-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
![RPood](https://peptidturkiye.com/forum/uploads/monthly_2024_03/1101.thumb.png.f808ccb1b93a114e6f8142f3fa1811c9.png)
Dianabol, boldenone , testo enant dozajları nasıl olmalı.
Oluşturan:
RPood, in Bulk Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: SAMOtrophin
Herkese Selam, arkadaşlar.
Geçmişte bu kürü kullanıyordum ve haftada iki gün enjeksiyon yapıyordum. Bu kür benim ilk kürüm olmakla beraber iyi bir etki aldım ve yan etki görmedim. Sağlıklı bir PCT süreci geçirdikten sonra 2 haftadır tekrardan aynı kürü kendime uygulamaya başladım.
GEÇMİŞ KÜRÜM:
350 MG Rimobolon 350 MG Testosteron Enantathe YENİ PLANLADIĞIM KÜRÜM:
Testosteron Enanthate Rimobolon Npp Gh SORULARIM:
Bu kürümde Rimo, Testo, NPP'den kaç mg almalıyım? NPP'yi diğer iki ilaçla aynı anda, tek enjektörle kendime enjekte edebilir miyim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: metinav
Yabancı forumlarda paylaşılan hipogonadizim hastalarının, özellikle primer olanların deneme yanılmayla uyguladıkları ve yaptırdıkları testlerle uygun dozajı belirledikleri TRT (testo yerine koyma tedavisi) kısaca şu şekilde :
Hergün 10 mg testosteron cyopionat (veya sustanon)
Hergün 10 mg nandorolon deconoat
Haftada iki defa 250 iü hcg
Bu dozlarda düşük shbg ve kontrol gerektirmeyen ideal E2 seviyeleri elde edilmiş.Libido ve ereksiyon yanında iyi bir fiziksel-ruhsal mod yakalanmış.
-
Yazan: MhanYhag
Selamünaleyküm cümleten hayırlı akşamlar.
189 boy,102KG ve 28 yaşındayım. Parça parça 3 yıl kadar spor geçmişim var ama yaşadığım bazı maddi/manevi ve psikolojik sorunlar yüzünden ne beslenme ne de antrenman konusunda başarılı olamadım antrenman ve diyet disiplini oluşturmadan ne kürü? Diyecek hocalarıma saygım sonsuz 3,5 aylık kür sonunda ne demek istediklerini çok iyi anladım. Ama artık bazı şartlar değişti bu sefer yapabileceğime inanıyorum.
Geçen sene 14 hafta Testo/Bolde kürü yaptım kürün kendisini ve sonunu çok saçma sapan bir şekilde bitirdim. Takıldığım her konuda Diver hocam desteğini hiç esirgemedi bana önerdiği şekilde PCT yaptım hormonlar olması gereken seviyeye ulaştı ve aradan 3 ay geçti içimde yarım kalan şeyler olduğundan bu sefer daha disiplinli ve istekli olarak küre başlama kararı aldım.
8 haftadır Only Testo küründeyim:
Pazartesi 0.5ml perşembe 0.5ml Toplamda hatalık 250mg Testo Enantath alıyorum.(İran) Hedefim 90KG civarına düşmek ve bu esnada da kas kütlesi eklemek. Önce sıkı diyete girip kas yap ne varsa eritip sonrasında kilo almak için uğraşmak yerine yavaş yavaş yağımı yakar kasımı ekler kafasındayım. Ama hesap etmediğim E2 sorunu ile karşı karşıyayım. E2 değeri bu aralıktayken yağ yakımın da sıkıntı yaşayabileceğimi ve yan etki olarak su tutumu, jinekomasti vs durumlarla karşılaşmamak için ve yukarıda da bahsettiğim gibi yavaş yavaş acele etmeden yağ yakımı ve maksimum kas kütlesi için Testo yanına ne eklersem nokta atışı yapmış olurum.
