Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

crash47

Kür içi birkaç sorular

Önerilen İletiler

crash47    10

Merhaba arkadaslar kürler hakkında aklımda birkaç soru var. Cevaplarsanız sevinirim. Suan 3. Kürümdeyim

1- kürün yarısındayken testo e. Yerine testo c. Alsak aynı dozajlarda, sorun olr mu? Çünkü sürekli enanthate kullandım, c. Ester kullanıp farklı reseptörleri calıstırıp daha cok verim almak istiyorum.

2-taşra bi yerde yasadıgım için buralardaki eczanelerde sadece yeşil uçlu enjektör var. Bacaktan enjekte ediyorum. Siyah enjektör bitti. İnsülin iğnesiyle vursam olur mu? Nerelere vurabilirim? Kalçadan enjeksiyondan biraz korkuyorım çünkü

3- genelde pzt ve perş enjekte oluyorum. Testo ve boldenon. İşlerimin yopunlugundan dolayı 7 gün enjekte olamadım. Bugün 2 sini toplu şekilde olursam sıkıntı olur mu? Teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

labslabs    77

1- aga olur ben zaten hep 1 kutu testo e. 1 kutu testo CYP. ALIYORUM

2-AGA TAŞRADASINDA GİT İNTERNETTEN SİPARİŞ VER BEN ÖYLE YAPIOM ÇOK ÇOK DAHA UCUZA GELİYOR

3-AGA BOLDENON HAFTADA 1 KERE Zaten Testo cyp. haftada 1 kere testo enanth. ise ister haftada 1 kere ister 2 kere

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

Sorun olmaz ama bence 250 cyp 250 enanthante vurmayi daha cok seviyorum uzun esterli karisimi yaparak ama gecis yapacaksan bu sekilde yapip oburunu tam aktive ettikten sonra cyp dan devam etmen daha iyi olacaktir arada bosluk olur diger turlu

Insulin ignesiyle yapamazsin bacaktan yesil ile yapabilirsin batirdiktan sonra dibinde tam 1 parmak bosluk birakirsan yeterli olacaktir

Toplu vurabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crash47    10

hocam youtube da falan birkaç video var. adamlar insülin iğnesiyle testo falan basıyor. göğüsten omuzdan falan. sizce işe yarar mı?

birde bacaktan herkes siyah uç diyor. sebebi nedir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

insülin iğnesi ile basılmaz ilaçı derialtına gönderir turuncu iç ile omuzdan vurulur

siyah uç denmesinin nedeni tamamını soktugunda bacagına ortalama yerinin doğru olmasından 1 parmak büyük o yüzden 1 parmak dışarda bırakarak yeşil ile vurabilirsin dedim el alışkanlığı gerek biraz sadece internetten de alabilirsin ille siyah dersen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
insülin iğnesi ile basılmaz ilaçı derialtına gönderir turuncu iç ile omuzdan vurulur

siyah uç denmesinin nedeni tamamını soktugunda bacagına ortalama yerinin doğru olmasından 1 parmak büyük o yüzden 1 parmak dışarda bırakarak yeşil ile vurabilirsin dedim el alışkanlığı gerek biraz sadece internetten de alabilirsin ille siyah dersen

hocam ben bacağa yeşil uçlu iğneyle vuruyorum igneyi tam sokuyorum sizce siyah uclu ilemi yapmalıyım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

kas kütleniz yetiyor ise sorun yok :)herkesin bacağı aynı kalınlıkta değil sonuçta ama siyah uç daha rahat şekilde ve daha güvenli olacaktır.(tamamını sokma açısından konuşuyorum.)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.