Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Itsjustthesteroids

Kafam Bi Hayli Karışık (Fotolu)

Önerilen İletiler

Merhaba. Boyum 1.82.

 

90 kg , 103 cm gogus , 124 cm omuz, 35 cm kol , %18.5 yağ ile başladigim BULK kürüm

 

99 kg , 117 cm , 129 cm omuz , 40 cm kol , %22 yağ ile bitirdim.

 

13 hafta , " 500 ml testo + 400 ml bolde " kürü yaptım. Ilk 3 4 hafta dbol kullandım. İlk kurümdü, çok memnun kaldım. 3 ayda 1 yıllık gelişme gösterdim. Çok mutlu oldum. Resmen L bedenden XL bedene yükseldim.

Kür biteli yaklaşık 2 ay oldu.

 

Gene de suan bile 1.82 boya ve 99 kiloya gore iyi gorundugumu dusunuyorum.

 

Kafamda bir kür plani var. Biliyorum 2. Kür için erken. Biliyorum soyleyecegim kur definasyon degil bulk formatinda. Ama bu kurlerden birini yapacagim.

 

10 hafta " 500 ml testo enanthat + 200 ml tren enanhat " ....

 

10 hafta " 400 ml testo propionat + 300 tren acetat " ....

 

Lütfen 2de tren alirsan 3te 4te ne gireceksin, intihar olur, kamikaze dalisi olur, sacmalik olur vb yorumlar yapmayin. Spor gecmisi en az 5 yil olan, en az 5 kür yapmis sporcularin kullanmasi gerektigini, kurun icinde sonrasinda ve hayatimda bana verecegi yan etkileri cok ama cok iyi biliyorum. Kararliyim.

 

Sizden istedigim, trenin benim icin gereksizligi trenin zararlarini soylemeniz vb degil. Sizden istegim, suanki formumu degerlendirerek hangi kuru sececegime yardim etmeniz.

 

Ben karin kaslarimi ve kas hatlarimi aciga cikarmak istiyorum. Definasyonda kisa esterler yani prop ve acet favoridir. Fakar ben cok sey bildigine inandigim bir hocamdan " testo e ve tren e " ile kilo verebilecegimi yag oranimi azaltabilecegimi 99 kilodan 10 haftada 90 kg civarina dusebilecegini duydum.

 

Sizce mumkun mudur? Günde 2000 kalori , haftada 6 gün spor , 500 testo + 200 tren ile kilo vermek mumkun mudur? Bu bulka yonelik kur insana yag kaybi saglayabilir mi?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


oguzdalkilic    81

Sen zaten yan etkileri riskleri goze almıssın oralara girmeyelim madem. Hocana gelelim; kimse sana yemek siparis eder gibi kas siparis edemez yok efendim 10 haftada 90 kg ye dusersin diyemez. Bende enanthate tren küründeyim 4 kg aldım 3 haftada ne kilo vermesi? Hadi diyetini kilo vermeye yonelik yaptın diyelim ya sana kim garanti edebilir 90 kiloya duseceksin diyebilir? Belliki ilacını satmak icin can atan bi ...... denk gelmissin. 35 cm kolum var %20 nin ustunde yag oranım var diyosun tren girecegim diyosun. Gercekten cok dusuk bi kas kütlesine sahipsin ve bu kas kütlesiyle bırak treni hicbir kür onermez burada isi bilen insanlar. Bence sen cok iyi bi beslenme programı hazırla kendine ha biliyorum beslenmem cok iyi diyeceksin klasik cevaptır malesef ama kime gore iyi? 3 ogun tavuk yemekle olmuyor bu is. Sonuc olarak da kesin girecegim diyosan kısa esterlerle yap kürü enanthate kullanma, definasyon kürü yap, bulk ilaclarıyla define yapmaya calısma fantazisine girme.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba Oguzhan bey.

 

Kimse kimseye kas siparisi vermiyor, teminat vermiyor soz vermiyor beyefendi, sadece dogru beslenme dogru cardio spor ile yaklasik 10 haftada 8 9 kg verebilmek mumkun diyor.

 

Kolum 40 cm Oguzhan bey. Iyi okuyun efendim.

 

Beni 3 aydir spora giden 30 cm kollu çocuk yapmisiniz kafanizda bakiyorum.

 

Bu arada hocam ayda en az 10.000 TL ciro yapiyor. Yaklaşık 5 yıldır tanışıyorum. 3 kutu tren 3 kutu propionat satmaktansa 2 kutu tren 2 kutu testo e satmayi tercih ediyor. Definasyon kürlerinde TESTOSTERONE ENANTHAT kullaniyor, defalarca enjeksiyonunu ben yaptim bu duruma ben şahidim.

 

Yorumunuz icin nezaketen de olsa tesekkur ediyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

öncelikle söylemeliyim ki bu definasyon için kür mantığı sadece türkiyede olan birşey. nedenini şöyle açıklayayim;

adamın sizde olduğu gibi aşırı bir yağ oranı ve kas kütlesi eksiği vardır.

affınıza sığınarak sizin üzerinizden anlatıyorum verdiğiniz oranlara göre aldığınız 9 kilonun 3 ü yağ zaten buda bizi

makrolarını saymadan hareket ettiğinden emin olmamızı sağlıyor kazandığınız maksimum kuru kas kütlesini de yazayim ortalama 2 kg aldınız yada almadınız diğer kalanlar kasın çektiği su ve besindir.

giriş yağ oranı yanlış çıkış yağ oranı felaket olunca makro saymayınca malesef kolaya alışmış birey bu sefer definasyon kürüne gireyim de hoppala kiloları vereyim diyor.

girdiğinizde ne olacak söyleyeyim oturmamış kaslarınızdaki besinleri ve suları tren acetat atacak bi anda kazandığınız kas kütlesi sayılabilecek şeyler güme gidecek.

işin özü şu deca bile kullansanız yağ oranınız yüzde 15 i asla geçmeyecek şekilde kendinizi ayarlamalısınız ilacın definasyon bulk diye ayırılması diye birşey yok yani. tren acetat propionat kürüne girdiğinizde yağların durduğu yerden gideceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. çok sıkı diyet ile götüreceksiniz onlar size belki ufacık bir kas ekleyecek ve sizin kaslarınızı yakmanızı engelleyecek eger uygularsanız tabiki çok sıkı bir diyeti.yoksa ben tren acetat ve propionat üzerine masteron ve winstrol alayim gözümün önünde yağ oranımı size arttrabilirim.deca ile de düşürebilirim :)

yüzde 22 çok fazla zaten efor bile sarfetmeden yüzde 15 lere inersin doğal git kolaya kaçmanın manası yok.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sizi cok iyi anliyorum. Yorumunuz icin cok cok tesekkur ediyorum. Diyetime cok dikkat ederek, haftada 6 spor yaparak, 3 4 ay gibi bir sürede anabolik kullanmadan kendi cabalarimla kilo vermeye calisacagim. Gene de kafamdaki soru isaretini gidermek istiyorum. Yabi sonuc olarak testo enanthat ve tren enanthat ile kilo vermek ve define bir hal almak mumkun mu? Saygilar, hayirli aksamlar.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

15 lere inersen( benim önerim çok rahat 12-13 e inip girmen ama 15 de idare edilebilir) şayet dediğin kür bu arada mantıklı bende definasyonda testoyuda trenide enanthante almayı tercih ederim zaten işi bilen adam düşmesini bilir hocan sana işin detaylarını vermemiş öğretmemiş sen benim dediklerimden yola çıkarak makro konularına yoğunlaşıp kendi hocan olursan yürürsün :)

 

haftada 6 gün antreman yapmana gerek yok full body antremanlarının yanına hit kardiolar ekler isen baya etkili definasyon yapabilirsin kürden çıkmışsın 6 gün bi anda ağır gelebilir hızlı iniş yaşayabilirsin pct ni yaptıktan sonra doğal seviyede olduğundan emin ol şayet bişeyler yolunda değilse gene çakılırsın dediğim gibi. bi kan testine bakar çok kolay ama işi garantiye alır

