-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kür içi test sonucu bakabilirmisiniz
Oluşturan:
erc, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: emnakin1
İlk kürüm haftada 500 testo, 400 bolde küründeyim, haftada yarım arimidex kullandım 3. haftadan itibaren. 6. hafta sonunda kan testi verdim. Total testosteron 16'ya çıkmasına rağmen östrojen hiç artmamış. Hatta kür öncesi de, kürde de referans aralığının en alt sınırlarında. Ben de arimidex'i tamamen kestim 7. hafta itibari ile. 13. haftama girdim kürdeki, hala hiç kullanmadım arimidex 7. haftadan beri ve daha kan testi de vermedim. Meme ucumda falan bir hassaslaşma yok veya aşırı duygusallık yok. Ama sulandığımı hissediyorum baya hatlarım kapandı. Yağlandım da ama sulanma da var gibi. Sizce yanlış mı yapıyorum. Hiç arimidex kullanmamak riskli bir durum mu? Haftada 1 ya da yarım arimidex almalı mıydım? Yoksa yakında kan testi vereceğim, ona göre mi hareket etmeliyim? Herhangi bir libido sorunu da yok.
-
Yazan: lolitakong
Dostlarım merak ediyorum yüksek östrojenin ne gibi zararları olur veya etkileri çok terlemek östrojenin yüksek olduğuna kanıt mıdır test vermeden etkileri merak ediyorum bilgisi olan paylaşırsa sevinirim halsizlikle alakası var mi örneğin merak ediyorum?
-
Yazan: Umicinaolaar
Merhaba arkadaşlar, nasaılsınız?
Östrojenim uzun zamandır düşmüyor son tahlilden sonra 2 gün arayla arimidex aldım , ilk tahlilde yüksek çıktığı zamandan ikinci tahlile kadar haftada 150 mg enant alıyordum libidom gayet iyiydi arimidex kullandım , şu anki tahlilde 62 ama prolaktin de yüksek haftada 400 testo 400 bolde alıyorum dostinex attım 5 6 gün arayla 0.25 0.25 olacak şekilde ve 2 günde bir arimidex aldım yarın tahlil vereceğim ama libidom hala çok düşük sertleşme zayıf antrenman verimi iyi gidiyor ama libido berbat durumda cinsel ilişkide sertliğim gidiyor mastürbasyonda bile sertliğim gidiyor odağım bozulduğu an...
-
Yazan: Savac77
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kür içeriğim:
TESTOSTERON ENANTHATE BOLDENON Kullanmasına rağmen östrojen seviyesi baya yüksek çıktı düşürmek için ne yapması lazım?
-
Yazan: emsel
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaş : 25 Kilo : 77 Boy : 175 Spor geçmişi : 2 Yıl 2 yıldır natural olarak , beslenme , antrenman ve uyku düzenli olacak şekilde vücut geliştirme yapıyorum. Libidomda , sabah ereksiyonumda , göğsümde kaşıntı vs. hiçbir sıkıntım yok. Değerlerim yüksek mi yoksa bana mı öyle geliyor.
Rica etsem bilgilendirebilirmisiniz?
-