-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mamibolone
Arkadaşlar merhaba, iyisinizdir umarım.
Ortalama 10 gün önce pct sürecim bitti değerlerim güzeldi.
Seneye eylül ayında yarışmaya girmeyi planlıyorum.
SORULARIM:
Daha uzun kür daha uzun pct mi demek ve kür uzadıkça pct sürecinde doğal üretimin tekrar başlaması daha da mı zorlaşıyor? Sizce yeni küre ne zaman başlamalıyım önerileriniz nelerdir ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: rauthos
Herkese selam, 1 sene sonra, 2025 Ekim ayı gibi yarışmayı düşünüyorum. Sosyal medyaya çok tanınan bir koçtan yarışmacı hazırlık programı satın aldım. İlk aşamada hazırladığı kür programı şu şekilde, yorumlarınızı merak ediyorum. (İlk 2 kürüm 12hafta/12hafta hep eczane ürünleriyle oldu, sustanon ve rimobolan)
14 Hafta Test. Enant. (500 mg) 14 Hafta Boldenon (300 mg) İlk 6 hafta Turinabol (Günlük 50 mg) Henüz ilaçları tedarik etmedim. Tavsiye ettiğiniz marka varsa lütfen yol gösterin
-
Yazan: FosillesmisBuilder
Herkese selamlar,
Bu sene yapılacak eylül yarışmasında estetik fizik de yarışmak ve kendimi denemek istiyorum. 1. olmasam da en azından tecrübe edinmek istiyorum boyum 192 ve şuan aktif olarak 95 kilodayım sizce nasıl bir kür planı izlemeliyim neler kullanmalıyım ?
Kendim aslında:
test enanth rimo npp winstrol Şeklinde düşünmüştüm 5 senelik de spor geçmişim var Formlar 1 ay kadar eski bu formlardan sonra only testo başladım.
-
Yazan: ugurrgennc
Selamlar iyi akşamlar eylüldeki podyuma hazırlanmak istiyorum 5 senelik spor geçmişim var 18 yaşındayım 193 boyunda ve 95 kiloyum şuan ilerleyen süreçte henüz mg belirlemedim ancak test enanth, npp, rimo, winst ve IGF kombinleyerek 15 hafta kadar kullanmayı planlıyorum. Bu konuda ne dersiniz bu karar mantıklı mı, önerileriniz ne olur ?
-
Yazan: crosfredy
Merhaba arkadaşlar,
Evet geldi çattı yarışma zamanı önümüzde pek bir şey kalmadı. 2 ay daha kendim ilerleyip kalan süreci Koç ile ilerleyeceğim kuruma dönemi, peak weak haftası, v.s daha koç’a karar veremedim araştırıyorum halen. malum eski konularımı takip edenler bilir güzel bir deca serüvenim oldu, sağlam kütle ve kilo kazandım güncel 95 94 gidip geliyorum, deca’yı kesip ardından trene geçtim direkt. dozajlamalarım 200 tren e 500 testo e 300 masteron. Eylüle hazırlanan tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim, Allah yanınızda yardımcınız olsun umarım istediğiniz sonucu alırsınız. Merak ettiğiniz aklınıza takılan, ya da şunu şöyle yaparsan senin için daha iyi olur, dediğiniz tüm cevaplarını bekliyorum teşekkürler iyi formlar dilerim 🙏
güncel form 1 pump 1 pumpsız aşşağıda bacak eksiğim var ve sırtım şuan en iyi bölgem, pozlama çalışmam lazım şuanki form kurayacak ve ortaya nasıl birşey çıkacak bende çok merak ediyorum
-