Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Ilaç satıcıları isimleri, kişisel iletişim bilgilerinin paylaşımı ve satıcı isimlerine yönelik konu açmak neden yasak?

Önerilen İletiler

Loving    9.246

Merhaba arkadaşlar;

Uzun zamandır bazılarınızın kavrayabildiği bazılarınızın neden diye sorguladığı bu konuyu yazıya dökme zamanı geldiğini düşünüyorum çünkü empati yeteneğinden bazılarımızın mahrum kaldığını görüyorum ve bu yetenekten uzak düşünceleri için çoğu kişiyi platformdan uzaklaştırmak durumunda kalıyorum haliyle buna dur demek adına bu konuyu dikkatlice okursanız çok mutlu olacağım.

İlaç satıcılarının isimlerini veya kısaltma yoluyla da olsa konu açmak veya ileti yazmak neden yasak?

Arkadaşlar bunun başlıca sebebi Peptid Türkiye platformu artık sizlerin de bildiği üzere yaşayan bir ansiklopedi ve marka değeri olan bir sanal yaşam alanı tabiri caizse. Haliyle sektörde satıcılar facebook, instagram veya youtube gibi alanlarda yorumlar kısmında, gerek içerik üreterek veya benzeri şekillerde müşteri kazanma peşindeler ama bu oldukça zahmetli olabiliyor onlar için haliyle buu platform hem sektörleri için bulunmaz Hint kumaşı çünkü hedef kitlelerinden oluşuyor tamamen sıradan bir kullanıcı gibi gelip burada şundan hizmet aldım, şunda şu ürünü gördüm gibi benzetmeler ile sizlerle bilen veya bilmeyen yani deneyimli veya deneyimsiz sporcular ile aralarında bağ kurmaları onlar için en leziz ve kolay seçeneklerden birisi. 

Bu sektörde kim, kime ne katarım derdinde asla olmadı bu gidişle olacak gibi de değil! Haliyle sizin sahip olduğunuz maddiyata nasıl ortak olurlar tamamen bunu ilke edinmiş durumda çoğu satıcı. İlkeli ve adaletli olanlar yok mu? Elbette ki var onların da zaten başkasının sırtından veya emeğinden nemalanmak gibi huyları olduğunu düşünmüyorum. 

Yani burada istem dışı paylaşılan bir isim bilmeyen, acemi sporcuları bir anda kurtların önüne atma durumuna benziyor.

Oysa sporcu isimden ziyade marka ve ürünleri tanımaya başlamalı bu evreyi geçtikten sonra zaten doğruyu bir şekilde bulacak gerek yanlış  yaparak gerek ilk seferde en doğru seçenekle buluşarak. Hangimiz şuan ki tecrübemize hata yapmadan geldik? Hata yapacağız hepimiz çünkü tecrübe ne yazık ki hata yaparak elde edilen bir argüman. 

Haliyle burası kimsenin tekelinde değil ben dahil

Baknz;

Platform benim ve bugüne kadar sizlerin de büyük desteği ile ne sorunlarla boğuşa boğuşa 13 yılı geride bıraktım tabiri caiz ise tırnaklarımla kazıya kazıya bugünlere getirmeyi başardım platformu ben dahi kendimi, beni önermenizi hoş karşılamazken başkalarının reklam alanına platformun döndürülmesine göz yumuyor olmam mümkün değil. 

Kişisel iletişim bilgilerini paylaşmak neden yasak? Kullanıcıların birbirlerine ulaşmaları ne sorun yaratabilir?

Arkadaşlar bu konuda çok mühim çünkü forum da özel mesajlaşma özelliği de aktif ve iletişim bilgileri paylaşımı yasak çünkü forum kültürü dünyada maalesef ki bitmiş durumda artık uygulamalar, web 3.0 dönemlerinin konuşulduğu zamanlardayız haliyle bu tükenmişlik içinde yıl bazında bakıldığında milyonların ziyaret alanı olan bu platformda herkes birbirine ulaşırsa sorunları telefonları, mailleri, sosyal medya mesaj alanlarında çözümlerlerse bu platformu nasıl ayakta tutarız? güncel kalmasını nasıl sağlarız? insanların ziyaret etmeleri için onlara çeşitli sebepler vermemiz lazım bunlarında başında da güncel bir yer sunulması lazım işte hedefim tam olarak bu hiç bir konu kapalı kapılar ardında çözülmesin bu platformda ilgili kategoriler altında binlerce konu başlığı olarak çözülsün böylece 13 yıldır destek alınan yer inşallah benim ömrümce 20,30,40,50 yıl daha ayakta kalıp sorun yaşayanların sorunlarına çare olmayı başarabilsin diye tüm çabam. 

