-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: CROSSFİT
Merhaba arkadaşlar,
2 yıldan sonra spora yakında başlayacağım baya bu sürede kilo aldım doktor testlerin normal olduğunu söyledi ama hdl+glukoz ve trigliserid öyle değil gibi bakar yorumlarsanız mutlu olurum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
173 boy 22 yaş 85 kilo KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Jöhtürk
Merhabalar, herkese iyi sporlar, sağlıklı kürler dilerim.
20 haftalık testo bolde ilk kürümden sonra 1.5 ay cruise devam edip 2.kürüm olan npp testosteron enanthate kürüme girdim ve 3.haftam bitti. boldenonun 7 ye düşürdüğü e2 değerim düzelmiş. trigliserid ve ldl değerlerimde düzelmiş. 1 haftadır corona tarzı bir grip hastalığı çekiyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
300 mg npp (humax, zphc) 500 mg testosteron ( aburaihan testo) Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Halo0619
Selam arkadaşlar. Teste P ve Masteron kürüne girdim 2 güne bir enjeksiyon yaptırıyorum bir sağlık kuruluşuna. Bugün erken kapatmışlar. Enjektör aldım eczaneden kalçadan daha önceki vurdukları yerden vurdum. Ama iğneyi çıkardıktan sonra kan geldi bu normal mi yeniden enjeksiyon yaptırmama gerek varmı ?
-
Yazan: Druckenn
Yaklaşık 20 dakika önce enjeksiyon yaparken enjektöre kan geldi direkt çektim kan kontrolü yapmasak gidiyoduk valla kanama vs olmadı bir şey yapmalı mıyım sizce şuan herhangi bir şey yok hissizlik ağrı vs
-
Yazan: lesrone
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Kürümün 8. haftası sona erdi fakat cinsel isteksizlik baş göstermeye başladı ereksiyon da bir problemim yok 4. haftada yaptırdığım sonuçlarda e2 ve prolaktin referans aralığında o zamandan bu zamana yükselmiş olabilir mi bilmiyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Boldenon Bunun dışında kolesterolüm baya bir düşmüş t4 artmış pazartesi günü tekrar tahlil vermeye gideceğim ayrıca tahlilleri özelde yaptıracağım için masraflı olacak bu yüzden sadece gerekli olan tahlilleri yaptırmak istiyorum sorunlarımı göz önünde bulundurarak bu hafta hangi tahlilleri yaptırmalıyım cevaplarsanız sevinirim
4. HAFTA KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-