Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ozelharekat

Pct Ve Kalori Hesabı Hakkında

Önerilen İletiler

ozelharekat    0

Yaş 22 / Boy 175 / kg 78 / yağ oranı 12-14 . / spor geçmişi : aralıklarla 2*3 yıl .

4 Aylık haftada 500 sustanon küründeyim . İlk enjeksiyonu pazartesi yaptım. Enjeksiyonları 3 gün ara ile yapacağım sustanonun dalgalanmasını önlemek için . 2 günde bir de çeyrek arimideks alıyorum

Kalori takibini de çok sıkı bir şekilde yapıyorum 4000-4100 kalori arasında alıyorum . Haftada 3 gün full body şeklinde çalışıyorum . Aklıma takılan sorun şu ; ben kür sonunda pct vs bittikten sonra 82-84 civarlarında kalmak istiyorum . Suyu muyu vs attıktan sonra . Yani bu kürün hakkını vermek istiyorum . Su tutumu felan diyorlar . Kazandığım kilonun sumu yoksa normal olarak kas ve yağmı olduğunu nasıl anlayacağım . Şu kalori olayı hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim .

Bir diğer konu pct için pregnyl bulamıyorum . Pregnyl hariç bütün pct malzemelerim hazır . Bu konuda da yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa özele pm atarsalar sevinirim .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

pusalik    183

Merhaba,

Sordugunuz sorular hakkında arkadaşlar bilgilendiricektir sizi ama benim sormak istedigim niye 3 gün full body calısıyorsunuz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

kazandığın kütlenin su mu kas mı yağ mı olduğunu anca kür sonunda eski yağ oranında eşlediğinde anca anlayabilirsin sadece sustanon için 78 den 84 e define ağırlık artışı biraz zor dersem yalan olmaz yanına boldenon gibi bir anabolizman eklersen 400 mg civarlarında daha hedefine yardımcı olacaktır çeyrek arimidex nasıl oluyor ilk defa duyuyorum 3 günde 1 tablet olarak almanız yeterlidir

sustanonun dalgalanmasını pazartesi perşembe şeklinde vurarak zaten engellersiniz.

upper body lower body şeklinde 4 gün (2 gün üst bolge 2 gün alt bölge şeklinde her hafta her bölge için belirlenen referans hareketde düzenli ağırlık artışı ile programınızı değişmenizi önereceğim) hedeflerinize daha uygun olacaktır. antremanarınızı uzun tutabilirsiniz.

Dn:referans hareket derken squat deadlift bench press overhead press gibi

Dn2: üst vucut çalışırken referans bench yanına asistan fly gibi egzersiz arkasından referans overhead yanına asistan gibi gibi.

pregnyl piyasadan kaldırıldı bulmanız çok zor büyük ihtimal size gerekmeyecek ama muadili CHORIOMON 5000 IU çok rahat bulabilirsiniz 5 katı fiyata ama bilginiz olsun :) 3800-4000 kalori sizin için yeterli olacaktır 4500 lere çıkmayın yağlanabilirsiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Haftada 3 gun full body programını degistirmelisiniz. Boy kilo oranı yag oranı spor gecmisi gayet iyi ama neden spora yeni baslayan arkadaslar gibi full body? Bide ustelik kürde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

aslında full body programlara bu kadar amatör gözü ile bakmamak gerekli intense ve volume dengesini tutturabilmek önemli oda zorlayıcı biraz tutturabilmek için 2 saatin üzerinde idman atmak gerekiyor buda alışkın olmayana büyük yük getiriyor tabiki

bu arada münih de şuanda ercan demir in işlettiği ercan s body gym arnold un ilk spor yıllarında çalıştığı spor salonu hatta kenzo felan youtubede geziyor onun patentindeki makinalar felan da var arnold un ilk 8 yılını full body split ile geçirdiğinden bahsediyorlar ne kadar doğru bilinmez ama 3 saatlik antremanı kaldırmak için 500 değil 1000 mg dan fazla testo almak gerektiği bir gerçek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

haklısınız, bende mesela 4-5 gun spora gelememe durumum oldugunda full body yapıyorum, ne kadar iyi beslenirsem besleniyim toparlanamadıgımı hissedebiliyorum ve dediginiz gibi 2 saati geciyor. Tabi tercih meselesi ama bana 2 saatin üzerinde tüm bölgeleri girmektense 1-1.5 saat boyunca örneğin gogus girmek daha mantıklı geliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183

Full body konusunda bende cok arastırma yapmıstım.Aslında Arnold'da onu Reg Parkdan esinlenerek yapıyor.Full body ve 5x5 başlangıç seviyesi ve kür dısında bence ideal bir program.Fakat kürde zaten aşırı bir sekilde kaslar recovery oluyor.Haftada 3 gün gitmek bence biraz gereksiz.Full body mantıgındada biraz sey yatıyor o antremanda maksimum testo salgılatmak.O yüzden hep squatla baslanır mesela.E zaten kürde max testo alıyorsun.Sadece squat la günü kapamak yerine bir gün bacak calısıp gerek superset gerek droplarla bacagı zorlamak daha mantıklı kürde bence.Aynı sekilde diger bölgeler icinde.Her gün farklı bölge ve supersete drop sete dayalı calısmak,kası asırı sekilde zorlamak gerektigine inanıyorum ben kürde yabancı forumlardada bu sekilde konusuluyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozelharekat    0

Full body konusunda başka bir forumda stormblast hocanın yazdığı şu yazıyı buraya bırakayım .

