Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

xtan

İkinci Kür Planlaması Hakkında Yardım

Önerilen İletiler

xtan    2

Değerli hocalarım ve bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yaşım 19 boy : 1.74 kilo: 60 spor deneyimim yaklaşık 1 sene. Bir buçuk ay kadar önce biraz meraktan birazda hırsla formunuzu ziyaretçi olarak edindiğim bilgiler dahilinde ilk kürüme girdim. Burda yazan bir hocamızın tavsiyesine uyarak ilk kürü testo enanthate ve danabol yapmak istedim. Küre başlamadan önce gerekli testlerimi yaptırdım karaciğer enzim değerlerim ast :23 alt :29 iken 3 . Haftada tekrar test yaptırdım ve ast: 179 alt :500 olmuştu. Değerlerin fazla yukselmesinden ötürü danabolü 3.haftada kesmek zorunda kaldım. Şu an 5. Haftadayım değerlerim steroid kullanan her birey gibi biraz yüksek 50 ye 190 suan. Haftalık 250 testo enanthate (aburaihan) x3 hafta günlük 20 mg danabol (alpha pharma) bu şekilde kürüm . Zor kilo alan bir yapım var. Fakat açıkçası başlangıç kilom 59 iken suan 60, 500 . Doğrusu amacım her ne kadar vucudumun steroide uyumunu ölçmek olsa da aldığım verim beni hayal kırıklığına uğrattı. Acaba testo çalışmıyor mu bu soru da aklımı kurcalamıyor değil :) bilgilendirirseniz sevinirim. Asıl sorum da verdiğim ölçülere uygun bi deca danabol testo kürü önerebilir misiniz. Bu kür 12 hafta sürecek sonra ona geçeceğim . Hayırlı forumlar diliyorum.

IMG_20170123_221237_385-1.jpg.1bc371b2acaa09421f18992c60937d97.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

tolgacan94    215

günde 4000 kalori yiyor musun da alamıyorum kilo diyorsun :) danabol ün ölüsü bile 3 4 kg 1 ay içinde her şekilde aldırırdı zaten onu bile alamamışsın bilmiyorum ya senin spor mentalinde bir hata var yada ilaçlarda bir sorun var 500 gr ları sayar durumda olmak saçma olmuş yani

kendimden örnek vereyim ben ilk kürümde (bundan 3 4 yıl önce 15 hafta boldenon testo danabol kullanmıştım) ilk 8 haftada zaten 11 kilo almıştım 183 74 kg ile girip(ki yüzde 9-10 yağ oranım vardı). kür sonunda 14 kg a yakın kazanım olmuştu kişiden kişiye fark olur ama danabol varken 3-4 kg min ilk 1 ayda ve 5 haftada kesin 6 kilolardan fazla alman gerekli. bu dediğim ilk kür için geçerli tabiki :)

kür işi zor iştir günde en kötü ihtimal 10 yumurta 700 gr tavuk dana balık hindi ve 1 kg esmer prinç bulgur vs yemeyecekseniz (ara öğünlere hiç girmiyorum bile)bu kontratın altına imza atmayın boşuna hayalleriniz yıkılır sağlığınız bozulur. böyle beslenmeden kazananda yüzde 70 ini 80 ini 3 4 ay içinde kaybeder.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

yaaaa işte ülkemin harika sporcuları :D babaaaa ver testoyu damardan bas bas bas şişicez hepimiz balon gibi hayvan gibi olacaz jay cutler yapacaz sizi 2 aya gör bak.

Nedir bu Allah aşkına canım kardeşim 60 kilosun bu ne demek biliyormusun? Sende beslenme diye birşey yok!! Sen sadece karın tokluğuna yemek yiyorsun, sana danabolde verseler haftada 1000 testoda vursalar hiçmi hiç yol kat edemezsin. Beni sakın ola yanlış anlama, ben bu durumlara çok kızarım. Oturup yemek ye yahu.. Sana kür önersek ne olacak sen günde 3500 - 4000 kalori alabilecek misin? Buna gerçekten gönülden inanıyormusun yani ben harbiden 3500 kalori alırım... Bak ben 93 95 kiloyum 3000 kalorl ile 3300 kalori arası anca alıyorum ve düşün sen benim kalorimin üzerine çıkacaksın? bana sakın alırım deme madem alırsın neden bugüne kadar yemedinde 60 kiloda geziyosun diye laf söylerim sana.

Deca vurulacak bir vücudun yokki senin, daha doğrusu vücut yok. 19 yaşında 60 kilo bir sporcu vücudunun steroide uyumunu ölçüyor :) Bak canım kardeşim yanlış anlama tekrar tekrar diyorum ben böyle durumlarda ezerim laf sokarım çünkü gereeeekkk yoookkk!!! Otur yemek ye canım benim önce bi doğal yollarla geliş steroidler en son çaredir ama Türk sporcuları efsane bu konuda, 2 ay salona giden küre başlıyor gelişim yok diye. Sende yemek yemediğin sürece 1500mg decada vursan hiçbirşey olmayacak bunu asla unutma...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Ben 60 kg insanın küre girdigine ilk kez sahit oluyorum bu anı ölümsüzlestirmeli miyim? Arkadas 60 kiloysan sen kendine sporcu bile diyemezsin kesinlikle asagılamak icin demiyorum yanlıs anlama, yemegine bile onem vermeyen insan sporcu olamaz sporcu olmayan insan da küre girmez mantık dısı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xtan    2
yaaaa işte ülkemin harika sporcuları :D babaaaa ver testoyu damardan bas bas bas şişicez hepimiz balon gibi hayvan gibi olacaz jay cutler yapacaz sizi 2 aya gör bak.

