Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Proxlus

18 yasında anabolic steroid kullanımı

Önerilen İletiler

Proxlus    1

18 yasındayım 2.5 yıllık spor geçmişim var ve halen devam ediyor geçen sene only testo yaptım ve hic bir koruyucu pct gibi şeyler yapmadım bu senede testo-e boldenon(veya primo)danabol kullanmayı dusunuyorum ne gibi öneriler verirsiniz yada bunların yerine peptid mi kullanmalıyım artıları ve eksileri nelerdir kür bilgisi olan bir insandan yardım almak istiyorum çevremde bir cok müsabık sporcu var kullan senin icin ileride cok fazla artısı olur diyorlar seneyede yarısmaya girmeyi dusunuyorum bu ilaçlar ne gibi sorunlar yaşatır kalıcı bir problem olusturur mu bunuda ögrenmek isterim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Proxlus    1
Aceleye gerek yok şahsi görüşüm 20-21 yaşına kadar daha beklesen daha iyi olur.

Aynı şey olmıycak mı genede ha şimdi ha 2 sene sonra

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Bu konuyu sanırım tekrar actın,tekrar soyliyim. zaten only testo kürü yapmıssın artık natural degilsin,18 yas erken mi sorusu biraz sacma olmus cunku zaten daha once steroid kullanmıssın. Only testo olması bisey degistirmiyor. Ben 18 yasında deca kullandım hicbi sıkıntısı yok. testo boldenon dianabol kürüne girebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8

Normalde boyle cevap vermekten hic hoslanmam ama arkadas herseyi oyun saniyor sanirim. 17 yasinda endokrin sistemini cokerttiginden dolayi seni tebrik eder, 30'lu yaslarindan itibaren omur boyu trt ile devamini dilerim !

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Proxlus    1
Normalde boyle cevap vermekten hic hoslanmam ama arkadas herseyi oyun saniyor sanirim. 17 yasinda endokrin sistemini cokerttiginden dolayi seni tebrik eder, 30'lu yaslarindan itibaren omur boyu trt ile devamini dilerim !

Ne anlamda oldugunu acıklarmısınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

Hormonlari tam oturmadan 17-18 yaslarda girilem kurden sonra vucutta birdaha hicbirsey olmadi getektigi seviyeye gelemez sadece ureme sistemi hormonlari olarak degil . Suanda birsey hissetmezsin ama 30 lu yaslarin sonu 40larin basinda yasayacagin cokus cok sert Olacaktir. Oguzhan 18 de deca kullanip simdi 20 yasindasin diyelim ama sana net konusayim ozendirme milleti cunku suanda senin sistlerin 20 yasinda biri gibi degil belli 25 belki 30 yadindaki birinin seviyelerinde ve ilaclari birakip 40 larinda devam edemeyeceksin biseyi yapmadan once surekli yapabilme yeteneginize bakin bosuna yarismaya girmeyen 50 lik spor salonu hocalari 1500-2000 mg testo vurmuyor cunku koruyamiyorlar hepsi gh ya muhtac disardan birsuru sey aliyorlar ipin ucu kaciyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

Her bireyin hormonlarinin duzgun hale gelmesi 21 yasina kadar suruyor sen daha oturmayan hormonlarini pct ile nasil duzeltmeyi dusunuyorsun :))

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81
Hormonlari tam oturmadan 17-18 yaslarda girilem kurden sonra vucutta birdaha hicbirsey olmadi getektigi seviyeye gelemez sadece ureme sistemi hormonlari olarak degil . Suanda birsey hissetmezsin ama 30 lu yaslarin sonu 40larin basinda yasayacagin cokus cok sert Olacaktir. Oguzhan 18 de deca kullanip simdi 20 yasindasin diyelim ama sana net konusayim ozendirme milleti cunku suanda senin sistlerin 20 yasinda biri gibi degil belli 25 belki 30 yadindaki birinin seviyelerinde ve ilaclari birakip 40 larinda devam edemeyeceksin biseyi yapmadan once surekli yapabilme yeteneginize bakin bosuna yarismaya girmeyen 50 lik spor salonu hocalari 1500-2000 mg testo vurmuyor cunku koruyamiyorlar hepsi gh ya muhtac disardan birsuru sey aliyorlar ipin ucu kaciyor.

Ozendirmiyorum kendi yasadıgımı soyledim sadece. Deca kullandım en ufak bi sıkıntım yok dedim ve gercekten oyle. Ha bu arada 40 lı yaslarda zaten cinsel acıdan dusus olması normal, 20 yasla aynı olacak degil ya. Yarısmaya da zaten hazırlanıyorum, omur boyu da bu ilacları kullanmaya razı olarak basladım bu ise, o yuzden söylediğinde bi yerdr haklısın bu ilaçları omur boyu kullanmayacaksan veya bu isi profesyonel olarak yapmayacaksan 18 yasında girmene gerek yok. Hedeflerin varsa gir demek istedim ben, hedefin yoksa zaten bana gore 25 yasında da olsan girme kızlara guzel gozukmek icin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Benim anlamadıgım sey su madem yapay hormonları vücudumuza sokunca bir daha doğal olarak üretemeyeceğiz niye PCT yapılıyor ki ?

