-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Prolaktin seviyesi hakkında
Oluşturan:
jogabonito, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: albertocamus
Selamlar dostlar,
Natürel bir sporcuyum. Sizce hangi değerlerime baktırmalıyım? Prolaktinim 10 birim yüksek çıkmıştı 3-5 ay önce. Ona kesin baktıracağım, bir de testosteronum 350'lerde seyrediyordu henüz 24 yaşımda olmama rağmen. Eskisi kadar libido ve ereksiyon olmayıp, meme ve bel bölgemde de yağlanma oranım artınca şüpheleniyorum bir problem mi var acaba diye...
Önerilerinizi bekliyorum.
-
Yazan: Estel
İyi akşamlar beyler,
Bugün enjektör içinde muhafaza ettiğim testoyu enjekte ederken kan kontrolü yapmaya çalıştım, pistonu çekmeye çalıştım ama çok serti gelmedi bir anlık geri çekebildim anında geri tepti neyse kan filan göremedim ve ilacı enjekte ettim. Enjeksiyon bittikten sonra enjektörün içinde nokta nokta minik kan taneleri vardı, görseli ekliyorum. Siyah uç ile bacaktan yapıyorum.
Bu kan tanelerinin sebebi nedir acaba ?
NOT:
Herhangi bir aksi durum yok ağrı şişme vs.
-
Yazan: wincenzo
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
15 haftalık kürün 8. Haftasındayım . Kan testi yaptırmak istedim . İlk kürüm o yüzden pek bilgi ve tecrübe sahibi değilim . Sizlerin görüşleri benim için çok değerli o yüzden bir bakmanızı rica ediyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
500 testosteron 500 boldenon 6 hafta dianabol 40 mg günlük ( 5. Haftada bıraktım ) KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Umicinaolaar
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Son zamanlarda pumpta azalma vs gibi durumlardan ötürü bir tahlil vermek istedim.
KÜR İÇERİĞİM:
3ml prop 100mg 3ml masteron 100 mg Kullanmaktayım tablet ürün kullanmıyorum ama tahlilde östrojenim korkunç derece yükselmiş ne gibi bir önlem almalıyım kürün 6.haftasındayım zaten 8.haftada kesip dinleneceğim sonrasında bulk kürüme başlayacağım ama bu yüksek östrojenin nedeni nedir nasıl kontrol altına alabilirim arimidex dozajlaması nasıl olmalı?
GEÇMİŞ SORUNLAR:
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-