Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

xtan

Üye
  • İçerik sayısı

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

xtan Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    baki0230
  1. Kür sonu pct tahlil sonuçları

    Evet kardeşim malesef zaten kür sonu cinsel yönden de ufak tefek sorunlar olmaya başladı.
  2. Kür sonu pct tahlil sonuçları

    O nasıl bi düşünce kardeşim gözünde nasıl basite alırsın bu kadar sağlığı.
  3. 10 hafta 1-4 tren enanthate 300mg testosteron enanthate 500 mg günlük 30 mg danabol 4-6 tren enanthate 400 mg testo 500 6-8 tren enanthate 500 testo enanthate 750 8-10 200 tren 500 testo Kürümün sonuna geldim. Kür biteli 21 gün oldu. Ürünleri forumu kurucumuz olan @Loving burak hocamdan destek aldım. Öncelikle kurun başından sonuna kadar verdiği tüm destekler ve bilgiler için kendisine çok teşekkür ederim . Kür sonunu11 kg verimle tamamladım. Çok fazla bi yağlanma olmadı. 21 gün sonra testlerimi yaptırdım sonuçlara göre PCT önerisi nedir nasıl olmalı. Şimdiden teşekkürler. Hayırlı forumlar.
  4. Peptidtürkiye.Com hakkında söyleşi.

    Öncelikle ne desem nereden başlasam inanın bilemiyorum. Forumda çok çok uzun geçmişi olan bir üye değilim belki . Ama şu gerçeği asla reddedemem ki yıllarca uğraşıp parayla edinemeyeceğim bilgileri belki de şurada aylar içinde öğrendim. Günü geldi yaşadığım sorunlara yardımcı oldu günü geldi aklımdaki sorulara bir cevap oldu günü geldi geleceğime dair bir yardım oldu bu platform bana . Eminim ki peptid türkiye tartışmasız Türkiyenin en iyi anabolik ve hormon platformu . Kimse burdan bir kuruş beklemeden bir birilerine yardımcı oldu . Başta @Loving yani Burak hocamız olmak üzere rabbim bu platformda emeği geçen herkezden razı olsun. @Loving Hocam içinde görüşlerimi soracak olursanız. Öncelikle her daim aklıma takılan her konuda günü geldi gecenin bir saati mesajlar attım onlarca kez aradım bir kez olsun en ufak bir sitem etmeden her sorunuma en mütevazı haliyle cevap verdiği için kendisine onlarca kez teşekkür ediyorum . Gerek edebi gerek saygısı ve bir abi gibi yaklaşımıyla gerçekten tartışılmaz bir insan kendisi . Onun sayesinde vücudumuz orjinal ürün gördü ilaç nedir sayesinde gördük. Gerek ürünlerinin kalitesi gerek her konuda desteğinden dolayı kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyor herkeze hayırlı forumlar diliyorum 😊
  5. 10 hafta deka danabol testosteron enanthate kürümü bitireli 20 gün civari oldu. Tolgacan hocam kan tahlilleri yapmamı istemişti. Farklı bir başlıkta da bahsettiğim gibi hocam pregnyl bulamadım dediğiniz gibi chorıomon 5000 temin ettim ve malesef nolvadex de bulamadığım için bir de tamoxifen bulabildim. Aşağıya tahlil sonuçlarını bırakıyorum hocam. PCT önerinizi de biraz acil olarak belirtirseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim hocam hayırlı günler. Özür dileyerek belirtiyim tahlil sonuçlarını eklenti olarak Upload edemedim malesef dosya boyutu büyük gibisinden bi kaç hata aldım farklı bir siteye Upload ederek aşağıya link bırakıyorum. Tekrardan teşekkürler. Sonuçlar : https://i.hizliresim.com/j8bN6W.jpg
  6. Öncelikle herkeze hayırlı forumlar diliyorum. Konu başlığını umarım yanlış yere açmıyorum . Değerli hocalarım 10 hafta 300 deca 300 testo enanthate ve 3 hafta danabol kürümün sonuna geldim . 1 hafta oldu kür biteli. PCT için ne önerirsiniz ayrıca kan tahlili yapmamı onerirseniz hangi değerlere baktırmalıyım. Bide kürün içine deca girdiği için pregnyl zorunlu diyorlar temin etmem zor olacak onunla aynı görevi gören çabuk temin edebileceğim hcg var mıdır? Son olarak şunu da belirtmek isterim bu küre girmeden önce sanırım 5 hafta civarı ilk 3 hafta danabol olmak üzere toplam 5 hafta 250 only testo kuru yaptım ama kuru kesmek zorunda kaldım vudumu iki hafta dinlendirip PCT yapmadan bu küre geçtim bunu da belirtmekte fayda olur diye düşündüm. Görüş ve fikirlerinizi bekliyorum değerli hocalarım. Tekrardan hayırlı forumlar hayırlı kandiller.
  7. Geçenlerde açtığım başlıkta kullandığım ürünlerin sahte olduğunu düşündüğümü belirtmiştim. Tolga hocamızında tavsiyesi üzerine en iyi çözümün tahlil yaptırarak anlaşılacağı kanaatine vardım. Bu gün testlerimi yaptırdım değerlerdeki artışa göre sanırım kullandğım ilaçlarda bir problem yok gibi. Amma velakin karaciğer enzimlerim beni biraz şaşırttı doğrusu . Tahlil sonçlarını aşşağda paylaşacağım zaten eski sonuçlarda yan tarafında yazıyor . Ürünlerim : Haftalık : 250 mg test enanthate (iran) 200 deka ( gep ) Günlük 20 mg danabol ( balkan) 25 mg proviron ve gün içerisinde 1 tablet tribeksol b vitamini , omega 3 , zinco 220 , nac 600, milk thistle ( hepsinden birer tablet ) . Kürden 7 gün önceki tahlil sonuçlarım : ast 35 alt 35 prolaktin 5 testosteron : 5.09 şuanki değerlerim : Ast : 326 Alt : 1012 testosteron : 11 prolaktin : 11 Başta tolga hocam olmak üzere değerli hocalarım ve bilgili arkadaşlarımız yardımların esirgemezse sevinirim . Zira doktorum ilaçları kesmemi söyledi . Şuan kürün 3. haftası bitmek üzere .
  8. Sahte steroid