Yani siz birinin sorununu whatsapp, telegram vb alanlarda size özel bireysel sayfalarda çözerseniz arama motorları o konuşmaları indexleyemiyor ve sorun yaşayan kişiler başsız horoz gibi bir o yana bir bu yana yana yakıla sorunlarını çözemeye uğraşıyorlar ve art niyetli kişilerin ellerine kapalı kapılar ardında sanal ortamda düşebiliyorlar bilmediklerinden sebep ne derse o kişi biat etmek zorunda kalıyorlar ama burada bir konu altında birisi art niyetli yorum yaptığında veya yanlış bilgi verdiğinde hemen dis like atıyor veya deneyimli kullanıcılar uyarıda bulunuyor '' bak sen böyle yazdın ama bu yanlış doğrusu bu! '' şeklinde.

Satıcılar hakkında konu açmak neden yasak? Veya markalara yönelik şikayet bildirimi yapıldığında konular neden kaldırılıyor?

Arkadaşlar şimdi biliyorsunuz ki art niyetli satıcılar olduğu gibi üzülerek söylemek isterim ki bilgisizlikten kaynaklı deneyimsiz çok fazla sporcu art niyetli olmasalar da deneyim eksikliğinden sebep panik yapıp satıcılara saldırabiliyorlar. Oysa her sorunun bir cevabı var çözülmeyecek sorun yok sadece iletişim kanalları kapatılmamalı böylece iki tarafta üzülmez zira bu durum ülkemizde biraz ötelenmiş durumda satıcılar sabırsız ve hrıslı belki de egolu sporcular deneyimsiz ve panik halindeler. Bu karışıklıklar da karalamaları peşinde getiriyor. Peptid Türkiye ilke ve doğruları niteliğinde ilerlemeyi seçen bir platform yaygara, iftira veya itiraf platformu değil çünkü bu durum da din, dil ve siyaset kadar tehlikeli bir alan. 

Satıcılar hakkında sorun yaşayan kullanıcılar haklarını hukuk önünde gerekli mercilere başvuruda bulunarak yapabilirler. 

Markalara yönelik çalıştı veya çalışmadı diyalogları eğer elinizde kür öncesi ve sonrasına dair test sonuçları yoksa tamamen iftiradan ibaret sayılmaktadır benim gözümde çünkü delil yok. ÇALIŞMADI! tamam çalışmadı da belgen var mı bunu ibraz edebiliyor musun? Eğer bu yönde öncesi ve sonrasına dair test sonuçların varsa o konuyu gönül rahatlığı ile açabilir ve ben yaşadığım sürece o konuyu hiç bir güç kaldırtamaz bana bu platformda! Ama gel gelelim bu testler yok ve sen bireysel bulgularına göre bazı ithamlarda bulunuyorsan bu doğru değil haliyle bunun yasaklanmasının sebebi de bu arkadaşlar.

Dip not :  Bakıldığında satıcıları kötülemeniz , markalara laf atmanız ben hukuksuz, adaletsiz her şeyden önemlisi şeref ve ar çizgisinden uzakta biri olsam en çok benim işime yarar diye düşünün tüm bunlara izin vermem lazım doğru mu? Bütün destek sağlayanlar ve ürün grupları kötü en iyi benim diyebilmek ve tüm pozitif okları üzerime çekmek adına. Ama öyle değil bakın 2021 yılında hangi konuyu açmışım.

Sevgi ve saygılarımla // Keyifli Forumlar

  • Beğen 13
  • Alkış 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Bay-T    4.237

Senin bu insanları kırmadan, üzmeden şeker şeker konu anlatımların beni benden alıyor. :)

Yazının içinde bu alıntı yaptığım alandaki o adaletli adamların en tepesinde sen varsın bilirsin seni tanırım ve severim bunun başlıca sebebi hem dürüst hem de ilkeli bir adam olman ve bu tür adamların bu sektörde nesillerinin tükenmiş olmaları o yüzden çokta mütevazilik iyi değil senin sayende binler belki milyonlar bu platformdan çok şey öğrendi ve başını derde sokmaktan kurtuldu burada paylaşılanlar sayesinde o yüzden koyduğun yasaklar dahi platform başta olmak üzere tüm kullanıcılarında çıkarları için bunu anlamayacak adamların zaten burada barınması pek mümkün gözükmüyor.

