-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
300mg trenbolone 750mg sustanon
Oluşturan:
metinkrygci, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Jonturk
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
42 yaşındayım ve ortalama bir senedir trt tedavisi görüyorum. Cuma günü sustanon enjeksiyonumu yaptıktan sonra tansiyonum 4 gündür ortalama 15-17 seviyelerinde! Bu durum sonrası en yakın acil servise gittiğimde bana '' dil altı verip yolladılar. '' Şuan tansiyonum 16-11 seviyelerinde! Eczaneden aldığım dil altını kullandıktan sonra 11.8 kadar düştü! @metinav @rastlantisal @Diver
Daha önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım! Bu durumun sustanonla alakası olabilir mi?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Semih26
Merhabalar,
Testo Bolde küründe 8 haftadayım, haftalık 500 kullanıyorum.
SORULARIM:
Düşük doz 25-25 (Haftalık 50mg) kadar tren enanthate kullanmak aşırı bir sorun yaratır mı? 8 hafta bu şekilde devam etmek sonra kesip bolde testo küründe 20 haftayı tamamlamak ? Ya da 8 hafta 200-300 npp mi gidilir ? İlk kürden maksimum verimi almak istiyorum, 8. Haftada aldığım verim çok çok az gibi geliyor.
Daha açılması 10-12 haftayı bulur diyenler olabilir ama o zaman ne kadar ilerleme kaydedilir?
İlginize teşekkürler.
-
Yazan: ArdaBeyyaz
Herkese selamlar,
Bir konu hakkında bilgi edinmek istiyorum ;
Dinlenme döneminde sustanon kullanılabilir mi? Kullanılırsa kaç mg kullanılabilir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Anapolon
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORULARIM:
Tren ile npp aynı kür içersinde kullanılır mı? Kullanılırsa ne gibi sonuçlar doğurur? KÜRÜM:
test cypio tesy prop masteron tren ace oxandrolone Bu küre npp eklemeyi düşünüyorum. Tüm cevaplar için teşekkürler.
-