Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

Greblan    97

Görseldeki ürünleri kullanan oldu mu? Birkaç kişiye sorduğumda iran eczane malı doludur dendi ama mavi kutu harici iran testo daha görmemiştim. Biraz araştırdığımda decasının nppsinin de olduğunu gördüm. 

EAEE6477-F619-4614-985F-D16A0456F926.jpeg A6536E91-FE8D-40D7-A545-819FA2149AFA.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Tr3n    332

Benim kullandığım caspian çalışıyordu a seninkinin rengi açık mavi, benim kullandığım koyu mavi renkteydi

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Greblan    97
Tr3n, Şimdi yazdı:

Benim kullandığım caspian çalışıyordu a seninkinin rengi açık mavi, benim kullandığım koyu mavi renkteydi

Fiyat olarak aldığın dönemde mavi kutu irana göre fark var mıydı hocam?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    332
Greblan, 30 dakika önce yazdı:

Fiyat olarak aldığın dönemde mavi kutu irana göre fark var mıydı hocam?

Ben sadece caspian kullandım İran'la aynı fiyat hemen hemen

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Greblan    97
Tr3n, 6 dakika önce yazdı:

Ben sadece caspian kullandım İran'la aynı fiyat hemen hemen

Anladım hocam teşekkürler 🙏 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.074

daha önce kullandım hocam orjinal ürün çalışıyor

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: Umutkkgz
      Evet dostlar mart ortaları gibi ramazan ayında kas kaybetmemek için başladığım kürde 4.ayı doldurmuş bulunmaktayım
      başlangıç olarak 63kg
      boy:167
      ilk kez trene başladım ve hissiyatı güzel ama ciğerlere çok vuruyor
        
    • Yazan: Jacop
      Sipariş ettiğim ürün geldi.yarın ilk enjeksiyonu yapıcam ama bu renkte iran daha önce hic görmedim önceki daha sarı gibiydi orijinallik renkten ayırt edilebilir mi?
       
    • Yazan: SERKO
      Arkadaşlar merhaba, selamlar.
      Az önce sağlam bir kaynaktan bir duyum aldım İran testo artık üretilmiyormuş ve piyasada çok sahtesi dönüyormuş firma farklı bir isimle giriş yapacakmış var mıdır bilgisi olan ?
    • Yazan: onurs4d
      merhaba arkadaşlar yakon zamanda tırcı arkadaşlarla beraber yurtdışından steroid getirteceğim titizliğim gereğince sadece eczane ürünlerine güveniyorum irandan aburaihan matkası testo enanthate getirtcem kesin olarak deca 25 mg bulabildim 100 mg/ml bulursam onu getirticem ama bunların dışında hiçbirşey yok iranda.
      Avrupa ülkeleri dahil çoğu ülkeye ulaşımım var ama eczanede satılan steroidler konusu birazcık kısıtlı araştırma kapasitesine sahip başka ülkelerde satılan ilaçlar markaları ve ülkelerini bilen arkadaşlar yazabilir mi? @galicik @rastlantisal
      (dipnot:yok 2 tane getirtceksin onla küre girilmez tarzı yorumlar yazmayın tek bir tırla getirmiyicem tabikide yakalanmanın risklerini de saymanıza gerek yok) 
    • Yazan: roonies328
      merhaba degerli arkadaslar ve hocalarim ben iranliyim burda direk eczaneden iran testo aliyorum kullanali 3 ayi gecti toplamda(blast cruise)
      ilk basta 500mg aliyordum ama hic 500mg gibi deil , sanki dozaji daha az ve beklentimi karsilamadi hem pump acisindan hem guc, bos deilde sanki yarisi bos gibi bi sey sizin dusunceniz nedir? zaten fiyatida cok ucuz her ampul 6 liraya denk geliyo 250mg

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×