-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Sahte zpch! kanmayın, kandırılmayın!
Oluşturan:
Bay-T, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Bay-T
Evet geçmişte sahte zphcler ile alakalı konu açmıştım dostlar onu yine aşağıda paylaşacağım. Şimdi size dünya genelinde sahte olmayan gerçek olan zphc nin 1,2 grubuyla yapılan janoshik testlerini paylaşacağım. Markanın bu iki grubu muhtemelen tüm grupları tam dolu değil o yüzden bu markayı tercih etmeden 10 kere daha düşünseniz iyi olur. Sahte olanlarının içeriğini hiç konuşmuyorum bile bakın.
Diğer sahte zphcler ile alakalı açtığım konu okumak isteyenlere.
-
biraz önce ofiste tv açtım zap yaparken bir de ne göreyim Yer izmir arkadaşlar hangi markaya ait olduklarını bir kaç yere sordum tel ile dönüş yapacaklar kimindir neyindir gibi öğreneyim onuda paylaşırım.
güncelleme : MARKA HELIX LABS kullananlara geçmiş olsun nerede nasıl üretildiğini görün paranıza zamanınıza hadi hepsini geçtim sağlığınıza yazık.
http://www.gazetevatan.com/turkiye-sampiyonu-gozaltina-alindi-yurtdisindan-turkiye-ye-getir-1367228-gundem/
-
Arkadaşlar uzun zamandır yoktum demişler ki öldü. Söyleyin onlara @Bay-T geri döndü yahu arkadaşlar nasıl özledim forumu sizi anlatamam işlerimden sebep yurt dışındaydım korona vs derken iş hayatımız da bireysel yaşantımızda bom b+++k oldu. Ne spora ne foruma bakamadım ama şükür hayatın kısmen normalleşmeye başlamaya yaklaşmasıyla bizlerde moral depoladık ve dedim ki piyasa da kim ne yapmış. Geçtiğimiz günlerde istanbul da anadolu yakasında 2,3 yer basılıyor ve en büyük yakalanmalardan birisi olarak sayılan baskının videosunu aşağı bırakıyorum yapan kişilerin ismine kadar markalara kadar bilgi gelmişti ve şuan yerli piyasaya çıkan en az 5 ve üzeri markayı da bu adamlar yapıyor diyorlardı video izleyince doğruymuş dedim. piyasada çokça ürün var burak hocaya da söyledim görünce şaşırdı diyemem yapanları en az benim kadar tanıyormuş zaten asıl ben şaşırdım diyeyim neyse bakallımmmmmm 1 haziran da salonlarda görüşmek üzere selamlar olsun. aldığım son bilgilere göre balkan dahil piyasaya yakalanmadan önce 2 milyon tl üzeri ürün dağıttıkları söyleniyor.
yakalanan ve adamların çete olarak yaptıkları toplam gruplar
thaiger pharma alpha avory generic vermodje rootcell peptidler sarmlar da var işin içinde piyasa çok kötüydü bu coronayı fırsat bilip tamamen yayılmışlar çok dikkat edin derim.ve videoda gözükenlerin dışında daha 3,4 farklı markada var.hatta bu adamlar tek kişi değil tepe noktalardan birileri var işin içinde çok detay vermiyeceğim sıkıntı olabilecek mevkidekilerden bahsediyorum.sakın o kod efendim abd ürünü yok malta ürünü yok rusya ürünü kanmayın çinliler bugün ferrarinin aynısını yapıp satıyorlar haberiniz olsun
http://video.haber7.com/video-galeri/163944-istanbulda-kacak-ve-sahte-ilac-operasyonu
-
Yazan: Mlt44
Sahte steroid test kitleri spesifik substratlarla renk değişikliğine gore spektrofotometre analizi
https://www.amazon.com/ROIDTEST-Complete-Steroid-Testing-System/dp/B01BLQYGN8
-