Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

THUG.

Black wolf nedir ne değildir?

Önerilen İletiler

THUG.    1

Bileniniz bilir ... hocanın sattığı Black Wolf ürünü var. Büyük ihtimalle kendi üretimi. Alıp kullanan bilgi verebilecek olan var mı? Kendisiyle konuştum ben neyse onu söylerim dedi. 1 flakon deca, 1 flakon tren e aldım. Bu konuda açılmış hiç başlık göremedim. Bildiğiniz varsa paylaşın. Ürünlerin görüntüsünü aşağıya ekledim.

Kendisi etkisini tam olarak almazsan paran iade dedi ama bilemedim.

bw1.jpeg bw6.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bay-T    4.309
THUG., 5 dakika önce yazdı:

Bileniniz bilir ... hocanın sattığı Black Wolf ürünü var. Büyük ihtimalle kendi üretimi. Alıp kullanan bilgi verebilecek olan var mı? Kendisiyle konuştum ben neyse onu söylerim dedi. 1 flakon deca, 1 flakon tren e aldım. Bu konuda açılmış hiç başlık göremedim. Bildiğiniz varsa paylaşın. Ürünlerin görüntüsünü aşağıya ekledim.

Kendisi etkisini tam olarak almazsan paran iade dedi ama bilemedim.

bw1.jpeg bw6.jpeg

İçimden bir ses şişedeki tek decanın etiket üstünde yazan deca olduğunu söylüyor kalitesizlik akıyor etiket tasarımı vs. Ha bu done mi hayır elbette dener görürsün madem sana paran iade demiş. Tek emin olman gereken şey siteril olup olmadığı sonuçta direk dolaşım sistemine geri dönüşü olmaksızın bir şey alacaksın.

Rakamlar nedir markaya dair onları paylaşır mısın?

Deca, tren kaç para özellikle tren dünyada ham maddesi en tepe noktada olan ilaç çok merak ettim ne fiyat verdiğini.

• Beğen 1
  • Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
THUG.    1
Bay-T, 1 dakika önce yazdı:

İçimden bir ses şişedeki tek decanın etiket üstünde yazan deca olduğunu söylüyor kalitesizlik akıyor etiket tasarımı vs. Ha bu done mi hayır elbette dener görürsün madem sana paran iade demiş. Tek emin olman gereken şey siteril olup olmadığı sonuçta direk dolaşım sistemine geri dönüşü olmaksızın bir şey alacaksın.

Deca, tren kaç para özellikle tren dünyada ham maddesi en tepe noktada olan ilaç çok merak ettim ne fiyat verdiğini.

Ben normalde kendisinden Magnus Pharma alacaktım bana bunu önerdi. Bana da inandırıcı gelmedi fakat bana garanti etkisini alırsın almazsan iade dediği için aldım. Her ikisi için 350 + 350 verdim. Öyle yüksek bir kalite beklemiyorum tabi bu paralara. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Probis    181
Bay-T, 3 dakika önce yazdı:

Tren o kadar pahalı değil masteron trenden daha pahali, primo trenin nereseyse 6 kati pahali vsvs. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    306
THUG., 6 dakika önce yazdı:

Ben normalde kendisinden Magnus Pharma alacaktım bana bunu önerdi. Bana da inandırıcı gelmedi fakat bana garanti etkisini alırsın almazsan iade dediği için aldım. Her ikisi için 350 + 350 verdim. Öyle yüksek bir kalite beklemiyorum tabi bu paralara. 

350 TL tren mi olur dostum zeytinyağı dolmuştur içine. Decayla tren kullancan sanırım decayla tren kombine olmaz eğer kullanacaksan 

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
THUG.    1
Tr3n, Şimdi yazdı:

350 TL TL tren mi olur dostum zeytinyağı dolmuştur içine 

Zaten dedim ya yüksek bir etki beklemiyorum orta kalite olsa yeter şu sıra. Ne diyosunuz Magnus ile değiştireyim mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309
THUG., 20 dakika önce yazdı:

350 tl tren?????? :) Geçen 1 tabak söylemesi ayıptır pilav yanında et sote yedim (et sote 1,2 kaşık kadar çok az yani) 300 lira hesap geldi. Yani Ülke bu durumdayken uluslar arası arenadan kıtalar arası arenadan bu ilaçlar ülkemize geleceek? bu ilaçlar yasal da olmayacak o kadar riskli ilaçlar ve 350 tl satılacak? Senin mantığın bunun kabul ediyorsa kullan.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    306
THUG., Şimdi yazdı:

Zaten dedim ya yüksek bir etki beklemiyorum orta kalite olsa yeter şu sıra. Ne diyosunuz Magnus ile değiştireyim mi?

Bilmiyorum sen bilirsin bu marka gözüme hiç iç açıcı gelmedi kullanan varsa yorumlarlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
THUG.    1
Bay-T, 1 dakika önce yazdı:

350 tl tren?????? :) Geçen 1 tabak söylemesi ayıptır pilav yanında et sote yedim (et sote 1,2 kaşık kadar çok az yani) 300 lira hesap geldi. Yani Ülke bu durumdayken uluslar arası arenadan kıtalar arası arenadan bu ilaçlar ülkemize geleceek? bu ilaçlar yasal da olmayacak o kadar riskli ilaçlar ve 350 tl satılacak? Senin mantığın bunun kabul ediyorsa kullan.

Haklısın hocam ama şöyle bi muhabbet oldu bende tanındık bi adam diye güvendim yani başka bir şey değil

646c761d7fc17_EkranAlnts.PNG.1ade74979425cac86e35f167b6118eab.PNG 

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309
THUG., 6 dakika önce yazdı:

Haklısın hocam ama şöyle bi muhabbet oldu bende tanındık bi adam diye güvendim yani başka bir şey deği

Anladım adına hayırlısı olsun dostum gelişmeleri kür günlüğü açar herkesle paylaşırsın bizde tecrübe edinmiş oluruz.

İlaç menşei neresiymiş yazıyor mu şişede? web sitesi neresi ilacın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
THUG.    1
Bay-T, 11 dakika önce yazdı:

Anladım adına hayırlısı olsun dostum gelişmeleri kür günlüğü açar herkesle paylaşırsın bizde tecrübe edinmiş oluruz.

İlaç menşei neresiymiş yazıyor mu şişede? web sitesi neresi ilacın?

Kanada yazıyor hocam da o büyük ihtimalle yalandır zaten. Web sitesi var ama öyle check kodu falan bir şey yok. Kendi üretimi zaten büyük ihtimalle. Aynı şekil Black Wolf markası adı altında silymarin falan da satıyor tek ürünü bu değil. Kendisinin de bu ürünlerden kullandığını söylüyor. Bütçemin çok büyük olmadığını söyleyince yardımcı olma babında bunlardan önerdi. Belki kâr almıyodur veya çok az alıyodur diye düşündüm ben. Çünkü kendisi şunu söyledi bana "diğer ilaç verdiklerim de var her hafta story atıp beni etiketliyolar sende öyle yap" reklam amaçlı da olabilir mi acaba diye düşünmedim değil. Neyse hocam her şekilde kullanıcaz bakalım deneyimlerimi yazarım.

Ekran Alıntısı.PNG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    870

Hocaların hepsi yorum yapmış paran yoksa bence hiç girme vücuduna zamanına yazık onca hafta besleneceksin çalışacaksın içinde ne var belli değil o kadar emek boşa gidecek paranı biriktir güvenilir markalarla çalış derim bende.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.