Loving, 15.03.2023 - 23:12 yazdı:

İlkeli ve adaletli olanlar yok mu?

Elbette ki var onların da zaten başkasının sırtından veya emeğinden nemalanmak gibi huyları olduğunu düşünmüyorum.

  • Beğen 3
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.536

Evet biz yaşlı kurtlar forum kültürü ile bu yaşlara kadar geldik, ne yazık ki çoğu üye olduğum/moderatörlüğünü yaptığım yüzbinlerce hit alan/üyesi olan forum sitelerinde şu an hiç kimse yok, hepsi diğer sosyal medya platformlarına yenik düştüler. Forum kültürü ve diğer tüm akla takılacak konuların hepsini @Loving açıklamış. Yasakçı düşünce tarzından ziyade, önce dolandırıcılığın önlenmesi sonra devamlığın sağlanabilmesi amacıyla zorunlu olarak yapılıyor bu uygulamalar. Uzun lafın kısası, herkese iyi forumlar :) 

  • Beğen 3
  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
erc    49

Anlaşılabilir bir şey forumda satıcılarla ilgili konuşulabilseydi izdiham çıkardı zaten,bunun dışında burası bir marka değeri ise başka bir markanında girilmesi istenmez forum içinde forum olur başka yapılanmalar çıkar

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    750
Rdm, 8 dakika önce yazdı:

Evet biz yaşlı kurtlar forum kültürü ile bu yaşlara kadar geldik, ne yazık ki çoğu üye olduğum/moderatörlüğünü yaptığım yüzbinlerce hit alan/üyesi olan forum sitelerinde şu an hiç kimse yok, hepsi diğer sosyal medya platformlarına yenik düştüler. Forum kültürü ve diğer tüm akla takılacak konuların hepsini @Loving açıklamış. Yasakçı düşünce tarzından ziyade, önce dolandırıcılığın önlenmesi sonra devamlığın sağlanabilmesi amacıyla zorunlu olarak yapılıyor bu uygulamalar. Uzun lafın kısası, herkese iyi forumlar :) 

Hocam anlatmış çok güzel zaten eskiden forumlar çok popülerdi bodyforum vardı 10 yıl önce hatta Burak hocada oradaydı ben oradan tanıdım kendisini peptidturkiye sitesinide orada duymuştum ilk defa daha sonra burası gibi steroid üzerine başka forum vardı bakın bu siteler çok önce açıldı ama hepsi şuan ölü şehirler gibi ne üye olan var ne güncel konular buranın böylesine canlı olmasının sebEbi bu koyulan kurallar yoksa dm açık olsa herkes özel ilgi bekliyor :D Hemen oradan sorulacak veya insta gibi özel adresler verilse her sorun arama motorlarının girmesinin mümkün olmadığı özel alanlar olduğu için sorunlar orada çözülüp kalacaktı. Aslında Burak hoca muazzam bir mühendislik yönetici karakterine sahip onun bu yasakları platformun geleceğini etkiledi ve 10 yıldır belki fazlası var burası hala güncel binlerce konu açılıyor binlerce insan aradığını buluyor gerçekten büyük iş. Ama üyeler istiyor ki hemen her sorun çözülsün 9_9

  • Beğen 2
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
a4tech    2
Rdm, 02.02.2024 - 15:38 yazdı:

Evet biz yaşlı kurtlar forum kültürü ile bu yaşlara kadar geldik, ne yazık ki çoğu üye olduğum/moderatörlüğünü yaptığım yüzbinlerce hit alan/üyesi olan forum sitelerinde şu an hiç kimse yok, hepsi diğer sosyal medya platformlarına yenik düştüler. Forum kültürü ve diğer tüm akla takılacak konuların hepsini @Loving açıklamış. Yasakçı düşünce tarzından ziyade, önce dolandırıcılığın önlenmesi sonra devamlığın sağlanabilmesi amacıyla zorunlu olarak yapılıyor bu uygulamalar. Uzun lafın kısası, herkese iyi forumlar :) 

İşim gereği internette sürekli bilgi aramam gerekiyor. Dönüp dolaşıp bilgileri bulduğum,  konu açıp fikir aldığım yerler forum sistemleri oluyor. Bizim yaş grubumuz kesinlikle bu platformlarda bilgiyi paylaşıyor.  Sonradan türeyen platformlarda kime neye hangi cevabı vermiş, hangisi çözüm, hangisi doğru cevap bulabilmek çok zor. Tamamen eğlence kültürüne yenik düşmüş. 

  • Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×