Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

BlackLion

Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

BlackLion Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Merhaba arkadaşlar, Erken bulk yaptım bu yıl toplamda 16 hafta 1-4 Hafta 500mg. Test. E. + 400mg. Boldenon + Günlük 50mg. Turinabol 5-8 Hafta 500mg Test E. + 400mg. Boldenon 9-12 Hafta 500mg Test. E. + 600mg. Boldenon 13-16 Hafta 500mg. Test. E. + 600mg. Boldenon + Günlük 50mg. Turinabol 2 günde bir Arimidex Günlük 3600 kalori ile 16 haftada iyi bir kas kazanımı sağladım. Toplamda 10kg. aldım ve PCT döneminde 5kg. kadar kaybettim. Şu anda 2500 kalori alıyorum. Şu anda PCT'nin son haftasındayım, 2-3 ay ara verip definisyon kürüne girmeyi planlıyorum. Sorum şöyle; Bu bulk küründen sonra definasyon kürüm nasıl olmalı ? Amacım kür bittiğinde mümkün olabildiğinde koruyabileceğim bir form yakalamak. Vücut yağ oranım şu anda %18-20 civarında. Endomorf yapım olduğundan dolayı fazla suyla beraber yağ oranımda var. Şöyle bir plan uygun mudur? 1-2 Hafta Rimabolan 200mg/Haftalık Winstrol 20mg/Günlük Ventoilin 12mg/Günlük 3-12 Hafta Test. P. 300mg/Haftalık Rimabolan 300mg/Haftalık Winstrol 20mg/Günlük Ventolin 12mg/Günlük
  2. Su tutmak

    Neden kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Yan etki görülürse kullanılır diye biliyorum. Yanlış biliyor da olabilirim zaten öğrenmek istediğim için buradayım
  3. Su tutmak

    Hayır, kullanmıyorum.
  4. Su tutmak

    Merhaba, Test E ilk hafta 250mg diğer haftalar 500mg ve Boldenon ilk hafta 250mg diğer haftalar 500mg ve 20mg dianabol günlük olmak üzere bir kür planladım. Şu an kürün 3. haftasını bitirmek üzereyim bugün gözle görülür derecede su tuttuğumu farkettim. Hatta yağlanmışım gibi de geliyor. Endomorf vücut tipine sahibim küre başlarken vücut yağ oranım %14 civarıydı. Bu durum biraz psikolojik de olabilir bilemiyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
  5. Ikinci kür

    Tekrar teşekkür ederim yardımın için, takıldığım yerde tekrar iletişime geçerim
  6. Ikinci kür

    merkar bilgilerin için teşekkür ederim Peki bana test+bold+dbol den oluşan ardından da definisyon için örnek bir kür söyler misin ?
  7. Ikinci kür

    Toplamda 8 hafta; Test E. @500mg. haftalık + Boldenon @500mg. haftalık + Dianabol günlük 20mg. Ardından Clen+Oxan+Wins ile definisyon yapmayı planlıyorum. Böyle bir kür yapmak istiyorum. Sizce iyi mi ? Eksikleri var mı ?
  8. Ikinci kür

    Merhaba, geçen yıl spor salonunda ilk kürümü hocam yaptı. Yalnızca Testo ve Tren olduğunu biliyorum. 8 hafta uyguladık. İlk ve son hafta tek enjeksiyon diğer 6 hafta haftada iki enjeksiyon yapmıştık. Kür sonunda Tribestan kullanmıştım. Şimdi ikinci kürümü yapmak istiyorum bu sefer kendim yapacağım. Kendimden bahsedeyim; Yaşım 29, Boy 172 Kilom 85. Endomorf vücut tipine sahibim, kolay yağlanıp sulanan bir vücudum var. 3 yıl spor geçmişim var. Vücut yağ oranım %13-15 civarı. Vücut ölçülerim; Omuz 121, Göğüs 108, Kol 43, Bacak 64, Bel 83. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  9. İlk Kür Önerisi

