-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: BRABUS
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR DETAYLARIM:
Testosteron Enanthate Cjc 1295 Ghrp 6 SORULARIM:
Bu kürde östrojenik etkilere karşı hangi koruyucuları kullanmalıyım? Bu koruyucuları ne zaman kullanmalıyım? Bu koruyucuları hangi dozda kullanmalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Yusuftzr
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
SORULARIM:
Kürde düşük shbg degeri bi sorun teşkil eder mi? Shbg nasıl arttırılır? Kür içi kan tahlilimi yorumlar mısınız (ast alt kure girerken de yuksekdi)
Testo prop , tren asetat kürü
-
Yazan: Yusufdemir1995
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürdeyim şuan ve 18 gün önceki verdiğim kan değerlerim. Burada kafama takılan aşırı düşük shbg küre ne gibi zararı olur? @metinav lh, fsh yıllardır kapalı zaten pct ve dinlenme hiç yapmadığım için.
Tüm cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
-
Yazan: ahmets
Herkese selamlar.
Şuan only test yapıyorum. Östrojen için arimidex alıp kürün verimini de düşürmek istemiyorum.
Bunun için proviron kullanacağım. Kaç mg almalıyım?
-
Yazan: Savac77
Arkadaşlar merhaba,
Kür kullanırken proviron kullanılır mı çok arada kaldım proviron testestrone seviyesini normal değerlere çektiğini biliyorum o yüzden pct sırasında kullanıyordum şuan testo masterone gireceğim provironda kullanmayı düşünüyorum testestrone seviyemi düşürür mü ?
-