Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

demiratici    1

9EFB45D4-9FF3-4C7B-8AD3-C065C00B3674.thumb.png.ab5d690ba808634150fd172c7366c06e.pngimage.thumb.jpg.271eb4151e6f1b5aff9a9dc0e07e6355.jpgED8AF182-858B-4887-9EEF-6B2E70B3C6A2.thumb.png.83d1b375552c779021222f0e78ca730e.pngMerhaba Gecen hafta F.B nin ortağı Adria. dan Clen+Wins+Testo p aldım. Eğitmenim diyince fiyatları düşürdüler Sıkıntı şurda Testop ile wins ve clen arasında Bir sürü yazım farklılıkları var ülkeleri ve Siteleri vs. Sanırım Clen ve wins sahte ve etken maddesi düşük ürünler göndermişler. Clen nabzımı ilk günlerde 125 e kadar çıkardı sonra 110-116 larda gezdi çarpıntı el titremesi yapmadan daha wins denemedim küre tekrardan 25 inde başlayacağım. Sizin tavsiyelerinizi ve yeni bir satıcı arıyorum. 0..... Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Loving    2.918

Forum kuralları gereği iletişim numarası,  adresi vb unsurları paylaşmak yasaktır. Bu yasağa karşı gelip kişisel GSM numaranızı paylaşmanızdan sebep sınırsız süreyle platformdan uzaklaştırıldınız.

KONU KİLİT 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ve konuya cevap yazma yetkiniz yok!

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: daxtee
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      5 hafta önce kadar aşağıdaki küre 14 hafta sürecek şekilde başladım.
      KÜR İÇERİĞİ:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg Testosteronu daha önce güvenilir bulduğum bir satıcıdan, boldenonu ise ilk kez denediğim farklı bir satıcıdan aldım. Ancak 5 hafta sonunda iştah artışı, güç artışı veya boldenondan beklenen etkileri yaşamadım. Kan tahlillerimde testosteron ve ALT/AST dışında anlamlı bir değişiklik olmadı; östrojen baskılanmadı, hematokrit de neredeyse hiç yükselmedi. Gelen boldenonun görünümü de alışılmışın aksine çok şeffaftı, bu yüzden sahte veya farklı içerikli olabileceğinden şüpheleniyorum. Bu nedenle güvenilir olduğunu bildiğim başka bir satıcıdan tekrar testosteron ve boldenon sipariş ettim. Şimdi merak ettiğim konu, 5. haftada yeni boldenonu ekleyip kan değerlerine göre kürü 16 haftaya uzatmanın mantıklı olup olmadığı? Sistemi kapatıp yeniden başlamak istemiyorum.
    • Yazan: Rikbigt
      Kürümün 33. günündeyim 60. günde son vermeyi planlıyorum.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Rad 140(30mg) + Mk677 (25mg) BU KÜRDEN SONRA:
      Rad-140 Oxandrolone Testosteron SORULARIM:
      Kürüne girmeyi planlıyorum ne zaman girmeliyim? Pct yapıp mı girmeliyim? Yoksa pct yapmadan mı yoksa direkt mi? Konuya katılım gösteren, cevaplarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Testomax
      Merhaba, kendi ürünleri olduğunu iddia eden bir kişinin peptitleri konusunda tecrübesi olan var mı?

Forumda baktığım kadarıyla daha önce hiç konusu açılmamış ondan sormak istedim.
    • Yazan: Sinan06
      Merhabalar Peptid Türkiye ailesi,
      Pazartesi itibari ile 1 yıl aradan sonra yeniden küre başlama kararı verdim. Kür öncesi bugün kan verdim , öncelille her hangi bir sorun var mı küre engel olacak . Baries BP markasıyla küre başlamaya karar verdim. Kür sürem 24 hafta sürecek ve kontrollü gideceğim. Pazartesi ve perşembe enjekte yapacagım.
      Pazartesi
      300 mg Testesteron Enanteth 250 mg Boldenon. Perşembe
      300 mg Testesteron Enanteth 250 mg Boldenon. Kullanacağım vitaminler
      Nac 600 C vitamini Omega 3 C vitamini D 3 Magnezyum B komplex Çinko Selenyum. Kişisel bilgilerim:
      Boy : 173 Kilo:87 Yağ oranım %16 civarı Hedefim yağ oranını düşürüp 95 kilolara çıkıp kütle koymak. Spora 8 ay gitmedim. 1 aydır tekrardan düzenli gidiyorum. Naturel ilerlemekle uğraşamayacağım 1 , 2 ay daha . Şu anki formumu ve spora ara  vermediğim dönemdeki kür yaptığım dönemdeki formumu da ekliyorum. Sizce nelere dikkat etmeliyim ve bana önerdiğiniz bir şeyler var mı , buradan aylık olarak form paylaşımı yapacağım.

• Yazan: ceyhuninc
      Daha öncede bu kombini yaparak etkili bir sonuç almıştım. Şimdide mk-677 ve yk-11 kullanacağım.
      GEÇMİŞ SARM KÜRÜM:
      MK-677 RAD-140 SORULARIM:
      YK-11 Beni endişelendiriyor kaygılanmalı mıyım kullanım hususunda? Yan etkileri nelerdir? Bu kürde dikkat etmemi gerektirecek ince noktalar var mı? Tüm cevap, öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp