-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kür sonu pct
Oluşturan:
Delibas44, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Roâ
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
17 haftalık kürümün sonuna geldim. İlk 9 hafta 250 mg testosteron enanthate 8 hafta 300 mg testosteron 200 mg primobolan kullandım.
Ölçülerimdeki değişiklik şu şekilde oldu:
Boyum 1.90 Kilo 102–>106 Omuz çevresi 136—>143 Kol çevresi 43—>45 Yağ oranı (?) Bench press 105x6—> 115x8 Son enjeksiyonumu perşembe günü yapıp ilk kürümü sonlandırmayı düşünüyorum.
Pct planlamam;
Son enjeksiyondan 3 hafta sonra kan testi verip tek doz ovitrelle enjeksiyonu Ovitrelle’den sonra 6 gün bekleyip sonrasında 15 gün boyunca 100 mg klomen 20 mg tamoxifen 15 gün sonrasında 50 mg klomen 20 mg tamoxifen kullanıp kan testi vermek Bu planlamam sizce doğru mu önerileriniz neler
4 hafta önce yaptırdığım son kan testi sonucunu ve güncel formumu fotoğraflara ekledim. @rastlantisal @metinav
-
Yazan: BBurak
İyi akşamlar Peptid Türkiye ailesi,
Testosteron ve boldenon küründeyken:
Lh-Fsh döngüsünün kapanmaması için belli aralıklarla Klomen kullanılabilir mı? İlerleyen dönemlerde profesyonellik düşünmeyen sporcuların klomen kullanması: kür sonrası yapılacak pctye kolaylık sağlar mı? Bunun kür dönemindeki genel verimi baltalayacağını biliyorum fakat araştırmalarıma göre böyle tercih edenler olduğunu okudum, öğrendim. Sizin de değerli bilgilerinizi öğrenmek isterim.
Şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: ardas
Merhabalar pct de normalde choriomon kullancaktım fakat bulamadım ondan mecbur ovitrelle kullanıcam ama daha önce hiç ovitrelle kullanmadım ondan pct planlamasını size de danışmak istedim.
1.hafta Ovitrelle (tek enjeksiyon)
6 gün ara
2.hafta Sabah Akşam günde 2 Tamoksifen ve Klomen
3.hafta-4.hafta günde 1 tamoksifen Klomen.
Sizce pct planlaması iyi mi yeterli olur mu acaba ?
@metinav @Askabar @otopsicikedi @Oathbreaker @Diver
-
Yazan: Pnshr
Hocalarım merhabalar.
Ovitrelle enjeksiyonundam sonra tamoxifen ve klomen kullanımı için 6 gün beklenmeli mi ? Yoksa ovitrelleden sonraki gün tamox klomen başlanmalımıdır? -
Yazan: TRPoinesS
Merhaba arkadaşlar,
Haftalık sadece 500mg Testo E. alıyorum. Fakat bırakacağım testo kullanımını asıl sormak istediğim ben şimdiden 30 gün olacak şekilde günlük 50mg klomen kullanmayı düşünüyorum amacım vücudun doğal üretiminin kendine gelmesini 3 hafta beklemek yerine daha erken kullanmaya başlayıp erkene çekmek istiyorum toparlama sürecini, ve duruma göre gerekirse 1 ay daha fazladan klomen kullanacağım yoksa 3 hafta bekleyip öylemi başlamamı önerirsiniz şimdiden başlamanın bi avantajı olur mu olmaz mı onu merak ediyorum?
Tüm yorumlar için teşekkürler.
-