Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

domesticfly

Novalife pharma

Önerilen İletiler

domesticfly    1

Arkadaşlar merhabalar,

Daha önceden konuları açılmış, fakat güncel konu göremedim. Fiyatları piyasaya göre çok ucuz gelmesinden dolayı kafamda soru işareti yarattı. Eski konularda çalışıyor diyeni de var, steril değil sakın kullanma diyeni de. Ürünleri çalışıyor mu ? Son zamanlarda novalife kullananan biri bilgi verebilirse sevinirim. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Rdm    2.539

Çok detaylı yazınca savunucusu gibi olacağım artık ama her gördüğümde aynı şeyi yazarım.

Ben bir yamuğunu görmedim. Sıfırdan başlayıp şimdiye kadar yaptığım vücudu novalife ile yaptım, 4 yıldır da kullanıyorum.

Daha iyisi var mıdır muhakkak vardır, şimdiye kadar fiyat/fayda olarak karşılaştırınca 50-60 bin lira harcayacağıma 10-15  bin lira harcadığımı düşündüğümde bana mantıklı geliyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.433

Derdim asla muhalefet yapmak değil fakat ugl ürün satan kişiler ile yakın bağlantı yoksa ben uzak durulması gerektiğini düşünüyorum. İran test'e ulaşması çok kolay ve uygun bir ilaç. Yanınada ya eczane eczane dolaşıp rimo bulacaksın yada sp balkana yönelmen daha doğru olur. Ugl ürün ile 2ml vuracağına orjinal ürün ile 1ml vur zaten aynı fiyata ve daha performanslısına gelecek.

  • Beğen 2
  • Olumsuz 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.539
otopsicikedi, 2 saat önce yazdı:

Derdim asla muhalefet yapmak değil fakat ugl ürün satan kişiler ile yakın bağlantı yoksa ben uzak durulması gerektiğini düşünüyorum. İran test'e ulaşması çok kolay ve uygun bir ilaç. Yanınada ya eczane eczane dolaşıp rimo bulacaksın yada sp balkana yönelmen daha doğru olur. Ugl ürün ile 2ml vuracağına orjinal ürün ile 1ml vur zaten aynı fiyata ve daha performanslısına gelecek.

Yanlış anlama benim de derdim ölümüne savunmak değil. Yaşadığımı kendi tecrübelerimi yazıyorum sadece.

