Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ZYZZ

Primobolan & Testo enantat Kürü ve beslenme programı

Önerilen İletiler

ZYZZ    47

Öncelikle herkese merhaba...

Yapmak istediğim kür hakkında yorumlarınıza ve tecrübelerinze ihtiyacım var.

8 haftalık bir kür düşünüyorum. Haftada 500mg Testo enantat - 200 mg pimobolan

Beslenme Programı:

saat 7.00: 100grm Yulaf ezmesi 250 ml süt, Multivitamin, Omega takviyesi, 30mg Çinko

saat 11.00- Yeşil çay ve 6 yumurta beyazı

saat 13.00 – 250 grm tavuk göğsü – 100grm yulaf ve 250 ml süt

saat 15.00 – 100grm yulaf 250ml Süt

saat 17.00 - Mass gainer ve Üzüm suyu

saat 18.30 (antrenman Öncesi) 500mg C vitamini 3000 mg arginin 1 servis whey protein

saat 19.15 antrenman

saat 20.15 anternman sonrası 1 ölçek anabolic halo 1 servis whey, 1 servis mass gainer.

saat 20.30 - 20.45 arası akşam yemeği 250 grm tavuk göğüsü

yatmadan önce 6 yumurta beyazı, AOL, 30mg çinko

Bu benim kendi kafamda kurduğum şekli. Muhtemelen yanlışlarım vardır. Eklenecek yada çıkarılacak bir şey varsa

düzeltirseniz ve bu kürün pctsi ni nasıl yapacağım hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bay-T    4.309

Öncelikle beslenme programın güzel ve protein açısından zengin öğünler içeriyor.Tavsiyem büyüme kürü yapacağın dolasıyla karbonhidrat oranını da yükseltmen(pirinç,makarna,patates gibi) çünkü tr de yapılan hatalardan biride protein oranı yüksek tutulurken karbonhidrat alımını atlamak eğer protein miktarı değerince karbonhidrat alınmazsa o proteinin yarısı hücrelere zaten taşınmayacaktır bunun içinde patates pirinç bulgur makarna gibi kompleks ve kaliteli karbonhidrat öğeleri kullanılmalıdır.Son birşey olarak primobolanın dozunu çok düşük tutmuşsun tavsiyem en az 300 veya 400 mg alman haftalık.Küründe başarılar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    47

Cevabınız için teşekkürler...

peki ozaman primobalını da 300 mg a çıkarıcam ve günlük 50mg proviron ekleyeceğim.

kürün pct'sini kür sonunda 4 hafta günlük 30 mg nolvadex olarak yapmam yeterli olur mu yoksa pregnyl'e gerek var mıdır?

teşekkürler...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309

İmkanın varsa 8 haftayı 12-14 hafta aralığına çıkarmalısın. Kür sonunda Nolvadex'i kullanmayı düşündüğün 4 haftalık sürece 100 mg Klomen de eklersen PCT'yi kurtarmış olursun. Pregnyl tavsiye etmem bu kürde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    47

Bay-T Hocam cevabınız için teşekkür ederim.

Nolvadex ve klomeni bir arada mı kullanayım? Bu arada arimdex ve tamoxifen de kullananları okumuştum var bunların diğerlerine göre farkları nedir? daha güçlü kürlerde mi kullanılması gerekir?

birde söyle bir alakasız soru yöneltmek istiyorum il kürde sadece testo girilir mi ? girilirse sonuçları ne olur?

saygılar...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jaysean1989    0

bay t hocam klomen in göz bozuklugu yaptıgına dair yorumlar gördüm sizce de bu dogru mu veya klomen in yerine oct de ne kullanılabilir ekstra ???

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309
bay t hocam klomen in göz bozuklugu yaptıgına dair yorumlar gördüm sizce de bu dogru mu veya klomen in yerine oct de ne kullanılabilir ekstra ???

Görme bozukluğuna denk gelmedim ama mide bulantısı ve aşırı iştahsızlık yaptığı gözlenmiştir bazende halsizlik.

Klomen kullan sorun yaşamassın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.369

gerek yok yeşil uçlu enjektör ile vurabilirsin bir arkadaşın yada iğne vurmayı bilen biri ile kalça kısmından.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.369

Kür sonrası tedavi diyebiliriz.

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.