Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mertzpkn

Üye
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

mertzpkn Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Caspian tamin androne 250mg

    Yokmu kullanan bilgi sahibi olan 😂
  2. Caspian tamin androne 250mg

    Merhaba elimde bu üründen mevcut daha önce kullanan duyan bilgi sahibi olan kimse varmı ?
  3. Proviron hakkında ?

    İyi aksamlar bugun itibari ile boldenon testo kürüne basladım proviron kaçıncı haftadan itibaren kullanılmalı yoksa hemen baslanmalımı ?
  4. only testo için yardım.

    Merhaba 5 senelik bir spor geçmişim var yaşım 20 spora basladıgımdan beri temiz 45 kilo kazandım tabi aynı zamanda boyum kemiklerim kaslarım gelişti suan 100 kiloyum yag oranım %13 civarı artık ilk kürümü girmek istiyorum elimde iran malı 20 ampul testo enanthate var pzt perşembe olmak üzere 250 250 haftada 500 mg testo girmek istiyorum yanında proviron balık yagı çinko benexol d vitamini milk thistle enginar keçiboynuzu özü zerdeçal tribulus hepsini kullanıcam herhangi eklemem gereken ne var bunların yanında oxendralon kullanmak fayda saglarmı kürden sonra pct nasıl olucak ve buraya DİKKAT merak ettigim en önemli sey ereksiyon , sertlesme ve libido problemi yaşamak korkutuyor böyle birşey yaşarmıyım yaşayanınız varmı only testo küründe ?
  5. Merhaba deca testo 3. Haftasındayım test yaptırdık fakat testo 15 fsh lh dipte prolaktin yüksek ast alp alt yüksek ne yapabiliriz normalmi ?
  6. Bu iki ürün hakkında bilgisi olan veya kullanan varmı. İnternette bir bilgi bulamadım bir arkadasım kullanmıs memnun kalmıs almayı düsünüyorum birde sizlerin fikrini almak isterim.
  7. Merhabalar yakın zamanda internetten birinden alışveriş yaptık alısveris yapmadan önce gep marka boldenon testosteron alıcam diye konustuk fiyat cıkardı ve anlastık ürünleri almak için parayı yatırdım kargom cıktı ürünler elime ulastıgında boldenon 1 ampul kırık ve testosteron enanthateler iran malı cıktı satıcıya söyledim ve kendisi elinde gep kalmadıgını iran oldugunu daha iyi oldugunu calıstıgını belirtti bende kullanmak istemedigimi iade etmek istedigimi defalarca söylememe ragmen ürünü iade kabul etmedi hem yanlıs marka gönderiyo hem ısrar etme iyi olmaz falan gibi konusuyor anlıcagınız güvenilir insanlarla alısveris yapın benim kaybım ne oldu 230 tlye adam tanımış oldum esas sorum ürünler sahte olabilirmi gönül rahatlıgıyla kullanabilirmiyim tüp boyutlar farklı

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×