Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

BlackLion

Profesyonellerden Yardım

Önerilen İletiler

BlackLion    0

Merhaba arkadaşlar, abiler, kardeşler

 

Ben 27 yaşındayım, boy 172 kilo 83, vücut tipi endomorf. Bu sporu 1 buçuk yıldır bilinçli olarak yapıyorum ancak son 8 aydır beslenmeme tam anlamıyla dikkat ederek devam ediyorum. Herşey bir anda öğrenilmiyor malum.

 

Şu anda tahmin ediyoruz ki vücut yağ oranım %14 civarında.

 

Vücudumda; kollarım (43 cm.) ve bacaklarım (65cm.) güçlü, sırtım ve göğsüm zayıf ve yavaş gelişiyor. Yağ ise sadece göbek bölgesinde kalmış gözüküyor şu anda, karın kaslarım doğru ışıkta epey görünür durumda, tabi üstündeki yağ tabakası da öyle :). Güncel olarak vücudum bu şekilde.

 

Şu anda tek bölge çalışıyorum. Göğüs-Karın-Kardiyo / Sırt-Bilek-Kardiyo / Omuz-Karın-Kalf / Kol-Kardiyo / Bacak-Kardiyo olmak üzere haftada 5 gün çalışıyorum, arada Çarşamba ve Pazar off günlerim. Kardiyolarımın ikisi HIIT diğer ikisi ortalama %7 eğimli 6 km/s hızında eğimli düşük yoğunluklu olarak sürdürüyorum. Antremanlarıma sabah kalktıktan (9:00 - 10:00) yaklaşık 2 saat sonra başlıyorum. Gün içinde hareketsiz bir işim var ve 00:00'a kadar çalışıyorum.

 

Beslenme düzenim low carb; Pişmemiş ağırlık 120gr. bulgur (yağsız, tuzsuz pişirilmiş)

Pişmiş ağırlık 500gr. tavuk yada kırmızı et (2 yemek kaşığı zeytinyağı ile tuzsuz pişirilmiş)

Brokoli vs. son zamanlarda tüketmiyorum, tüketmem gerektiğini biliyorum.

Yatmadan önce 100gr. lor ve 30gr. badem içi

Kahvaltı 2 bütün yumurta ve 3 yumurta beyazı

Makrolarım; 100gr. karbonhidrat / 210gr. protein / 65gr. yağ

 

Supplement düzenim; Günde 4 kapsül Grenade (birkaç gündür başladım)

Sabah; izole whey ve bcaa

Ant. öncesi; beta-alanine

Ant. esnasında, Body Fortress Amino Blast diye bir intra workout ürünü kullanıyorum (arkadaşım amerikadan getirdi sağolsun) (bugün başladım, önceden bcaa kullanıyordum)

Ant. sonrası; izole whey, glutamine ve creatine

Yatmadan önce; Glutamine

 

Ayrıca henüz başlamadığım bir Muscletech Muscle Builder ürünü bulunuyor, ne zaman kullanacağım konusunda kararsızım.

 

Geçen günlerde hocamın yanına gittim programımı değiştirmek istediğimi söyleyerek böyle devam et, yaptıkların iyi görünüyor, Nisanda gel sana;

 

clenbuterol ve oxandrolne bir de bi ürün daha söyledi aklımda tutamadım kürü yapacağını söyledi. Daha önce hiç kür kullanmadım açıkçası endişelerim, sorularım ve bilinmezliğin getirdiği bir kaygım var.

 

Şimdi siz arkadaşlardan, bu işin içinde olanlardan tavsiye istiyorum. Genel olarak verebileceğiniz tavsiyelerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var. Amacım daha parçalı kaslı bir vücuda sahip olmak sonrasında Clean Bulking sistemiyle yavaş ama sürekli gelişim sağlamak ama sağlığımdan olmak da istemiyorum tabi ki kimse istemez, siz de istemiyorsunuz. Belirttiğim gibi bu ürünleri kullananlar olarak bana tavsiyeleriniz ne yönde olur ?

Kür yapmaya başladığımda hayatımda ne gibi değişiklikler olacak, nelere hazırlıklı olmalıyım ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


tolgacan94    213

beslenmede karbonhidrat yok bu şekilde büyümek istemiyorsun diye düşünüyorum karbonhidrat olmadan hacim kazanamazsınız arkadaşlar günde 80 kilo birisinin en az 500 gr kafadan karbosu olmak zorunda merak etme yağlanmazsın sağlıklı yediğin taktirde:)

 

bahsettiğin oxan ve clenbuterol oral yani hap şeklindedir.hap ile gelen işeyerek gider boşuna yorma kendini :))

kür önerisi yapmıyorum doğal devam büyümek istemediğini düşünerek beslenmenden güzel bir diyetle yüzde 10 a rahat inersin sixpack adonis yürürsün :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×