Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Erennfit

Varikosel-kan değerleri-testo-rimo

Önerilen İletiler

Erennfit    12

20 yaşındayım varikoselim var daha önce hiç küre girmedim.Dedemin de varikoseli var babamın da var.

Doktor ameliyatlık bir durum yok ağrın yoksa dedi Ben sperm testimi vermek istedim pazartesi test vereceğim. Bu konu dışında geçenlerde bir kan testi verdim. Değerlerimi Spor hekimi gördü fazla bir problem yok dedi

Standart suyu arttır sebzeyi arttır

Ref dışındaki değerler hormon değerleri gibi gözüküyor onlara bir sey demedi fakat aklıma takıldı pazartesi test sonucuna göre testo-rimobolon kürüne girmeyi düşünüyorum.( Düzenli spor yapıyorum formum iyi o disiplin ve iradeye sahibim) Varikoseli olup küre giren, girmeyi düşünen var mı ?

  • kan degerlerimde endişelenecek bir durum var mı düzeltmem gereken ?
  • Varikoselli küre girmiş arkadaş var mı ?

Screenshot_2023-02-23-13-31-05-283_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2023-02-23-13-31-02-432_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Alaz    135

Total testo, free testo, prolaktin, lh-fsh mevcut değil. Tahlil vermeden önce daha ayrıntılı araştırma yapılması sizin kârınıza olur. 

Zira bu saydıklarım asıl önem arz eden hormonlar arasında yer almakta. 

Ek olarak ya su içmiyorsunuz fazla ya da böbreklerde bir sorun mevcut olabilir üre referans değerinin üstüne çıkmış. Ciddi bir durum değildir ancak kontrol edilmeli. 

Ast referans değerinin üstünde. Aynı sekil progesteron da ref değerinin üstünde. 

Tavsiyem kür düşüncesini bir kenara bırakıp öncelikle bu değerleri normal seviyeye çekmeniz. Eksik olan hormon testleri için de test yaptırıp onları da incelemeniz ve ters bir durum var ise onlar içinde gerekeni yapmanız. 

Ek olarak varikosel mevcutken kür gerçekleştirme sorun arz edebilir. Zira kür esnasında testisler küçülebiliyor, sperm üretimi zaten dip seviye. Yani riske atmak sorun var edebilir yine.

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erennfit    12

Bahsettiğiniz diğer değerlerim normal seviyede yalnizca ref dışı olanları paylaştım

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alaz    135
gönderildi (düzenlendi)
Erennfit, 8 dakika önce yazdı:

Bahsettiğiniz diğer değerlerim normal seviyede yalnizca ref dışı olanları paylaştım

Normal olanları da paylaşmanız lazım.

Zira ref değerlerine bakarsak testonuz 2.90 diyelim, hiçbir şekilde küre girmeniz yönünde bir tavsiyede bulunmaz kimse size. Zira önce doğal üretimi toparlamak gerekir. Ref değerleri tam olarak sağlıklı bir erkek olduğunuzu yansıtmaz. 👍 

tarihinde Alaz tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erennfit    12
Alaz, 02.03.2023 - 21:56 yazdı:

Normal olanları da paylaşmanız lazım.

Zira ref değerlerine bakarsak testonuz 2.90 diyelim, hiçbir şekilde küre girmeniz yönünde bir tavsiyede bulunmaz kimse size. Zira önce doğal üretimi toparlamak gerekir. Ref değerleri tam olarak sağlıklı bir erkek olduğunuzu yansıtmaz. 👍 

Telefonda olduğum için maalesef küçük ekranda atıyorum gönderdim. Bu arada bana lh felan düşük gibi de geldi 

Screenshot_2023-03-02-22-01-51-749_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2023-03-02-22-01-55-956_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2023-03-02-22-02-33-009_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2023-03-02-22-02-37-676_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2023-03-02-22-02-47-110_tr.gov.saglik.enabiz.jpg 

Screenshot_2023-03-02-22-02-43-402_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2023-03-02-22-02-56-974_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2023-03-02-22-03-00-170_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2023-03-02-22-03-04-289_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2023-03-02-22-02-51-140_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alaz    135

Lh biraz düşük gibi ancak arttırılabilir. Free testo birçok yer dahil etmiyor testlere ancak yaptırabilirsen o da önemli diyebilirim. 

