 2 tüp ilaç al vur değildir sen şimdi vazgeç ondan biraz daha yaşın geçsin .

Yan etkileri insandan insana değişir kimse kısırlığı tetiklemez diyemez bunları göz önüne al

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Veysel    1

Abisi falan ne oluyoruz kahve arkadaşın mı var karşında evet var cesaretin girdim dertliyosa adam gibi bişey yazmayacaksan boş yapma

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.297

Konu kendi anlam ve manası dışına çıkmaya başladığını görüyorum ...

 

Herkes rica ediyorum üslubuna dikkat ediyor olsun burası bilgi ve paylaşım platformu kimse kimseden sorumlu değil.

Arkadaşlar '' DOĞRU TEKTİR '' ve asla değişmez.. Herkes bildiğini paylaşsın gerginlik çıkaracak söz ve söz gruplarından kaçınsın lütfen.

 

Bu konunun seyirinde devam etmesi adına ilk ve son uyarımdır bir daha gerginlik yaratan kişi yada kişiler forumdan uzaklaştırılır konu kitlenir bilginize.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×