Öncelikle cogu kişinin asla bilmediği ve görmediği bir Arnold Schwarzenneger Röportajinda Ufak çevirilerle birlikte aynen aktarıyorum :

...from "How to Gain Weight, Train Hard, Get Massive"

by Arnold Schwarzenegger

as told to Gene Mozee (Ironman, March 1994)...

"Heavy movements stimulate the deep-lying muscle fibers that lighter movements never reach. The objective is to use fewer exercises, employ heavier poundages and train your whole body in one workout. I gained most of my weight and massiveness on a program of 10 exercises that I performed three times a week. After I reached a satisfactory bodyweight, I changed over to the more advanced split system and began training six days a week."

"If you need to put on 20 pounds or more, the following program is for you."

Gain-Weight Routine

Squats 5 x 8,8,6,6,6

Bench Presses 5 x 8,8,6,6,6

Incline Presses 5 x 8,8,6,6,6

Wide-Grip Chins 5 x 8-10

Bent-Over Rows 5 x 8,8,6,6,6

Behind-the-Neck-Presses 5 x 8,8,6,6,6

Barbell Curls 5 x 8,8,6,6,6

Lying Triceps Extensions 5 x 8,8,6,6,6

Deadlifts 5 x 3-5 (building up to one max set)

Machine Calf Raises 5 x 10-15

"Heavy movements stimulate the deep-lying muscle fibers that lighter movements never reach. The objective is to use fewer exercises, employ heavier poundages and train your whole body in one workout. I gained most of my weight and massiveness on a program of 10 exercises that I performed three times a week. After I reached a satisfactory bodyweight, I changed over to the more advanced split system and began training six days a week."

Arnold Schwarzenegger bu cümlesinde O'na bugünkü ithişamını ve ünü kazandıran kusursuza yakin vücudunu, kusursuz göğüslerini - bicepslerini - bacaklarını ve genel olarak vücudunun kas kütlesinin büyük bir coğunluğunu yukarıda yazmıs olduguğum programla yani 10 hareketten oluşan ve haftada 3 kez uyguladıgını belirttiği program sayesinde kazandığını kendi ağızıyla söylemiştir . Bu programdaki amacı Split Programlarına oranla sayıca cok cok daha az olan bu hareketleri yani temel hareketleri kullanarak bütün vücudunu calıstırmak olarak belirtmiştir . Ve bana göre en önemli cümlede ise şöyle belirtmiştir : '' Kendimi tatmin edici vücut ağırlıgına ulastiktan sonra programimi cok cok daha üst seviye olan ( yarışma seviyesi) split yani bölümüş programa geçerek haftada 6 gün calısmaya basladim.''

İşte bu cümle sürekli anlatmaya calıstığım şeyi mükemmel bir şekilde özetliyor . ARNOLD , YETERINCE KAS KÜTLESİ ELDE ETTİKTEN SONRA MİNİMAL EKSİKLİKLERİNİ ( Genel olarak bu sporu yapan çoğu kişide bulunan eksiklikler = Arka omuz , Üst Göğüs , Trapez , Kalf, Arka Bacak , Kalça Alt Sırt ) GİDERMEK AMACIYLA SPLİT PROGRAMLARA GEÇTİĞİNİ SON DERECE AÇIK BİR ŞEKİLDE BELİRTMİŞTİR . YANİ ARNOLDUN YAPMIS OLDUGU BİR NEVİ CİLALAMA VEYAHUT BAŞKA BİR DEYİŞLE VÜCUDUNA SON BİR RÖTUŞ ATMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR . ŞİMDİ O ÇOK DEĞERLİ HOCALARIMIZA VE FULL - BODY CALISMALARININ YALNIZCA BAŞLANGIC SEVİYESİNDEKİLER İÇİN UYGUN OLDUĞUNU SÖYLEYEN NAÇİZANE KİŞİLİKLERE TEK BİR SORU SORUYORUM ; Arnold Schwarzenegger de mi Başlangıç Seviyesindeydi ?

-----

tabi ben bu programı uygulamıyorum biraz daha hafifini uyguluyorum fakat full body ye alıştıktan sonra inanın diğer programlardan zevk almıyorsunuz :) . canımı sıkan tek hareket overhead press harbi sıkıntı :) .

tolga hocam çeyrek arimidex meselesi ve sustanonun dalgalanma meselesine gelecek olursak yabancı bir forumda forums.steroid.com ' da Austinite diye bir steroid gurusunun standart 500 testo kürü için tavsiyesi . Yine aynı sitede sustanonun 3 gün ara ile vurulduğu zaman pazartesi , perşembe den daha az dalgalandığını okumuştum . araştırmalarını koymuşlardı .

