Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Rage

Başlangıç kürü,

Önerilen İletiler

Rage    0

Selamlar arkadaşlar öncelikle mobilden yazıyorum imla hataları olabilir affola,

Arkadaşlar öncelikle form durumu görsel olarak şuan iletemiyorum fakat ölçü verebilirim.130 omuz, 113 göğüs, 41kol, bel 84, kilom 93 boyum 180cm yaşım 20 2 yıldır sadece 2 aylık ara dışında düzenli vücut geliştiriyorum spor geçmişim 12 li yaşlarda başlıyor futbol,basketbol boks karma bir hayat :) yağ oranım yükselmiş durumda %17 da şuan.Bulk döneminde makrolarımın fazlasında besin tükettim açıkcası pek bu durumu Takmıyorum.Hatlarım çok detaylı değil fakat kütlem yerinde ve dahada büyümek istiyorum sonrası için bir diet yapacağım.

Başta belirteyim evet hocalarımız hazır bir kür planı vermiş fakat ilk kür için çekinceliyim o yüzden buraya yazıyorum ayrıca emekleri için teşekkürler fikir edinmemi sağladı,Kür planım şu şekilde 12 hafta testo enanthate 500mg 11 hafta boldenon 400mg 1-6 hafta arasında 30mg den başlayarak her hafta 10mg artarak dianabol kullanacağım.Sizce bu süreli yeterli mi dir? İlaç olarak iran aburaihin testo, gamma boldenon ve balkan dianabol bu ilaçlar arasında boldenon pek güven vermedi bana bvs düşünüyorum bu markalar hakkında yorumlarınız nedir?

Kür içi ostorjenden korunma ve pct için tam fikir edinemedim yani anlayamadım pct için kan testleri karşılaştırması yapacağım fakat örnek olacak şekilde bir pct belirtebilir misiniz? Ve kür içi ostorjen baskıkama için ne kullanılabilir?

Enjeksiyonları pazartesi ve çarşamba düşünüyorum tek seferde testo ve tek seferde boldenon yada bölmek uygun olur mu? Uzun esterli ilaçlar oldukları için.Enjeksiyon için im iğnesi kullanabileceğimi tıbcı bir arkadaştan öğrendim ve ondan yardım alacağım.

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler iyi forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

tolgacan94    211

bahsettiğiniz gibi 12 hafta testo 12 hafta boldenon gidebilirsiniz 11 e gerek yok fakat danabolu 4 hafta ve sabit 30 yada 40 mg da almanızı önereceğim boldenon ile danabolun arası pek iyi değil.zaten dediğiniz gibi her hafta 10 mg yükseltirseniz danabolün önerilen dozajı 50 mg ı baya bi geçip son hafta 80 mg gibi uçuk bir değere ulaşacaksınız gerek yok.

gamma boldenon pek bilindik marka değil bvs daha doğru bir tercih olacaktır iran testoda piyasada çok fazla sahtesi olan ürünlerden biri dikkat etmeli.

kür içi östrojenden arimidex adlı ilaç ile korunabiliriz fakat östrojen sandığınız kadar kötü birşeyde değil sık sık el ile muayene ederek meme ucunda ufak değişikliklerde müdahale etmek mantıklı olacaktır düzenli almaya gerek görmüyorum.

enjeksiyonları 250mg testo ile 200mg boldenonu aynı enjektöre çekip pazartesi ve perşembe vurmak mantıklı ve homojen dalgalanma olmadan vucuda dağılmasını sağlayacaktır ikisini tek seferde kalçadan da vurabilirsiniz ama şişlik yapabilir ilk 2 3 hafta yürüme güçlüğü olabilir.

kalçadan yeşil uçlu enjektör bacaktan siyah uclu enjektör ile yapabilirsiniz.ilacı enjektöre çektikten sonra ucunu yeni kullanılmamış ile değiştirmek acısını hafifletecek hemde iğnenin sürtmelerden dolayı körelmiş olmasını engelleyecektir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rage    0

Değerli yorumların için teşekkürler Tolgacan,

İlaçların karıştırılabilir olduğunu bilmiyordum bu bilgi için teşekkürler.Açıkcası östrojen den çekinme sebebim yağlanma kaynaklı meme ucu biraz sıkıntılı oldu bende o yüzden temkinli yaklaşıyorum.Peki düzenli olarak kullanabilir gramaj nedir arimidex için ? Garantiye almak istiyoruz diyorum tabi ki garantisi yok ama tedbiri elden bırakmamak için.

İğne ucu değiştirmeyi yapacaktım bunla ilgili bir şey de okumuştum.Dianabol konusunda dediğin gibi ilerleyeceğim kürüde belki 16 haftaya uzatabilirim tam verim için.İlaçlar için yorumlarını dikkate alacağım satıcı bilindik birisi olduğu pek sorun olacağını sanmıyorum ama yinede aklımda olacak.

Pct için yorumların nedir acaba ? Örnek bir şekilde açıklama imkanın var mı dır ?

Değerli yorumların için teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    211

Yanetkilere ve verime gore 16 haftaya cikabilirsin

arimidex i 3 gunde 1 tablet alirsin ille kullanacagim diyorsan 72 saat etki suresi var cunku.

Pct yi son enjeksiyondan 14 gun sonra kan testi ile total testo lh fsh e2 prolaktine baktirirsan ona gore ayarlariz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rage    0

Selamlar Tolgacan,

Geri dönüşün için teşekkürler,testlerim elimde şuan total testo oranım yaşıma göre biraz fazlaymış doktor öyle diyor :) Ortalama 16 haftalık kür maliyetim 800 lira yapıyor 16-hafta testo 16-hafta boldenon danabol 4 hafta 40mg şeklinde ilerleyeceğim buna ek olarakta Follistatin 344-100 mcg 30 günlük düşünüyorum.

Kür aralarım eğer devam edersem yıldan yıla olacak bu yüzden yüklü gireceğim.Bu 1 yıllık bazda kazanılan kütlenin ne kadarını elde tutabilirim bunu test edeceğim.

İlgin için teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    211

Rica ederim

Foliatatinin yanina para sikintin yok ise 200 300 mcg ghrp6 da ekleyebilirsin guzel kombin olurlar.buyuk oynayacagim dersen gun sayisini alabilirsin bu iki peptidin kullanim siniri yok kur boyunca komple bile alabilirsin ki maliyeti sorun yaratmaz ise cok guzel sonuclar doguracagi kesin :)

Peptid temini icin facebook dan yada [email protected] dan ulasabilirsin facebookdan cok hizli oluyor

Basarilar :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.