Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mertzpkn

only testo için yardım.

Önerilen İletiler

mertzpkn    0

Merhaba 5 senelik bir spor geçmişim var yaşım 20 spora basladıgımdan beri temiz 45 kilo kazandım tabi aynı zamanda boyum kemiklerim kaslarım gelişti suan 100 kiloyum yag oranım %13 civarı artık ilk kürümü girmek istiyorum elimde iran malı 20 ampul testo enanthate var pzt perşembe olmak üzere 250 250 haftada 500 mg testo girmek istiyorum yanında proviron balık yagı çinko benexol d vitamini milk thistle enginar keçiboynuzu özü zerdeçal tribulus hepsini kullanıcam herhangi eklemem gereken ne var bunların yanında oxendralon kullanmak fayda saglarmı kürden sonra pct nasıl olucak ve buraya DİKKAT merak ettigim en önemli sey ereksiyon , sertlesme ve libido problemi yaşamak korkutuyor böyle birşey yaşarmıyım yaşayanınız varmı only testo küründe ?

IMG_3338.JPG.84cdb5e96cf10314eee08e1f8b687a37.JPG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

oguzdalkilic    81

Butce varsa kesinlikle küre ekleme yap vucudun iyi cunku ve 100 kg sın sadece testo az gelebilir boldenon eklemen guzel olurdu, bi kendimi deniyim diyosan illa only testo diyosan dedigin gibi yap haftada 500 mg testo, danabol ekleyebilirsin kürün ilk 4 haftasına. Ereksiyon sorunu kür icinde zaten olamaz only testoda büyük ihtimal asırı istek ve sürekli ereksiyon hali olacak. Kürden sonra da hic sanmıyorum ereksiyon sorunu olcagını. Kür ici koruyucular da fazla bile only testo gibi bi kür icin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mertzpkn    0

Oğuzdalkılıc yorumunuz için teşekkür ederim elimde boldenon da mevcut aklımda boldenon testo yapmak vardı ama ilk only testo yapayım dedim seneye ocak ayında boldenon testo yaparım diye düşünüyorum ama işte dediigim gibi cinsel haytı sık olarak kullandıgım için problem yaşarsam piskolojik olarak sıkıntıya girerim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Valla ben ilk kürüme decayla baslamıs biri olarak hicbir problem yasamadım ne kullanırken ne kullandıktan sonra, cok abartılıyor bu konu, ha birde psikolojik olarak etkilenip cinselligi etkilenen cok kisi var, tıbbi olarak hicbir sorun gozukmuyor ama adamda sıkıntı var ereksiyon konusunda. Yani psikolojik olarak etkileme kendini cok kafaya takıp, ben ereksiyonla ilgili bir sorun yasamayacagını dusunuyorum ekstra bir durum olmazsa.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Mesela ornek vereyim; Sen pazartesi persembe enjeksiyona baslarsın 250-250 seklinde, 3-4 hafta bu duzenle kullanırsın 5. Haftada bi tatil vs gibi herhangi sorunun olur aksatırsın igneyi, gununu ertelersin anormal sekilde, daha sonra da aynı sekilde gunleri aksata aksata gidersin vs. Bu sekilde dalgalanmaya sebep olabilir, bunun da ereksiyonu etkileme ihtimali var tabi. Bu tarz olmaması gereken seyler olmaz ve hicbi terslik olmadan kürü bitirir durumuna gore de bi pct yaparsan sıkıntısız bitirirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    215

Ekstra yardimci olacak biri yokmu gibi seyler yazmak forum kurallarina aykiri

Kur sonunda son enjeksiyondan 14 gun sonra kan testinde ostrojen prolaktin total testo fsh lh a baktirirsaniz yardimci oluruz ama gerek kalmayacak pregnyl e buyum ihtimalle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.