Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mertzpkn

Merhaba testosteron enanthate hakkında yardım!!

Önerilen İletiler

mertzpkn    0

Merhabalar yakın zamanda internetten birinden alışveriş yaptık alısveris yapmadan önce gep marka boldenon testosteron alıcam diye konustuk fiyat cıkardı ve anlastık ürünleri almak için parayı yatırdım kargom cıktı ürünler elime ulastıgında boldenon 1 ampul kırık ve testosteron enanthateler iran malı cıktı satıcıya söyledim ve kendisi elinde gep kalmadıgını iran oldugunu daha iyi oldugunu calıstıgını belirtti bende kullanmak istemedigimi iade etmek istedigimi defalarca söylememe ragmen ürünü iade kabul etmedi hem yanlıs marka gönderiyo hem ısrar etme iyi olmaz falan gibi konusuyor anlıcagınız güvenilir insanlarla alısveris yapın benim kaybım ne oldu 230 tlye adam tanımış oldum esas sorum ürünler sahte olabilirmi gönül rahatlıgıyla kullanabilirmiyim tüp boyutlar farklı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

oguzdalkilic    81

Kardesim bu ne ya, vallahi simdiye kadar kimseye sahtedir at çöpe demedim kullansın en kötü icerigi dusuktur ama etki verir dedim ama bu ne boyle boylesini ilk kez gordum, hepsinin boyutu birbirinden farklı, %95 sahtedir, vallahi gecmis olsun ben burdan sinirlendim olaya bak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bütün ampuller birbirinden farklı boyda bu ne ya . Gep ile iran arasında zaten dünya fark var orjinal gep iyidir iran enantatlar kesin çalışır ama anabolizan değerleri düşüktür yani gep kadar etki göremezsin fakat senin bu fotodaki ilaçların boyutları çok saçma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mertzpkn    0

10 ampul 115 tlye geldi gepler sahte degil sıkıntı yok satıcınında geri almamasının sebebi sahte malı sattım kafasında büyük ihtimal orjinal olsa geri alırdı büyğk ihtimal sattıgı mala güvenerek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

geplerin kutusu ve ampullerini birde onay kodunun olduğu yeri çek bakalım orjinal mi :) kimse çakma testo verip orjinal anabolizman vermez erkekliğini alır :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

Bendeki iranlara baktım şimdi valla binlerce var elimde hepsinin boyu standart :D :D seninkilerin bazıları ergenliğe girmiş ondan büyük sanırım :P

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

Valla bakarak kimse anlamaz bunları, doğrulama kodlarıda hikaye zaten o sistemi yapmak kolay. Kullan bakalım çalışıp çalışmadığını görürsün birkaç haftaya.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

sitesindeki tanımlara uyuyor altın sarısı halka kahverengimsi yazı check kodunun yazıları amblemin olduğu yer felan

taklitse de iyi bir taklit var ortada ama o iranları ben olsam vucuduma sokmam

Trexianos hocam zaten kimse birşey diyemez çalışsada orjinal olmayabilir 200 değil 100 vardır belki overdose bilinmez ama en azından çakmalıktan ağlıyormu ağlamıyormu merak ettim firmadan alan kişi değilsek diyebilecek birşey yok babana bile güvenemezsin :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

10 ampulu ben 70 tlye alıyorum ve orjinal 2 seferdir kullanıyorum cok da iyi sonuclar alıyorum iran testodan,baska marka dusunuyosan onereceklerim = gep,thaiger pharma,bvs,alpha pharma(bulamazsan yan firması var;shree) Gep markanın orjinalini bulabilirsen eger seni ucurur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.371
Ürün kimden temin edebiliriz oğuzdalkılıç

viewtopic.php?f=4&t=1938

SATIŞ VE GAYRİ RESMİ SATICILAR

Saygı değer peptidturkiye.com üyeleri platformumuz'da sadece ama sadece '' peptid hizmetiverilmelktedir. ''

ANABOLIK STEROID ÜRÜN SATIŞI KESİNLİKLE YAPILMAMAKTADIR.

Özel mesaj yolu ile size ulaşan yada ulaşmaya çalışan satıcıları lütfen yönetime bildiniz ve itibar etmeyiniz.

Forumda kimse kimseye satıcı tavsiyesinde bulunmamalı bu platformu bir satış gücü olarak görmemelidir.

Her birey satış konusundaki araştırmasını ve tercihini kendi özgür ve hür iradesi ile yapmalıdır tesir altında kalmamalıdır.

Peptidturkiye'den ürün bilgisi almak için facebook sayfamızdan https://www.facebook.com/peptidturkiyeonline/ veya info@peptidturkiye.com mail atarak ulaşabilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.