Dediğim gibi muhakkak çok daha iyileri vardır, ama ben yarışmacı değilim, kendi çapımda kendi kendime düşük bütçelerle bu sporu yapmaya çalışıyorum. Keşke imkan olsa SP alıp kafamız rahat hiç birşey düşünmesek :) 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: lufi
      Merhaba arkadaşlar,
      Ben 26 yaşında 3 senedir naturel olarak sporla ilgilenen bir kardeşinizim , bir kür planlaması yapmaya karar verdim ve kör talih instagramdan ... adlı kişiyle tanıştım , ... kendisinin bana yardımcı olacağını kendisinin de YouTuber ... ile ortak olduğunu onun ürünlerini sattığını söyledi. bende biraz videolarını izledikten sonra dedim ki neden olmasın 5800 TL karşılığı 3 kutu testo 3 kutu bolde 1 kutu turinabol 2 kutuda mutlaka almam gereken provironu satın aldım. Ben bu kür olayı olmadan önce bile her ay hastaneye düzenli olarak gidip ( yaklaşık iki senedir ) kan tahlili veren biriydim. Hatta kürden 1 sene önce tamamen doğalken her gün 500 gr tavuk yediğim bir dönemde yine kan tahlili verirken östrojenim alt sınırlardan 54 e kadar fırladı. Doktorum bana tavuğu bırakmamı söyledi o dönemden küre başlayana kadar tekrar tavuk yememiştim et ile beslenmiştim. Östrojenim düşmüştü. Kür başlayınca zaten östrojenim çıkacakmış işte ilaçlarla bastıracakmışım diye tavukta diyetime ekledim. Neyse kusura bakmayın biraz uzun oluyor.
      Kalçadan pazartesi ve cuma enjeksiyonları yaptım. Aylık kan tahlili zamanım gelmişti. Kürde 2.haftayı bitirmiştim dedim ki normal düzenim de kan tahlili vermeye devam edeyim. Normalde 1.5 senedir testom 550-580 civarındaydı bir ay antibiyotik kullanmıştım 480 e düşmüştü. En son kür öncesi 480 ölçmüşüm testomu. Neyse kan tahlilimi verdim bir baktım testom 280 e düşmüş şaşırdım. Zaten internette okuduğum her şeyin aksine libido da düşüş , halsizlik hissetmeye başlamıştım durumu ... ye ilettim oda doğal üretim baskılandığı için lh fsh kapalı testolarda daha açılmadı ondan düştü dedi içime çok sinmedi bende foruma konu açtım herkes dedi ki testo boş gene de 2 hafta sonra kan tahlili ver her şey belli olur.
      13.05.2024 Pazartesi üç gün önce ürolojiye gittim. ... doktor , bölüm , hastane değiştirmemi söyledi tamam dedim hepsini değiştirdim 1 haftada cinsel bir eylemim olmadı. Kan tahlilimi verdim öğleden sonraya hastaneye gittim. evet lsh fsh kapalı fakat total testo yerin dibine girmişti 260 a düşmüştü. Hemen fotoğraflarını çektim attım. Bana ilaçlarda problem yok östrojenin yükselmiş lh fsh kapanmış. Problem sende dendi bende üroloji doktoruna tekrar gittim. Bana dedi ki
      Minik bir dozda dahi dışarıdan hormon aldığın zaman lh fsh kapanabilir. Senin durumunda kullandığın hormonlar aşırı düşük , ateşle oynuyorsun dikkat et dostum dedi. Cümleyi aynen aktardım doktorun böyle söylediğini de söyledim. Hayır dedi ... seni ... arayacak dedi. Neyse ... ile konuştum telefonda 10 dakika bana böyle bir şeyin başlarına hiç gelmediğini benim genç bir kardeşleri olduğumu böyle bir durumun kendisi için de çok kötü olduğunu ama ilaçları yarışmacılara verdiklerini söyledi ve bana para iadesi sağlayacaklarını söyledi. ... ye iade adresi atacağını ... ile iade faslını bitirmemi söyledi telefonu kapattı. Neyse dedim ne güzel insan dinledi beni ... nin demesine göre atacağım mesajlarda var ... kendisine normalde hiç muhattap olmayacağını hiç bir türlü iade işlemi olmayacağını ... arada sen varsın vs dediğini bana söyledi. Sonrasın da ... nin de beni whatsApptan engellediğini gördüm.
      Neyse velhasıl kelam. Bugün bana iademi yaptılar fakat 3600 TL iade edeceklerdi. Çünkü ben 800 TL ye testo 900 tl ye bolde 200 tl ye proviron almıştım (2x800) + (2x900) + (200) = 3600 TL eder. Bana bu iade sağlanacağına bana 2100 TL göndermişler. Zaten ben her türlü zarardayım bu işler böyle mi yürüyor yani ? Boş testo gönderdiler benim bütün paramı iade etmeleri gerekirdi söyledikleri kadar delikanlı adam olsalardı. Sadece kapalı kutu ürünleri iade alacağız dedikten sonra bile arta kalan paradan %25 kesinti yaparak gönderdiler. Para mesele değil demek isterdim ama mesele Ben üniversite öğrencisiyim ve zaten spor sevdamı ucu ucuna yetiştiriyorum. Bütün param beslenmeme gidiyor. Allaha şükür sigara alkol okey cafe sevdam yok zaten. Ama bari beslenmem den çalmasaydınız.
      Attığım sslerde son mesajda beni tehtid etti. ... kendilerinin çok güçlü olduklarını Bana hayatı dar edeceklerini süründüreceklerini söylediler. Tam ss alacakken hepsini sildi. Elinde fotoğraflarım varmış (form fotoğraflarım) 100 bin kişilik instagram takipçili hesabında rezil kepaze edeceğini söyledi. Benim korkum yok kimseden zaten beni nasıl rezil edecek safın birini nasıl kandırdık diye mi rezil edecek.
      Benim başıma gelen budur. Aşağıda bütün mesajlar bulunmaktadır.
      Bir önceki açtığım konu görmeyenler için budur. Forumda ki üyeler tarafından ... nin bu sitede ki hesabı konuya etiketlendi 
      Şuan ki son durum da ise ikis ide tehdit mesajlarından sonra beni engelledi. Benim başıma bunlar geldi. Başka kimsenin başına gelmesin. Saygıda kusurum olduysa affola
                    
