Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Tojo

14 hafta masteron pripionat winstrol clenbutrol cutting kürü

Önerilen İletiler

Tojo    0

3 ay önce biten 16 haftalık hacım küründen sonra 14 hafta definasyon kürü yapmayı düşünüyorum planım şu şekilde.

 

1-4 hafta winstrol

 

1-13 hafta masteron

 

1-14 hafta testo pripionat

 

Clenbutrol kür içinde piramit şeklinde kullanıcam. Marka olarak Olmega meds ı kullanmayı düşünüyorum

 

İlk kürüm hacim kürümde bu şekildeydi.

 

1-6 hafta Dianabol (balkan pharma)

 

1-16 hafta boldenone (alpha pharma)

 

1-16 hafta testo enantahte (thaiger pharma)

 

Hacim küründe 82 kilodan 93 e kadar çıktım boyum 1.70 yag oranımda baya arttı küre başlamadan ölçümde testlerimide yaptırıcam ona göre bi yol haritası çizecem herşey normal çıkarsa definasyonda gireceğim kür en üstteki şekilde belirttiğim gibi olucak.

 

Eksik bişeyim varmı önerilere tecrübeli hocalarımdan gelecek fikirlere açıgım teşekkürler iyi sporlar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


tolgacan94    213

Yag oranin Ne kadar artti mesela suanda yuzde 20 lerde biri gozumde canlaniyor definasyon kurune yuzde 15-12 nin uzerinde girilmez. Oralara kendisi gelemeyen birisi yapsa da kurden sonra hizla eski haline geri donecektir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tojo    0

Önümde yaklaşık 1 ay var 1 haftadırda diyetteyim yağ oranımım % 20 olduğuna hiç ihtimal vermiyorum öyle olsa balon gibi olurum antrenmanlardada pump olamam diye düşünüyorum ölçümde belli olur zaten. Kürün süresi ilacın markası yada definasyon kürü ile ilgili tüyolarınıda bekliyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

Ilac secimin duzgun definasyon kurunde sure belirlemek pek mantikli degil formunu begendiginde birakip pct baslayabilirsin enjeksiyondan 1 hafta sonra kilona 450 mg testo propionate 300 mg masteron yeterli gelir bilindik markalar al bvs labs thaiger pharma balkan pharma splabs gibi

Optimum carbon gibi kalitesiz seylere girme

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tojo    0

Eyvallah teşekkür ederim. Thaiger pharma testo enantahte fena değildi alpha boldenone da fena değildi bu seferde meds i deniyicem bulgar malı diye herkes uzak duruyo ama yorumlar geri dönüşler iyimiş satın alacağım kişide sağlam dedi onada güveniyorum bakalım inşallah iyi geçer.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Thaiger 2013 sonunda kapandı.Omega meds in de orjinali omega labs bir süre önce kapandı.Türkiyede üretildiğini düşünüyorum.İthalsede yabancı forumlarda pek iyi şeyler söylemiyorlar omega meds için.Ama orjinal omega labs gerçekten çok iyiydi tren i yüzünden hastanelik olduğumu hatılıyorum hatta

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tojo    0

Valla benim gibi pimpirikli adamın içine fena bi kurt düşürdün fikrimi değiştirdin pek emin değildim sitesi falanda bi acayip gelmişti başka marka bakıcam.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

Şuan benim elimde de OMEGA meds var kullanmak ile kullanmamak arasında kararsız kalıyorum içim ısınma di markaya check kodu ise çok basit yapmışlar ampuller bı acayip geldi Testo En. Siteye fotoğraf nasıl ekleniyor bir de bilen varmı ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tojo    0

Salondaki eğitmen kardeşim iran enantahte dianabol meds boldenone girdi acayip olmuş ben hangi markayı kullandığını bilmiyodum boldenonenun markası meds dedi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×