Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

testorecep    0

Merhaba arkadaşlar. Daha önce 1 kür geçmişim var testo bolde deca yaptım fakat  yarıda kestim sonra tekrar başladım falan bu sürede sporda yapamadım işlerimden dolayı. Yani kür çok berbat geçti verim almadım. şuan pct yapıyorum libidomda biraz düşüklük var. şu anda şöyle bir kür yapmayı düşünüyorum.

300mg Sustanon (1-15 hafta)

500 yada 400mg Boldenon(1-15 hafta)

300mg primobolan(1-15 hafta)

30mg dianabol(1-5 hafta)

30mg turinabol(10-15 hafta)

markalar bodytech olacak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    3.653
testorecep, 51 dakika önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar. Daha önce 1 kür geçmişim var testo bolde deca yaptım fakat  yarıda kestim sonra tekrar başladım falan bu sürede sporda yapamadım işlerimden dolayı. Yani kür çok berbat geçti verim almadım. şuan pct yapıyorum libidomda biraz düşüklük var. şu anda şöyle bir kür yapmayı düşünüyorum.

30mg dianabol(1-5 hafta)

markalar bodytech olacak

Vücudu nasıl perişan ederim kürü olmuş.

• Beğen 1
  • ahahaha 2
  • Alkış 2
  • Tebrikler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Greblan    98
testorecep, 1 saat önce yazdı:

30mg dianabol(1-5 hafta)

markalar bodytech olacak

İki farkli tablete ne gerek var? Sustanon gireceksem de lab urunu kullanmam ki rimoda da oyle. Egen sana indirim fln yapmadiysa en son eczaneden pahaliydi ki dolar vs. Artti cok daha pahaliya geliyordur. Çok param var benim diyosan bilmemiyorum tabi ki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.543
testorecep, 2 saat önce yazdı:

30mg dianabol(1-5 hafta)

markalar bodytech olacak

Türlü yemeğinde bile bu kadar çok çeşit yok.

• ahahaha 5

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Canınızın hiç mi kıymeti yok , ben 2 ml boldenin yaptığı tansiyona dayanamıyorum siz napıyonuz çorba gibi kürler , adamın ilk kürü test bolde deca :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
Anayurt Oteli, 56 dakika önce yazdı:

Canınızın hiç mi kıymeti yok , ben 2 ml boldenin yaptığı tansiyona dayanamıyorum siz napıyonuz çorba gibi kürler , adamın ilk kürü test bolde deca :D

Bunu hep söylüyorum. 

Balkana girmeden hangi doz sana eksik gelir hangisi fazla gelir anabolikte anlayamıyorsun. Geçen biri ile tanıştım. 1000 deca giriyormuş. Test sonucu istedim. Decanın çalıştığına dair hiç emare yok. 

O yüzden şaibesiz ve kesin çalışan marka tercihi ile doğru doz ayarlamak uzun vadede kazandırır. Bu sporda sürdürülebilirlik önemli. Böyle bir kür yapıp patlayıp devamını getiremeyeceksen (iş, sağlık, hayat vs vs) küre girmenin hiç manası yok.

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
galicik    763
rastlantisal, 14 dakika önce yazdı:

Bunu hep söylüyorum. 

Balkana girmeden hangi doz sana eksik gelir hangisi fazla gelir anabolikte anlayamıyorsun. Geçen biri ile tanıştım. 1000 deca giriyormuş. Test sonucu istedim. Decanın çalıştığına dair hiç emare yok. 

O yüzden şaibesiz ve kesin çalışan marka tercihi ile doğru doz ayarlamak uzun vadede kazandırır. Bu sporda sürdürülebilirlik önemli. Böyle bir kür yapıp patlayıp devamını getiremeyeceksen (iş, sağlık, hayat vs vs) küre girmenin hiç manası yok.

+9999 balkan tek kıstas değil de doğru ve gerçek ilaçta buna %100 katılıyorum.. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testorecep    0
rastlantisal, 20 saat önce yazdı:

Vücudu nasıl perişan ederim kürü olmuş.

hocam peki doğal devam etsem gelişmeye devam eder miyim sizce? daha önce kür geçmişim var fakat verim alınmamış bir kür

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
testorecep, 56 dakika önce yazdı:

hocam peki doğal devam etsem gelişmeye devam eder miyim sizce? daha önce kür geçmişim var fakat verim alınmamış bir kür

Öncelikle boy, yaş, kilo, sağlık durumun, kür geçmişin, spor geçmişin gibi bilgileri bize vermen lazım. Üzerinden konuşalım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.091
testorecep, 23 saat önce yazdı:

30mg dianabol(1-5 hafta)

markalar bodytech olacak

Hem rimo hem bolde çok gereksiz o kadar kas kütlen olduğunu düşünmüyorum. Diananol bittikten sonra tekrar tablet açıp karaciğeri yormaya gerek yok. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testorecep    0
rastlantisal, 8 saat önce yazdı:

Öncelikle boy, yaş, kilo, sağlık durumun, kür geçmişin, spor geçmişin gibi bilgileri bize vermen lazım. Üzerinden konuşalım.

19 yaşındayım kilom 70  testo bolde deca yapmıştım zamanında max 76 77 kiloyu gördüm 4 5 ay kadardır da spor yapmıyorum sayılır hocam. yardımınız için teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
testorecep, 17 dakika önce yazdı:

19 yaşındayım kilom 70  testo bolde deca yapmıştım zamanında max 76 77 kiloyu gördüm 4 5 ay kadardır da spor yapmıyorum sayılır hocam. yardımınız için teşekkür ederim.

Kardeşim bu yaşlarda bu işlere girme. İlerde çok sıkıntısını yaşarsın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testorecep    0
rastlantisal, 19.07.2023 - 16:15 yazdı:

Kardeşim bu yaşlarda bu işlere girme. İlerde çok sıkıntısını yaşarsın.

yok hocam herşeyi saldım şuan pct falan yaptım temizledim vücudu fakat depresif bir ruh hali mevcut libido biraz sıkıntılı anksiyete zirvede. bu anlattıklarım zaten ilaca girmeden önce de vardı bende ama şimdi tekrar ilaç yüzünden nüksetmiş olabilir mi ? kullanırken aşırı özgüvenli ve enerjiktim modum hep yüksekti. ve bu durum sizce ne kadar sürede geçer ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
testorecep, 15 saat önce yazdı:

yok hocam herşeyi saldım şuan pct falan yaptım temizledim vücudu fakat depresif bir ruh hali mevcut libido biraz sıkıntılı anksiyete zirvede. bu anlattıklarım zaten ilaca girmeden önce de vardı bende ama şimdi tekrar ilaç yüzünden nüksetmiş olabilir mi ? kullanırken aşırı özgüvenli ve enerjiktim modum hep yüksekti. ve bu durum sizce ne kadar sürede geçer ?

Bu tarz ilaçlar bozuk psikolojiyi daha da bozar, güçlü psikolojiyi bir tık güçlendirir. O yüzden herhangi bir sorununuz varsa streoidlerden uzak durun diye bir çok başlıkta yazdım. Kürü kes, PCT yap, psikolojini düzelt sonra üstüne düşünürsün. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.