Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

18 yaş altı kür yapmak isteyenlere altın değerinde uyarılar!

Önerilen İletiler

2018..    3
Biped, 07.04.2023 - 07:37 yazdı:

Eline sağlık hocam. İlk kürüme daha otuz bir yaşımda yeni girmişken 16 yaşında veletlerin bu kafaları yaşaması çok ilginç geliyor. Çöküş dönemini kaldıramayıp intihar dahi edebilirler gibime geliyor.

Biz o yaşlarda zarganaydık ve ozmanlar kür olayı vardı ama büyükler kesinlikle satış vs ve ulaşımı aşırı zordu kesinlikle kimse satmazdı devirden dolayı sanırım herşey paraya dökülmüş daha cinsel organı tam olarak gelişmemiş admalar kür giriyolar yazık çok yazık bunun en büyük sebebi ne derseniz diyin kızın bagırın aile bireylerin en yüksek dercede cahiligi ve ahlakın bozulma düzeyine bağlıyorum ben.

zaten ahlak bozulmuş insalar herşeyden uzaklaşmış hocamızın dedigi gibi ergenlik cagında dini ve diger olayları sorguluyor insan bu etkende bunlardan dolayı kaynaklı ee herşey paranın oldugu bi devirde böyle şeyler gayet normal insanların bence gerekli bilgiye ulaşmaları gerekiyor okulda eger bişeyler anlatıldaydı ögretildeydi bence cogu sorun ortadan kalkıcaktı bireylerin yetersiz bilgi ve kulaktan duyma şeylerle hayatına devam etirmeleri.

Herşeyi degiştiriyor malesef gerçten yaşım 26 bu olaylar beni üzüyor Allah herkesin yardımcısı olsun bize yol göstericek büyük bireylerin %90. Cahil %10 nun % 5 para göz bilgiyi parayla satıyor % 5 @Loving böyle arkadaşlar Allah razı olsun adam oturup tek tek anlatmış böyle insanları bulmak gerçekten çok zor bu devirde gerçekten bak herkese iyi forumlar hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


adv1ce    10

15 yaşında spora başlamıştım. Çok geçmeden 16 yaşımda 180 kilo squat ile set atabilmeye başladım ve 17 yaşına henüz daha yeni girmişken 250 kilo deadlift maksimumum vardı; 18 yaşımın ortalarına doğru ilerlerken ki süreçte de programlarımı powerlifting'e evriltmiştim ve yarışmaya katılma kararı almıştım. Kendimi mental olarak da buna hazırlamıştım hemen bir hafta sonrasında beyin travması geçirdim, dilimi iki sefer yuttum. Hastaneden taburcu edildim, belirli bir süre antrenmanlara ara verme kararı aldım. Dayanamadım hemen bir hafta sonrasında antrenman yapmak istiyordum ama başımda da bir baskı hissediyordum, henüz daha ilk egzersizimde antrenmanı bırakıp; gelecek antrenmanları mental olarak iyileşene ve baş ağrılarım geçene dek bıraktım. Aylar sonrasında iyi hissediyordum ama bu sefer de pandemi ortaya çıktı, 3 yıl kadar elime ağırlık değmedi. Hayatın neler getireceği ne yazık ki bilinmiyor; işte o zaman sağlığın değerini çok iyi anladım. 18 yaş altındaki kardeşlerime tavsiyem, ben de küre girmek istiyordum ama bunu 21-22 yaşlarına geldiğim vakitte yapmak istiyordum. Altın çağlarınızı iyi değerlendirin; dünya görüşünüzü şekillendirin, doğal olarak antrenmanınızı yapın ve çok şey öğrenin. Antrenmanlara geri döndüm ve şu an düzenli olarak 1 yıldır antrenman yapıyorum, 22 yaşındayım 5 ay sonra yeni yaşıma gireceğim, kendimi hazır hissetmediğim için hala daha kür yapmadım. Sağlığın değerini iyi bilin.

  • Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×