Ek olarak belirtmeyi unutmuşum.

-Spor deneyimi süresi, kilo-boy, yağ oranı bu gibi etkenlerde önem arz ediyor. Ancak şuan hepsinden önemli olan ref değerinin üstünde olan değerleri normale çekmek, belirli bir süre düzenli beslenme-düzenli su alımı ve sert idman ile süreç geçirmen, ardından tekrar test vermen daha iyi olur. 

Test vermeden 2-3 gün öncesinde ise cinsel perhiz uygularsan daha iyi olur. Yani değerler hangi şartlar da verildi bu da önemli.

Yaşında erken bence, zira halen daha hormon değerlerin tam anlamıyla oturmuş durumda değil. Bu sporu uzun yıllar yapmak istiyorsan sağlık senin için herşeyden önemli olmalı. Hele de, ileride bir aile kuracaksın onu da göz ardı etmemek lazım. 

Yukarıda bahsettiğim süreci en azından 1-2 yıl uygula(tabi ki idman şiddeti ayarında olacak şekilde) ve sonra tekrar konu aç güzel o zaman yine değerlendirelim.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: k9cakaf9
      Ağabeylerim selamlar
      Testo bolde danabol kürüne başladım.
      Enjeksiyonu oldum Enjeksiyonumu bugün olacağım Daha öncesinde kür geçmişim yok ama rad140 kullanmışlığım vardı. Marka söylemek yasak mı hatırlamıyorum ama Türkiye'de üretilen markalardan biriydi boştu sanırım. Son 2,3 haftadır da mememde biraz şişlik var normalde bir şey hissettirmiyor ama elimi üstüne koyup bastırınca acıyor. Jinekomasti başlangıcı mı var diye korkuyorum kimseye de söyleyemiyorum. Dün test verdim enjeksiyon günü vericektim terslik oldu sağlıkocağında enjeksiyondan sonra verebildim.
      Bir bakıp beni aydınlatabilir misiniz. İsterseniz fotoğraf da koyabilirim.
      Şimdiden teşekkür ederim

    • Yazan: kero34
      Merhabalar herkese,
      Yaklaşık 2 senedir yarı-düzenli bir şekilde son 4 aydır da neredeyse hiç aksatmadan spor yapıyorum. Sporla ilk tanışmam çok daha öncesine dayanıyor.
      Yaşım 26 kilom 99 boyum 176 Kilo alma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım ama verme konusu biraz yoruyor. Sol testisimde seviye 2 varikosel, sağ testisimde de kendimi bildiğimden beri bir kist var aynı zamanda kafeinle de çok sağlıklı bir ilişkim olmadığından ötürü ortalama nabzım da yüksek durumda (kilo ve sigaranın da etkisi vardır diye düşünüyorum) Düzenli kardiyo konusunda sıkıntım yok, önümüzdeki iki ay sıklığını ve şiddetini de arttırmayı düşünüyorum. Tüm bu bilgileri ele alarak yapılacak (veya yapılmayacak) bir kür konusunda yorumunuz ve tavsiyeniz ne olur?
      Aşağıya farklı zamanlar ve kilolardaki formlarımı da koyuyorum.
      @rastlantisal @Diver @AREN @crosfredy @SERKO @SPECTRE
      Teşekkürler
        
    • Yazan: ram10dino
      Merhaba arkadaşlar,
      250mg testo bolde deca küründeyim 6. haftada kan testi verdim ve total testosteron 19 bin  e2 ise 10 katına çıkmış durumda prolaktinde 7 ye fırlamış doktordanda öneri alacağım fakat sizlerdende bi yardım almak istedim şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Pnshr
      Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
      Troponin ve E2 değerlerim sizce nasıl? @rastlantisal @Diver @SantoR @otopsicikedi @GHOST
      Sadece sustanon kullanıyorum şuan. 

    • Yazan: berserkzirhimvar
      Merhaba arkadaşlar,
      Haftalık olarak:
      500 bolde 500 testo  Küründeyim fakat bolde henüz açılmadı. Her çarşamba 1 tablet arimidex kullanıyorum. 80 kiloyu görüyorum arimidexten sonra 77 düşüyor iyileşme hızı düşüyor gücüm azalıyor. Östrojeni bu sıklıkla baskılamam gerekiyor mu?
      Arimidex kullanımı bu kürde sizce nasıl olmalı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×