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

detay vereyim bu arada 12-15 arası bir yağ oranına geldiğinde

500 testo enanthante(yada 6 aydan yakın süre ise cypionate de olabilir farklı kök daha boş reseptör)

400 tren enanthante (200 düşük gelebilir biraz heleki sizin kilolarınızdaki birine)

6 hafta turanabol eklenirse güzel olabilir temiz ilaçtır

 

bu şekilde bir küre girip iyi ve bilinçli beslenerek yüzde 10 lara indirebilirsin kendini sixpack adonis görüntüsünü tam yakalarsın genetiğe de bağlı olarak zaten daha düşüğüne ihtiyacın olmayacaktır kimse podyum dışında böyle bir görüntüden hoşlanmaz özellikle karşı cins :))

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

benim önerim şimdi için değil doğal şekilde yüzde 12-15 yağ oranlarına indiği zaman için şuan girerse yanlış yapmış olur kendi bileceği iş :)

kesinlikle trenbolone gireceğim yazdığı için trenboloneyi yazdım bu arada yoksa zaten fikrim 2.kürde kullanmak gelişim çatısını kısıtlayacağı gibi belkide kürü yanetkiden yarıda kesmesine sebep olacak ama herkesin özgür iradesi fakat şuanda yüzde 22 yağ oranıyla ve dediğim noktaları (makro gibi) hayatında oturtmadan girerse sonuç zaten hüsran olacaktır kimse okuyup yaparım demesin olmuyor çünkü bazı şeylerin oturması gerekiyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Haklisiniz. Daha fazla kas kutlesi elde ettikten sonra tren kurüne girersem daha iyi olacaktir. Haklisiniz, ikinci kürde tren dogru olmaz. Haklisiniz, biliyorum. Ama ben bu küre bu pazartesi günü başlıyorum. Hep beraber göreceğiz neler çıkacagini.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Backinblack    0

Adamlar kaç sayfa dil dökmüs sana.Hala kendi burnunun dikine gidiyorsun.Yanlıs yapıyorsun yarın öbür gün söyle oldu,böyle oldu yardım edin diye konu acıcaksın sonra.Resimlere baktıgım zamanda hiç kürlü bir vücut görmüyorum.İlk kürdede yeterli verim aldıgını düsünmüyorum.Demekki beslenme,antreman,dinlenme üçlüsünden bazıları yada hepsi sende eksik.Önce bunlara yoğunlaş derim.

 

Biraz sert oldu kusura bakma amacım seni yermek yada aşağılamak değil.Hiçbirmiz mükemmel değiliz ana buraya konu açıp yardım istiyorsan gelen cevaplarıda dikkate al lütfen.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Backinblack bosa dil dökme kardesim arkadas kotu bisey diyoruz sanıyor. Benim kötü amacla yazdıgım tek bi kelime varsa bana da bu sporu bidaha yapmak nasip olmasın, fotoğraflara baktım ve tren kürünün suanda sana bisey katamayacagını bildigim icin soyledim onları. Kür sonunda anlıycaksın ne demek istedigimi, önce psikolojik olarak buyudum sanacaksın sonra buraya fotogra atacaksın bi de bakıcaz ki en en agır ilacı basmıssın ama aynısın, bunun suan garantisini veriyorum ve kür sonunda bekliyorum fotograf. Eger kür sonunda gerçekten TREN kürünün hakkını vermis bir fotograf gorursem senden özür dileyecegim soylediklerim icin söz veriyorum. Unutma kötülügün icin tek kelime etmedim etmem.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kardeşim merhaba sana net bir cevap yazacağım mademki trenbolone kullanıcaksın :)