                    
    • Yazan: lufi
      Merhaba arkadaşlar,
      ilk kürüme girdim testo bolde pazartesi cuma 1 ml , turinabol , kullanıyorum kürümde 4. Haftaya girdim 2. Haftanın sonrasında kan tahlili vermiştim total testo 500 civarından 280 e düşmüş etrafıma sorduğumda kür doğal üretimi baskılamıştır ondan düşmüştür vs dendi 4. Haftaya girdim bugün 7. Enjeksiyonu yaptım fakat şu ana kadar herhangi bir hissiyat güç artışı libido artışı hiç bir şey olmadı kendimi kötü hissediyorum bu belirsizlik yüzünden ilaçlar novalife marka yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler  @metinav

    • Yazan: ruis
      Merhabalar,
      Novalife’ın yeni seri Testo e , Boldenon ve anapolon ilaçlarını temin ettim yeni serisinin gerçekten başarılı olduğunu söylüyorlar uzun zamandır da bu marka hakkında konu açılmamış deneyimlerinizi ve bilgilerinizi merak ediyorum. ( İlk Kürüm Olacak )
      (Testo 850₺ Boldenon 900₺ bu fiyatlara temin ettim)
    • Yazan: NamasteGodDamnİt
      Arkadaşlar merhaba kürümde 3. yıla doğru gidiyorum son 2 aydır 500 mg novalife testo 300 mg androdec deca ve haftada 200 mg anapolon alıyorum salı günü tahlil verdim ve bugün çıkmış.. kürde olmama haftada 500-600 mg novalife testo almama rağmen total testo 476.14 görünüyor  işin garibi hissiyat ve libido olarak da bir gariplik yok bende gerçekten kullandığım testo bomboş olabilir mi ?
    • Yazan: OnurDjem
      Sevgili Hocalarım Değerli Abilerim Herkese iyi günler diliyorum benim önemli bir sıkıntım var.
      Ben 19 yaşındayım. Testosterone Prop, Winstrol ve Clenbuterol kürüne girdim 4 hafta önce şuan 4. haftadayım ve uykuyla ilgili sıkıntılarım var. çok uyanık kalsam bile uyuduğumda en fazla 2 saat uyuyorum ve uyanıyorum bir daha da sabaha karşı uyuyabiliyorum uyku döngümü bozuyor. MCT yapıyordum ancak Proviron bulamadığım için yaklaşık 1,5 haftadır Proviron kullanamıyorum ancak pazartesi bulabileceğim. Sizce bu uykusuzluk Proviron eksikliği yüzünden midir? Aynı zamanda ilaçları bir anda bırakıp PCT ye kan testi yaptırmadan geçebilir miyim? Klomen Ve Nolvadex (Tamoksifen sitrat) 
      Bu uykusuzluk ve Sinirlilik biraz sıkıntı. Kullandığım marka da novalife biraz problemli bir markaymış aldıktan sonra farkettim. İlacı bırakıp PCT ye direkt geçiş yapsam bir sorun olur mu? PCT yaparken Clenbuterole devam ederim sadece testo ve Winstrolü bırakırım.  yada Bu sorun proviron eksikliği yüzündense proviron tedarik edebilirim. Ne yapmamı önerirsiniz uyuyamıyorum ve biraz sinirlilik var üstümde. 
      Bırakmak yerine ilaçları bu uykuyu nasıl çözebilirim? mct ye kaldığım yerden devam etmek mantıklı mı?  4Hepa da kullanıyorum karaciğer için tamamen ilerlerken sağlıklı bir biçimde ilerlemek istiyorum. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×