Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Anayurt Oteli

Babamı trt ye başlatmayı düşünüyorum.

Önerilen İletiler

Selamlar 50 yaşında ki babamı trt ye başlatmayı düşünüyorum , kendisinin çok yoğun yorucu iş hayatı var , egzersiz yapmıyor kötü besleniyor ve şeker hastası , haftada 0,4 ml sustanon ile referans değeri arasında kalacağını düşünüyorum , sustanon ben satın alıp yollayacağım ama sonradan ona masraf çıkmasını istemiyorum , 0,4 ml sustanonun aromatize olma ihtimali varmı veya hcg ye ihtiyaç duyar mı testislerde aşırı derecede küçülme meydana gelebilir mi , kendisi bu yaştan sonra çocuk düşünmüyor , 100 mg sustanon da aromatize sorunu veya jinekomasti yaşacağını düşünmüyorum ama yaşama durumunda dozu mu düşürmeliyiz 0,3 ml şeklinde yoksa düzenli arimidex mi almalı (bunu yapmaz) , hcg ye ihtiyaç duymadan ömür boyu trt yapabilir mi , kendisi 400 tl hcg ye para vermez.

@rastlantisal

@metinav

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    3.657
Anayurt Oteli, 1 dakika önce yazdı:

Selamlar 50 yaşında ki babamı trt ye başlatmayı düşünüyorum , kendisinin çok yoğun yorucu iş hayatı var , egzersiz yapmıyor kötü besleniyor ve şeker hastası , haftada 0,4 ml sustanon ile referans değeri arasında kalacağını düşünüyorum , sustanon ben satın alıp yollayacağım ama sonradan ona masraf çıkmasını istemiyorum , 0,4 ml sustanonun aromatize olma ihtimali varmı veya hcg ye ihtiyaç duyar mı testislerde aşırı derecede küçülme meydana gelebilir mi , kendisi bu yaştan sonra çocuk düşünmüyor , 100 mg sustanon da aromatize sorunu veya jinekomasti yaşacağını düşünmüyorum ama yaşama durumunda dozu mu düşürmeliyiz 0,3 ml şeklinde yoksa düzenli arimidex mi almalı (bunu yapmaz) , hcg ye ihtiyaç duymadan ömür boyu trt yapabilir mi , kendisi 400 tl hcg ye para vermez.

@rastlantisal

@metinav

Merhabalar.

1) sustanon yeriye cypionate daha iyi olacaktır. 10 günde 1 enjeksiyon ile doz ayarlar. Onu da test yaptırarak anlar.

2) TRT doz ömür boyu sürdürülecekse test gerçekten önemlidir. Doğru dozu bulana kadar 3 ayda 1 hormon testi yapılır. Ortalama 700-1100 testo arasında tutulmaya çalışılır.

3) TRT dozda testisler çok küçülmez, HCG ihtiyacı olmaz. Velev ki ortalamanın dışında bir hormon sistemine sahip o noktada küçük HCG eklemeleri düşünülebilir. 

4) 100mg / hafta ile jinekomasti, E2 yükselmesi, prolaktin yükselmesi gibi sorunlar yaşayacağını düşünmüyorum.

5) Bu işe girişmeden muhakkak ama muhakkak hormon testi yaptırt ve sonucu bizlerle paylaş.

Babana yepyeni bir hayat penceresi açmış olursun. Her manada yükselmiş olur. Yine de salona gitmese dahi aritmik tempo ile 45-60 dakika arası yüksek nabızlı yürüyüş tavsiye ediyorum. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 7 dakika önce yazdı:

Merhabalar.

1) sustanon yeriye cypionate daha iyi olacaktır. 10 günde 1 enjeksiyon ile doz ayarlar. Onu da test yaptırarak anlar.

2) TRT doz ömür boyu sürdürülecekse test gerçekten önemlidir. Doğru dozu bulana kadar 3 ayda 1 hormon testi yapılır. Ortalama 700-1100 testo arasında tutulmaya çalışılır.

3) TRT dozda testisler çok küçülmez, HCG ihtiyacı olmaz. Velev ki ortalamanın dışında bir hormon sistemine sahip o noktada küçük HCG eklemeleri düşünülebilir. 