Bikere test enantath ve trenbolone enantath kullanmayı kafandan at . Tren enantath ağır ilactır ve kullanmana gerek yok yarılanma süresi acetat esterine göre kat kat uzun olduğundan yan etkileride uzun sürecektir . Tren acetat yan etkileri hafiftir kısa sürer. Forumda bazı cahilleri görüyorum ilacın ne olduğunu bile bilmiyor yan etkilerden bahsediyor . Yok tren şöyle böyle ... Herkes kullanıyor tabiki yan etkileri fazladır ama seni öldürecek kadar dozlarda yada karaciğerini bitirecek dozlarda kür planı bu forumda zaten göremezsin insanlar 15 20 bin tl ye kür yapıyor bizim akıllılar hala 500 tl lik ilac yok şöyle yok böyle... Neyse kardeşim işine yarayacak bir plan söylüyorum:

 

1-10 hafta 400 mg testo propionate

1-10 hafta 400 mg boldenone

3-4 hafta 200 mg tren acetate

5-7 hafta 300 mg tren acetate

8-10hafta 400 mg tren acetate

Kick start amacı ile ;

1-4 hafta 30 Mg Oxandralone

4-6 hafta 40 Mg oxandralone

 

Sabah 25 mg akşam 25 mg olmak üzere 50 mg Proviron

500 Mg C vitamini

100 Mg Zinco

Sabah kahvaltıda ve akşam yemeğinde birer tablet olmak üzere milk tistle

2 Günde bir yarım tablet cabaser

 

Kür sonrasıda zor bi pct gerektirmez bu kür . Sadece nolvadex ve klomen ile işini halledebilirsin eğer gerek olursa belki 1500 iu preglyn de eklersin ama gerek olacağını pek sanmam.

 

Özellikle trenbolone isimli ilaç vücuda bir kerede yüksek dozlar verilmemeli önce düşük dozlar verilmeli ve vucut tepkileri ölçülmeli. 400 mg a çıkmaya bile gerek kalmaz belki vucudunuz çok iyi tepkide verebilir. Bu kür bilincli bir şekilde yazılmıştır . Güzel bir diyet ile hem kas ekleyebilir hemde güzel bir şekilde yağ yakabilirsin. Başarılar .

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

Merhaba tren acetat girecekse 225mg haftalik dan fazla girmesin

300 mg tren acetat ortalama 500 mg tren enanthante ile ayni etkiyi yapiyor bu arada daha agir olan hangisi sen karar verirsin :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RealX11    2

Arkadaşlar, burada kimse kötü veya art niyetle yazılar yazmıyor.

 

Ancak yazma üslübu durumu değiştiriyor.

 

Itsjustthesteroids isimli arkadaş bir soru sormuş, doğru veya yanlış bir yol çizmiş,

sağolsun diger arkadaşlar cevaplarını esirgememişler zamanlarını verip cevap yazmışlar.

 

Ancak ben yazılanları okurken 2 arkadasın yazım üslubundan rahatsız oldum.

Azarlar gibi, sert bir uslub ile yazmıslar.

 

Burada yazarken yanlışını söylerken bile kullandığımız usluba dikkat etmemiz gerekiyor,

neticede yazılanı okuyoruz, bunu yazanın o anki surat ifadeseni veya mimiklerini görmüyoruz.

 

Özetle; ASlında iyi niyetle yazılan bir yazı, yanlış kullanılan bir üslub ile olduğunda okuyan kişi de algı farklı oluyor.

 

@Itsjustthesteroids Bence gireceğin kürü gerçekten tekrar düşün, 2. kürde tren kullanma, geri dönülemez sağlık sorunları yaşarsan pişmanlığın fayda etmez. Sağlığımız herşeyden önemli. Ha bu kürü yapıp hiçbir sağlık sorunu yaşamayabilirsin belki tam istediğin gibi de olabilir buda ihtimal dahilinde.