Nedir bu Allah aşkına canım kardeşim 60 kilosun bu ne demek biliyormusun? Sende beslenme diye birşey yok!! Sen sadece karın tokluğuna yemek yiyorsun, sana danabolde verseler haftada 1000 testoda vursalar hiçmi hiç yol kat edemezsin. Beni sakın ola yanlış anlama, ben bu durumlara çok kızarım. Oturup yemek ye yahu.. Sana kür önersek ne olacak sen günde 3500 - 4000 kalori alabilecek misin? Buna gerçekten gönülden inanıyormusun yani ben harbiden 3500 kalori alırım... Bak ben 93 95 kiloyum 3000 kalorl ile 3300 kalori arası anca alıyorum ve düşün sen benim kalorimin üzerine çıkacaksın? bana sakın alırım deme madem alırsın neden bugüne kadar yemedinde 60 kiloda geziyosun diye laf söylerim sana.

Deca vurulacak bir vücudun yokki senin, daha doğrusu vücut yok. 19 yaşında 60 kilo bir sporcu vücudunun steroide uyumunu ölçüyor :) Bak canım kardeşim yanlış anlama tekrar tekrar diyorum ben böyle durumlarda ezerim laf sokarım çünkü gereeeekkk yoookkk!!! Otur yemek ye canım benim önce bi doğal yollarla geliş steroidler en son çaredir ama Türk sporcuları efsane bu konuda, 2 ay salona giden küre başlıyor gelişim yok diye. Sende yemek yemediğin sürece 1500mg decada vursan hiçbirşey olmayacak bunu asla unutma...

Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Söyle başlayayım kalori yönünden kesinlikle bir sıkıntım yok bunun garantisini verebilirim hassas terazi kullanarak günlük kalori alımımı 2750 kalori olarak sabit alıyorum :) şimdi diyeceksin ki madem alıyorsun neden kilo almadın. Hocam ben spora başladığmda 43 kg basladım :) ne kadar yuz kızartıcı bir durum farkindayım . 1 yılda ortalama 20 kg aldım. Ara öğünler haric 6 òğün et ve pirinç agırlıklı besleniyorum. Saygılar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xtan    2
günde 4000 kalori yiyor musun da alamıyorum kilo diyorsun :) danabol ün ölüsü bile 3 4 kg 1 ay içinde her şekilde aldırırdı zaten onu bile alamamışsın bilmiyorum ya senin spor mentalinde bir hata var yada ilaçlarda bir sorun var 500 gr ları sayar durumda olmak saçma olmuş yani

kendimden örnek vereyim ben ilk kürümde (bundan 3 4 yıl önce 15 hafta boldenon testo danabol kullanmıştım) ilk 8 haftada zaten 11 kilo almıştım 183 74 kg ile girip(ki yüzde 9-10 yağ oranım vardı). kür sonunda 14 kg a yakın kazanım olmuştu kişiden kişiye fark olur ama danabol varken 3-4 kg min ilk 1 ayda ve 5 haftada kesin 6 kilolardan fazla alman gerekli. bu dediğim ilk kür için geçerli tabiki :)

kür işi zor iştir günde en kötü ihtimal 10 yumurta 700 gr tavuk dana balık hindi ve 1 kg esmer prinç bulgur vs yemeyecekseniz (ara öğünlere hiç girmiyorum bile)bu kontratın altına imza atmayın boşuna hayalleriniz yıkılır sağlığınız bozulur. böyle beslenmeden kazananda yüzde 70 ini 80 ini 3 4 ay içinde kaybeder.

Düşünceniz icin tesekkür ederim . Sanırım en çok sıkıntı olan nokta kilom oldu sanırım bundan dolayı beslenmemin yetersiz olduğunu düşündü sanırım herkez. Şunu belirtmekte fayda görüyorum. Danabole bağlı bi su tutma oldu ufakta olsa fakat danabolü bıraktıkdan sonra küçük bi düşüş oldu 2 kg kadar yani toplamda aldığım 4 kilodan 2 si kaldı sevgili kardeşim. Beslenmemin yetersiz olduğunu düşünmenizi istemem çünki 2700 kalorinin üzerine çıktığıma yemin edebilirim :) 2 saatte bir sürekli olarak besleniyorum. Zaten 43 kggibi ddüşük bi kilodan başladım bu spora. Naçizane yorumunuz için teşekkür ederim her türlü yoruma açığım fakat biraz daha bilgilendirici olursa sevinirim. Hayırlı forumlar diliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.