Forum‘da Arimidex konusunda biraz araştırma yaptım haftalık düzenli periyotlarda kullanılması gerekiyor düzensiz kullanımda östrojen seviyesine + yönde etkilediği söyleniyor. Kim ne derse desin ne makale yayınlarsa yayınlasın Bolde E2yi çok iyi kontrol altına alıyor(nedenini hiç araştırmadım) bizzat deneyimledim ama yağ yakım küründe bi etkisi olur mu? Sanmıyorum Masteron daha çok yarış zamanı düşük yağ döneminde kullanıldığı için ve bendeki bu yağ oranında ekstra bi etki yaratmayıp maddi zarar oluşturmak dışında sadece E2yi kontrol altına alacağını düşündüğümden Etki/Yan etki durumuna bakarak tercih etmek istemiyorum.
Elimde 3 kutu İran enantath var SKTler seneye bittiğinden bu süreç içerisinde bunları kullanmak zorundayım. Uzun ester testo yanına hedefim doğrultusunda ne yapmamı önerirsiniz? Bu konular hakkında bildiklerim ve okuduklarım yanlış olabilir yukarıda yazdıklarım size uymayabilir bu konuda eleştiri ve öneriye de açığım ekstra bilgi her zaman iyidir
Not: HGB yüksekliğinden dolayı bugün test sonrası bir ünite kan verdim Hemogram değerlerim için dahiliyeden destek alıyorum.
Güncel form, Kan tahlili, ilaç görselleri ektedir.
-
Yazan: bcc1903
Herkese iyi forumlar,
1 sene önce mide ameliyatı geçirdim ve 130 kg dan 75 kg düştüm, bu süreçte hem yağdan hem de kastan oldukça kilo vermiş oldum. Güçsüzlükten en ufak ağırlığı bile kaldıramıyordum, öncelikle güçlenmek ve kas kütlemi biraz daha arttırmak üzerine Burak hocamla 8 Haftalık bulk kürümü planladık ve kürümü tamamlamış oldum. Burak @Loving hocama bu süreçte desteği ve ilgisi için çok teşekkür ederim.
Kullandığım tüm ürünler: Noxy Labs - https://www.noxy-labs.com/
1.Hafta
1-8 Hafta
Mk677+Rad140 Mix Mk2866 Özellikle 3.Haftadan itibaren inanılmaz bir güç ve ağırlık artışı oldu.
1.Hafta Ölçülerim
Kilo: 75 Kg Omuz: 120cm Göğüs: 108cm Kol: 33cm Bel: 93cm 4.Hafta
8.Hafta Ölçülerim
Kilo: 82 Kg Omuz: 130cm Göğüs: 112cm Kol: 38cm Bel: 89cm Yağ oranım %16 8.Hafta
-
Yazan: Lifter31
Herkese iyi forumlar,
Küre 15 martta başlayacağım ve başlangıç kilom 90 yağ oranım ise 7-8 olacak. Kürde kullanılacak tüm ilaçları daha önce kullandım ve birbirleri ile olan oranları ona göre ayarlı.
KÜR PLANLAMAM:
1. hafta 750mg test en. 1200mg boldenon 20iu humalog 2-10 750mg test en. 600mg boldenon 20iu humalog 11-18 1000mg test en. 800mg boldenon 20iu humalog 19-20 575mg test p. 400mg boldenon 350mg tren ace. 25mcg t3 21-26 700mg test p. 600mg boldenon 575mg tren ace. 50mcg t3 27-28 350mg test p. 125mg tren ace 25mcg t3 29-32 200mg test en. İlk 18 hafta bulk yapılacak 19-26 arası definasyon olacak. 27-32 arası ise cruise. Kesinlikle ama kesinlikle diyetime gramı gramına dikkat edip fazla yağlanmayacağım. Boldenonu ilk hafta esteri erken açılsın diye yükleyeceğim. İlaç dozajlarındaki iniş çıkışları ester sürelerine göre düşündüm. Definasyonda belki ortalara 4 hafta 80mcg clenbuterol ekleyebilirim. Özellikle son haftalar için önerilerinizi bekliyorum.
Not : Kür biraz sert farkındayım.
KÜR İÇİ MCT GRUPLARI:
nac engilen deve dikeni balık yağı zma Kullanıyorum. Günde 10 litre suyun altına düşmüyorum.
-