 

Ancak ya ciddi bir sorun yaşarsan?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Merhaba tren acetat girecekse 225mg haftalik dan fazla girmesin

300 mg tren acetat ortalama 500 mg tren enanthante ile ayni etkiyi yapiyor bu arada daha agir olan hangisi sen karar verirsin :)

 

Testo prop ta enantata göre daha hızlı ve etkili çalışır kasa çok hızlı etki gösterir fakat kısa ester olduğundan etkiside yan etkiside kısa sürer. Tren acet.de aynı şekilde. Ne demek istediğim şimdi daha iyi anlamışsındır :) birde bu forumda herkes birbirinin söylediği şeylere yanlışmış gibi cevaplar veriyor . Bunu özellikle moderatorler yapıyor . Yapmayın lütfen önce yazılanları tamamen okuyun ne dediğimizi tam anlamıyla anlamaya çalışın sonra cevap verirsiniz. Oraya yazdım zaten 400 trene ihtiyac bile duymayabilirsin diye.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Benim derdim saglık sorunu degil kesinlikle, sonucta herkes küre girerken her türlü yan etkiyi hatta ve hatta ölümü bile goze almalı. Asıl sorun arkadasımız bu kürden bisey kazanabilir mi? Ben iddia ettim zaten bu konu burada kalsın bekliyorum kür sonunda fotograf %80 aynı olacak ilk haliyle. Ya kardesim biz niye kotu üslup kullanalım dogruyu soyluyoruz, arkadas küre girse banane girmese banane? Aynı podyuma mı cıkacagız? Cıkmayacagız, yani ben bu durumda neden onun kotulugu icin bisey soyleyeyim ki? Olmayacagını soyluyorum sadece bisey kazanamayacaksın diyorum. Herkes aynısını soyluyor ama ben gercekleri acık acık soyluyorum, fotograflar ortada vucut ortada diyorum bu fizikle henüz tren kürüne girilemez diyorum, o yuzden hakaret gibi algılanıyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213
Merhaba tren acetat girecekse 225mg haftalik dan fazla girmesin

300 mg tren acetat ortalama 500 mg tren enanthante ile ayni etkiyi yapiyor bu arada daha agir olan hangisi sen karar verirsin :)

 

Testo prop ta enantata göre daha hızlı ve etkili çalışır kasa çok hızlı etki gösterir fakat kısa ester olduğundan etkiside yan etkiside kısa sürer. Tren acet.de aynı şekilde. Ne demek istediğim şimdi daha iyi anlamışsındır :) birde bu forumda herkes birbirinin söylediği şeylere yanlışmış gibi cevaplar veriyor . Bunu özellikle moderatorler yapıyor . Yapmayın lütfen önce yazılanları tamamen okuyun ne dediğimizi tam anlamıyla anlamaya çalışın sonra cevap verirsiniz. Oraya yazdım zaten 400 trene ihtiyac bile duymayabilirsin diye.

 

Surekli kullanim yapiyorsun dedigin gibi 400 mg tren acetat vurmasi surekli sekilde ortalama 600 650 mg enanthante trenbolone vurmasiyla esdeger 225 mg tren acetat kullanimi ideal olacaktir 75 mgx3 seklinde bu arada dedigim degerler kafadan atmasyon degil kanda olan ortalama degerlerdir referans hesaplama sitesini eve gecince buraya yazabilirim :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sirasiyla cevapliyorum;

 

Iranman123 bey,

Tavsiyeniz üzerine enanthat formlari cikarip, kisa ester formlari yani propionat ve acetat formlari kür planima dahil ettim. Haklisiniz, vucuda daha hizli giriyor ve daha cabuk cikiyorsa yan etkisi daha az ve etkileri daha hissedilebilir olacaktir. Kesinlikle katiliyorum, trenbolone öcü degil, iyi bir yardimci ve güzel bir dosttur "doğru kullanimla". Yorumunuz icin ve iyi dilekleriniz temennileriniz icin cok tesekkur ediyorum, saygilar selamlar.

 

Tolgacan94 bey,

Tavsiyeniz uzere soylediginiz dozajlari gecmeyecegim, ilk tren kürümde enthat da olsa acetat da olsa 250 ml yi gecmeyecegim. Tesekkurler.