4) 100mg / hafta ile jinekomasti, E2 yükselmesi, prolaktin yükselmesi gibi sorunlar yaşayacağını düşünmüyorum.

5) Bu işe girişmeden muhakkak ama muhakkak hormon testi yaptırt ve sonucu bizlerle paylaş.

Babana yepyeni bir hayat penceresi açmış olursun. Her manada yükselmiş olur. Yine de salona gitmese dahi aritmik tempo ile 45-60 dakika arası yüksek nabızlı yürüyüş tavsiye ediyorum. 

Sağolun cypionate yerine sustanon düşünmemin sebebi elinde ki ürün bittiğinde kendinin gidip eczaneden alabilmesi , sustanon ile cypionate arasında fark nedir , ufak farklar için ugl lab bulaşmaya değer mi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.657
Anayurt Oteli, 7 dakika önce yazdı:

Sağolun cypionate yerine sustanon düşünmemin sebebi elinde ki ürün bittiğinde kendinin gidip eczaneden alabilmesi , sustanon ile cypionate arasında fark nedir , ufak farklar için ugl lab bulaşmaya değer mi.

1) Sustanon ağrılı enjeksiyon demek. Cypionate da bu yok

2) Ester uzunluğu. Sustanonda 4 farklı ester dalgalanma yapabilecekken cypionate da bu olmaz. Keza amerikan sağlık sistemi bunun için testo cyp. kullanmakta.

3) Uğraşmasına gerek yok. Haftada 100mg enjeksiyon yapacağını farz edelim. 1ml sıvıda 250mg olur genelde. Bir şişede 10ml sıvı olduğunu düşünürsen ortalama 25 hafta demek. O da en az rakam. Sen babana 2 şişe balkan testo cyp. aldığında seneyi kapatmış oluyorsun :)

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 2 dakika önce yazdı:

1) Sustanon ağrılı enjeksiyon demek. Cypionate da bu yok

2) Ester uzunluğu. Sustanonda 4 farklı ester dalgalanma yapabilecekken cypionate da bu olmaz. Keza amerikan sağlık sistemi bunun için testo cyp. kullanmakta.

3) Uğraşmasına gerek yok. Haftada 100mg enjeksiyon yapacağını farz edelim. 1ml sıvıda 250mg olur genelde. Bir şişede 10ml sıvı olduğunu düşünürsen ortalama 25 hafta demek. O da en az rakam. Sen babana 2 şişe balkan testo cyp. aldığında seneyi kapatmış oluyorsun :)

Ben daha ömrü hayatımda balkan sp kullanamadım :D ama babam için değer be , trt ye başladığında ruh hali olarak da biraz kendine gelmesini istiyorum , gençlik dönemlerinde gibi hissetsin istiyorum 10 günde 1 100 cypionate ile tahlil verdireceğim baktım 600-700 değerlerinde dolaşıyor , sıklığı haftada 1 düşürürüm zaten kendisi insülin kullandığı için deri altı veya kas içi enjeksiyona alışkın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.657
Anayurt Oteli, 6 dakika önce yazdı:

Ben daha ömrü hayatımda balkan sp kullanamadım :D ama babam için değer be , trt ye başladığında ruh hali olarak da biraz kendine gelmesini istiyorum , gençlik dönemlerinde gibi hissetsin istiyorum 10 günde 1 100 cypionate ile tahlil verdireceğim baktım 600-700 değerlerinde dolaşıyor , sıklığı haftada 1 düşürürüm zaten kendisi insülin kullandığı için deri altı veya kas içi enjeksiyona alışkın.

SP bulamazsan iran enhantate ile 7 günde 1 şeklinde de olur. Enjeksiyon yaptın mı yapmadın mı belli olmuyor. O kadar sıkıntısızdır :)

Gençlik dönemlerindeki gibi hisseder onda sorun yok. Ama muhakkak bu işe girmeden önce de test yaptır ki halini görelim.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Probis    181

Testoya başlamadan önce bence babana bir prostat kontrolü yaptır o yaşlarda sorun varsa prostatta testo ile azabilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.