Simdi cok kücük ve basit örnek vericem ben vücuduma 16 hafta testo aldım diyelim.Kür süresince yapay testo aldıgım icin testislerde üretim azaldı değil mi ? Buraya kadar tamam.Sonra kür sonu Pct uyguladım.Pct den sonra değerlerime baktıgım zaman hersey eski haline döndü diyelim testo fsh lh seviyem.Bundan sonra normal gözüken değerler yanıltıcı mı oluyor ? He mesela su da var 25 yasına kadar max testo salınımı gerçeklesmiyor.Tamam güzelde 18 yasında girdikten sonra Değerler normale dönünce tekrar 25 yasında max etkiyi almayacak mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

Soyle diyeyim pct yapmanin nedeni eski haline yaklasmasini saglamak hicbir zaman eskisinin aynisi olmaz her yasta her kurde vucut degisiyor 21 yasin oncesi vucutda hicbir sistem zaten oturmadigi ve son seklini almadigi icin pct ile duzelttigin yer gelisim citandan sperm kaliteni tiroidlerinin calisma biciminden pankreasindan salinan diger hormonlara hatta kemik gelisimine ve saglamligina kadar birsuru faktoru etkiliyor senin yaptigin pct nin etki alani bu kadar yuksek degil ki o hormonlar kendi kendine yukselmeye calisirken belki 6 ay belki 8 ay gececek kurde 3 ay olsa 1 yillik gelisim çatini cope attin o gelisimi hicbirzaman da yakalayamiycaksin.dedigim gibi her yastaki kurde spermin kalitesi her kurden sonra duser kesinlikle dusmedi diyen yalan soyler kisir kalmak olarak algilamamak gerek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Proxlus    1

Ozendirmiyorum kendi yasadıgımı soyledim sadece. Deca kullandım en ufak bi sıkıntım yok dedim ve gercekten oyle. Ha bu arada 40 lı yaslarda zaten cinsel acıdan dusus olması normal, 20 yasla aynı olacak degil ya. Yarısmaya da zaten hazırlanıyorum, omur boyu da bu ilacları kullanmaya razı olarak basladım bu ise, o yuzden söylediğinde bi yerdr haklısın bu ilaçları omur boyu kullanmayacaksan veya bu isi profesyonel olarak yapmayacaksan 18 yasında girmene gerek yok. Hedeflerin varsa gir demek istedim ben, hedefin yoksa zaten bana gore 25 yasında da olsan girme kızlara guzel gozukmek icin.

Kür konusunda bana yardımcı olabilrmisiniz pekala pct mct kür ici koruma gibi olaylarda bilgi sahibiseniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

Yardimci oluruz tabiki ama benim sana onerim yuksek dozlu uzun peptid kurlerine girmen olacak

Hem naturel yarismalarina girip iyi dereceler elde edebilirsin

200 mcg follistatin

300 mcg ghrp6

80-80 igf

Peptidturkiye facebook sitesinden kur yardimi alabilir urun temini yapabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Proxlus    1
Yardimci oluruz tabiki ama benim sana onerim yuksek dozlu uzun peptid kurlerine girmen olacak

200 mcg follistatin

300 mcg ghrp6

80-80 igf

Peptidlerin ne gibi eksi ve artı yonleri var neden anabolic steroid degilde peptid

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

200 mcg follistatin

300 mcg ghrp6

80-80 igf

Peptidlerin ne gibi eksi ve artı yonleri var neden anabolic steroid degilde peptid

Yasindan oturu hormonel dengeni bozmadan kas gelisimi ve yarisma sahasinda neler yapman gerektigini ogretecek ivmeyi saglayacagini dusundugumden peptid e girebilirsin

Folistatin kisaca vucudun myosatine adli kas lifi uretimini kisitlayan hormonunu baskilar

Ghrp6 buyume hormonuna takviye yapar aciktirma hissi saglar ve yagsiz kas kutleni gelistirmene yardimci olur

Igf bolgesel kas gelisimi saglar

Minimum 100 gun girmeni ve gunde minimum 4500 saglikli karlori almani oneririm sonuclarin tatmin edebilmesi acisindan yarismaya hazirlanan biri icin tabi :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

abi ozur dilerim ama bunu anlatabilirmisiniz ? endokrin sistem cokerse ne gibi zararlar olur ?

ve trt nedir abi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

abi ozur dilerim ama bunu anlatabilirmisiniz ? endokrin sistem cokerse ne gibi zararlar olur ?

ve trt nedir abi ?

daha gelişmekte olan bir endokrin(hormon)sistemin var iken(21 de son halini alıyor) sen bununla oynarsan daha düzeltemezsin. pişmemiş keki fırından çıkartır sonra tekrar fırına koyarsan o kek olmaz çöp olur aynı o misal. önce kendinizi pişirmeniz gerekli. endokrin sistemin patlarsa bütün organların bundan etkilenir net yani.

trt bir tür kalp ilacı 1 defa kullanmaya başladın mı geçmiş olsun ömür boyu gidiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Madem korkuların var fakat daha once testo kullandın, Tolgacan ın dedigi gibi peptid kürü yap ama yanına yine testo koy,zararı az yararı buyuk olur peptid+ testo nun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Proxlus    1
Madem korkuların var fakat daha once testo kullandın, Tolgacan ın dedigi gibi peptid kürü yap ama yanına yine testo koy,zararı az yararı buyuk olur peptid+ testo nun.

Peptid+testoda herhangi bir pct yada koruma gibi ilaç sonu tedavi mevcutmu birden peptidleri illaki karından mı vurmak gerekiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

Karin bacak veya kalcadan insulin ignesi ile vuruyorsun yaptigini hissetmezsin bile hem cok ince hemde cok kucuk bir igne kormana gerek yok :)

Testo eklersen her turlu yarismanda belli olur ve pct yapman tabikide gerekecek. Sadece peptid de herhangi birsey yapmana gerek yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.