 

Realx11 bey,

Kesinlikle katiliyorum. Iyi niyet iyi bir dille aktarilmalidir, sözun icerigi kadar soylenis tarzi da onemlidir. Sizi anlayabiliyorum, gorusunuze saygi duyuyorum fakat ben " trenin katil damgasi yemesini gereksiz goruyorum, dogru dozajlarla dogru kullanim sureleriyle kullanilabilir. Evet 4. 5. 6. kurde kullanilmasi dogru olacaktir ama 2. kürde kullanan kisiye dunyanin en yanlis ve sacma hareketi soylenemez. Ben cok cok ciddi sorunlar yasayacagimi dusunmuyorum, mct ve pct ile yan etkileri nerdeyse sifira indirgemek mumkun benim kanaatimce. Tesekkurler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ironman123 bey,

 

Evet. Ben de acetat formun daha etkili oldugunu dusunenlerdenim. Bence 300 ml tren a , 450 ml tren e kadar etki saglayabilecek anabolik guctedir. Fakat biri hacime biri defineye yonelik oldugu icin bence kiyaslamak dogru olmaz.

 

Oguzdalkilic bey,

Gorusunuze saygi duyuyorum, fakat benimsemiyorum; dogru bulmuyorum.

 

Tolgacan94 bey,

Bence acetat enanthat karsilastirmasi dogru degil. Farkli formlar. Yani testo e ile testo p kiyaslamak gibi bir sey.

 

Herkese yaptigi yorumlardan dolayi tesekkur ediyorum. Herkesten Allah razi olsun. Herkes hakkini helal etsin. Sag olun var olun. Yazdiniz cizdiniz karaladiniz, hayatinizda hic tanimadiginiz gormediginiz birine bir fayda saglamaya calistiniz, onun daha az zarar gormesi icin fikirlerinizi paylastiniz tavsiyeler verdiniz. Hepinize sonsuz tesekkur ve sukranlarimi sunuyorum.

 

Kürümü yorumlariniz dogrultusunda kesinlestirdim, siparisimi verdim, 20 subat pazartesi günü kure giriyorum.

 

10 haftalik bir kür düşünüyorum. Enanthat form testo'dan vazgecerek propionat forma yöneldim. Kürümün 10 haftasinda da 300 ml propionat kullanacağım.

 

Ben trenbolone'un kontrollu kullanimda zarardan cok fayda saglayacagini, makro degerlere kalorilere agirlik antrenmanlarina, cardiolara hit cardiolara, beslenmeye, uykuya, mct ve pct'ye dikkat edilerek bize cok cok fayda saglayabilecek bir ilac olduguna inaniyorum. Bu yüzden tren'i kullanmaya karar verdim. Hata mi yapiyorum? Forumun %80ine gore hata yapiyorum, ama ben bence olabildigince az yan etkiyle bu kürü MEMNUN BIR SEKILDE tamamlayacagim. Hayirlisi olsun. Gelelim trenin hangi formunu kullanacagima. Definasyonda acetat dogru olur biliyorum, ama benim 10 hafta 3 kutu bitirip 600 verecek durumum yok, bu yüzden 1 adet tren enant aliyorum. Evet , lutfen parasi olmayan kure girmesin butcesi olmayan girmesin bu spor zengin sporu vs demesin kimse. Lutfen. Imkanim bu. Tren'in enanthat formu , acetat formundan yag yakimi bakimindan cok da geri sayilmaz. Siparisimi verdim. 3 kutu propionat ve 1 kutu tren enanthat , ilaclarim suan kargoda geliyor. 20 subatta basliyorum.

 

1-10 hafta 300 ml testo propionat

1-9 hafta 200 ml trenbol enanthat

 

Mct'de yani kur icinde kullanmam gereken urunler ve ilaclar nelerdir? Hangi gunler kac zaman kac ml kullanilmalidir?

 

99 kg , % 22 yağ , 40 cm kol ölçüsü ile küre giriyorum. Allah sonumuzu hayir etsin. Herkese hayirli gunler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Ben tren küründe agır bi tiroid sorunu yasadım yürüyememe elimle bisey tutamamaya kadar gitti, kürüne bunun onune gecmek icin levotiron 100 mg ekle tavsiye ederim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×