    Merhaba arkadaşlar. Sıkça duyduğumuz şu fake steroid nihayet daha yolun başlarındayken benimde elime düştü. İnsanların bu para hırsını varsayarsak şaşmamak gerekiyor sanırım. Bu arada kim demiş iran testo ucuz mal sahtesi yoktur diye Geçen birinin tavsiyesine uydum facede bi steroid satan sayfadan gep deka gep testo balkan danabol sipariş ettim. Neyse ürünler elime ulaştı. Kargoyu actım gep testo yerine iran testo gelmiş. Ürünün kutusu da yok sadece ampuller içerisinde . Neyse baktım danabolde kutusuz . Bi deka kutuyla gelmiş ona da şükür dedim Aldığm satıcıyı aradım durumu izzah ettim. Bana elinde gep testo kalmadığını iranında çok iyi çalıştığını söyledi. Danabol içinde zaten check kodlar paketin üzerinde kutuyu ne yapacan felan dedi . Neyse tamam dedim bismillah diyerek üç hafta önce küre başladım. Dün üçüncü enjeksiyonu yapıyodum deka ve testoyu ayn enjektore cektim işimi hallettim iğneleri boş ampulleri çöpe attım baktım elimde yağ var. Tamam bu ürünler yağ bazlı evet ama bu defa elimde bildiğiniz süzme zeytin yağı vard bunu garantisini verebilirim. Hiç anlamayan üç beş insana koklattım abi hepsi de zeytin yağı dedi. Elimde 2 ampul de orjinal iran vardı yan yana koydum satıcıdan aldığm ürünle. Sahte dediğim ürünlerin son kullanma tarihi elimi atar atmaz siliniyor. Bide markanın küçük ambleminin olduğu yerleri biraz farklı geldi bana . Deka da chceck kodlu ama sanırım gepin sitesi kapatıldığı için kontrol de edemedim. Bide check kodu kutu üzerine yapıştırılmış yani etiket gibi sökseniz cıkıyor. Ben yine de düşüncelerimi sizinle paylaşıyım dedim. Belki bi akıl veren olur devam edeyimmi etmeyeyim mi konusunda . Son olarak dekanın kandaki etkilerini anlamak için hangi testi yaptrmamız gerekiyor yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum hayırlı forumlar.
  9. Değerli hocalarım ve bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yaşım 19 boy : 1.74 kilo: 60 spor deneyimim yaklaşık 1 sene. Bir buçuk ay kadar önce biraz meraktan birazda hırsla formunuzu ziyaretçi olarak edindiğim bilgiler dahilinde ilk kürüme girdim. Burda yazan bir hocamızın tavsiyesine uyarak ilk kürü testo enanthate ve danabol yapmak istedim. Küre başlamadan önce gerekli testlerimi yaptırdım karaciğer enzim değerlerim ast :23 alt :29 iken 3 . Haftada tekrar test yaptırdım ve ast: 179 alt :500 olmuştu. Değerlerin fazla yukselmesinden ötürü danabolü 3.haftada kesmek zorunda kaldım. Şu an 5. Haftadayım değerlerim steroid kullanan her birey gibi biraz yüksek 50 ye 190 suan. Haftalık 250 testo enanthate (aburaihan) x3 hafta günlük 20 mg danabol (alpha pharma) bu şekilde kürüm . Zor kilo alan bir yapım var. Fakat açıkçası başlangıç kilom 59 iken suan 60, 500 . Doğrusu amacım her ne kadar vucudumun steroide uyumunu ölçmek olsa da aldığım verim beni hayal kırıklığına uğrattı. Acaba testo çalışmıyor mu bu soru da aklımı kurcalamıyor değil bilgilendirirseniz sevinirim. Asıl sorum da verdiğim ölçülere uygun bi deca danabol testo kürü önerebilir misiniz. Bu kür 12 hafta sürecek sonra ona geçeceğim . Hayırlı forumlar diliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×