-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: demiratici
Merhaba Şuanda Tiromel yarım şişe mk-2866 ve gw-501516 ile kür yapıyorum. Ancak Kürüme bir şeyler daha eklemek istiyorum evde kullanılmamış tamoksifen var. Sarms eklemek istiyorum. Güçlü bir şey olsun istiyorum. aklımdakiler Rad-140(150) lgd-4033 veya sr9009 sizin önerilerinizi de dinlemek isterim.
-
Yazan: demiratici
Merhaba Gecen hafta F.B nin ortağı Adria. dan Clen+Wins+Testo p aldım. Eğitmenim diyince fiyatları düşürdüler Sıkıntı şurda Testop ile wins ve clen arasında Bir sürü yazım farklılıkları var ülkeleri ve Siteleri vs. Sanırım Clen ve wins sahte ve etken maddesi düşük ürünler göndermişler. Clen nabzımı ilk günlerde 125 e kadar çıkardı sonra 110-116 larda gezdi çarpıntı el titremesi yapmadan daha wins denemedim küre tekrardan 25 inde başlayacağım. Sizin tavsiyelerinizi ve yeni bir satıcı arıyorum. 0..... Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz
-
Yazan: d3lici
Evet arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere, igf hakkında bilgilerinizi ve deneyimlerinizi, aldığınız etkileri ve yan etkileri, ne için kullanıldığını, neye kombinesinin iyi gittiğini vs. Vs. Vs. yazabilirsiniz (kulaktan duyma, şehir efsanelerini değil) malum peptidler hakkında steroidler kadar bilgi yok internette
Sağlıklı sporlar =)
-