Beslenme tavsiyeniz için de teşekkür ederim .

Bir de nacizane tavsiyem var . İngilizcesi iyi olan arkadaşlar atacağım şu iki konuyu okuyup , çevirip foruma kazandırırsalar çok büyük sevaba girecekler diye düşünüyorum .

http://forums.steroid.com/anabolic-steroids-questions-answers/541167-my-first-cycle-planning-executing-successful-first-cycle.html

http://forums.steroid.com/anabolic-steroids-questions-answers/542785-austinites-educational-article-database.html

bir de şu var kafama çok takılan

http://forums.steroid.com/anabolic-steroids-questions-answers/542816-hcg-why-you-should-use-cycle-only-how-prepare-your-hcg-injections.html

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Kardesim bi baslık acıyorsunuz ve yaptıgınıza bi elestiri hatta elestiri bile degil bi tavsiye gelince hemen laf sokmaya, tartısır gibi sozlerle bizi yanlıs gostermeye calısıyorsunuz. Bu arada bidaha su forumda arnolddan ornek vermeyin komik oluyor, onun aldıgı ilac dozunu suan alsan ertesi sabahı buyuk ihtimalle göremezsin goremeyiz. Senin gibi buyuk harflerle yazıyım belki daha etkili oluyor diye yapıyorsundur. KENDİNİZİ ARNOLD LA KIYASLAYACAK KADAR KOMİK OLMAYIN.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozelharekat    0
Kardesim bi baslık acıyorsunuz ve yaptıgınıza bi elestiri hatta elestiri bile degil bi tavsiye gelince hemen laf sokmaya, tartısır gibi sozlerle bizi yanlıs gostermeye calısıyorsunuz. Bu arada bidaha su forumda arnolddan ornek vermeyin komik oluyor, onun aldıgı ilac dozunu suan alsan ertesi sabahı buyuk ihtimalle göremezsin goremeyiz. Senin gibi buyuk harflerle yazıyım belki daha etkili oluyor diye yapıyorsundur. KENDİNİZİ ARNOLD LA KIYASLAYACAK KADAR KOMİK OLMAYIN.

kaç yaşındasın sen ? yazdıklarımı doğru düzgün okumayı dene

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozelharekat    0
kazandığın kütlenin su mu kas mı yağ mı olduğunu anca kür sonunda eski yağ oranında eşlediğinde anca anlayabilirsin sadece sustanon için 78 den 84 e define ağırlık artışı biraz zor dersem yalan olmaz yanına boldenon gibi bir anabolizman eklersen 400 mg civarlarında daha hedefine yardımcı olacaktır çeyrek arimidex nasıl oluyor ilk defa duyuyorum 3 günde 1 tablet olarak almanız yeterlidir

sustanonun dalgalanmasını pazartesi perşembe şeklinde vurarak zaten engellersiniz.

upper body lower body şeklinde 4 gün (2 gün üst bolge 2 gün alt bölge şeklinde her hafta her bölge için belirlenen referans hareketde düzenli ağırlık artışı ile programınızı değişmenizi önereceğim) hedeflerinize daha uygun olacaktır. antremanarınızı uzun tutabilirsiniz.

Dn:referans hareket derken squat deadlift bench press overhead press gibi

Dn2: üst vucut çalışırken referans bench yanına asistan fly gibi egzersiz arkasından referans overhead yanına asistan gibi gibi.

pregnyl piyasadan kaldırıldı bulmanız çok zor büyük ihtimal size gerekmeyecek ama muadili CHORIOMON 5000 IU çok rahat bulabilirsiniz 5 katı fiyata ama bilginiz olsun :) 3800-4000 kalori sizin için yeterli olacaktır 4500 lere çıkmayın yağlanabilirsiniz

hocam kür sonuna kadar 4 ay boyunca 4000 kalori civarlarında mı alacağım sürekli . Hani kilo arttıkça kalori artırmak gerekiyor vs kafam karıştı . Yardımcı olabilirseniz sevinirim .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

her insanda değişen bir değer kendini tartıp bişeyleri farketmen gerek ben sadece ortalama diyebilirim artan her 5 kiloya 200 kalori daha ekleyebilirsin

yapman gereken kilonu sabit tutabildiğin kalorinin üzerine 400-500 daha eklemek günlük

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ozelharekat    0
her insanda değişen bir değer kendini tartıp bişeyleri farketmen gerek ben sadece ortalama diyebilirim artan her 5 kiloya 200 kalori daha ekleyebilirsin

yapman gereken kilonu sabit tutabildiğin kalorinin üzerine 400-500 daha eklemek günlük

eyvallah teşekkür ederim .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.