    Ben 27 yaşındayım, boy 172 kilo 83, vücut tipi endomorf. Şu anda ki vücut yağ oranım %14 civarında. Vücudumda; kollarım (43 cm.) ve bacaklarım (65cm.) güçlü, sırtım ve göğsüm zayıf ve yavaş gelişiyor. Yağ ise sadece göbek bölgesinde kalmış gözüküyor şu anda, karın kaslarım doğru ışıkta epey görünür durumda, tabi üstündeki yağ tabakası da öyle . Güncel olarak vücudum bu şekilde. Şu anda tek bölge çalışıyorum. Göğüs-Karın-Kardiyo / Sırt-Bilek-Kardiyo / Omu-Kalf-Kardiyo / Göğüs-Karın-Kardiyo / Kol-Kardiyo / Bacak olmak üzere haftada 6 gün çalışıyorum, Pazar off. Kardiyolarımın ikisi HIIT diğer ikisi ortalama %7-8 eğimli 6 km/s hızında düşük yoğunluklu olarak sürdürüyorum. Antremanlarıma sabah kalktıktan (9:00 - 10:00) yaklaşık 2 saat sonra başlıyorum. Gün içinde hareketsiz bir işim var ve 00:00'a kadar çalışıyorum. Beslenme düzenim low carb; Pişmemiş ağırlık 120gr. bulgur (yağsız, tuzsuz pişirilmiş) Pişmiş ağırlık 500gr. tavuk yada kırmızı et (2 yemek kaşığı zeytinyağı ile tuzsuz pişirilmiş) Brokoli vs. son zamanlarda tüketmiyorum, tüketmem gerektiğini biliyorum. Yatmadan önce 100gr. lor ve 30gr. badem içi Kahvaltı 2 bütün yumurta ve 3 yumurta beyazı Makrolarım; 100gr. karbonhidrat / 210gr. protein / 65gr. yağ Supplement düzenim; Günde 2 kapsül Grenade Sabah; izole whey Ant. öncesi; Bcaa-Creatine-L-Carnitine Ant. esnasında, BCAA Ant. sonrası; izole whey, glutamine Yatmadan önce; Glutamine Aklımda Primobolan kürüne girmek var. Yanında ne kullanılır, nasıl kullanılır ? Detaylı olarak bilgi verebilirseniz teşekkür ederim. Ayrıca beslenme ve supplement planımı nasıl düzenlemem gerekir bu süreçte. Amacım olabildiğince yağsız kas kütlesi kazanmak. Sonrasında ise clen kürüne girip tam anlamıyla definasyon yapmış olurum diye düşünüyorum. Forumdaki konuları okuduğum kadarıyla bayağı bir bilgi paylaşımı var. Bu ortam için bilgili olan arkadaşlara ayrıca teşekkürler.
  10. Profesyonellerden Yardım

    Merhaba arkadaşlar, abiler, kardeşler Ben 27 yaşındayım, boy 172 kilo 83, vücut tipi endomorf. Bu sporu 1 buçuk yıldır bilinçli olarak yapıyorum ancak son 8 aydır beslenmeme tam anlamıyla dikkat ederek devam ediyorum. Herşey bir anda öğrenilmiyor malum. Şu anda tahmin ediyoruz ki vücut yağ oranım %14 civarında. Vücudumda; kollarım (43 cm.) ve bacaklarım (65cm.) güçlü, sırtım ve göğsüm zayıf ve yavaş gelişiyor. Yağ ise sadece göbek bölgesinde kalmış gözüküyor şu anda, karın kaslarım doğru ışıkta epey görünür durumda, tabi üstündeki yağ tabakası da öyle . Güncel olarak vücudum bu şekilde. Şu anda tek bölge çalışıyorum. Göğüs-Karın-Kardiyo / Sırt-Bilek-Kardiyo / Omuz-Karın-Kalf / Kol-Kardiyo / Bacak-Kardiyo olmak üzere haftada 5 gün çalışıyorum, arada Çarşamba ve Pazar off günlerim. Kardiyolarımın ikisi HIIT diğer ikisi ortalama %7 eğimli 6 km/s hızında eğimli düşük yoğunluklu olarak sürdürüyorum. Antremanlarıma sabah kalktıktan (9:00 - 10:00) yaklaşık 2 saat sonra başlıyorum. Gün içinde hareketsiz bir işim var ve 00:00'a kadar çalışıyorum. Beslenme düzenim low carb; Pişmemiş ağırlık 120gr. bulgur (yağsız, tuzsuz pişirilmiş) Pişmiş ağırlık 500gr. tavuk yada kırmızı et (2 yemek kaşığı zeytinyağı ile tuzsuz pişirilmiş) Brokoli vs. son zamanlarda tüketmiyorum, tüketmem gerektiğini biliyorum. Yatmadan önce 100gr. lor ve 30gr. badem içi Kahvaltı 2 bütün yumurta ve 3 yumurta beyazı Makrolarım; 100gr. karbonhidrat / 210gr. protein / 65gr. yağ Supplement düzenim; Günde 4 kapsül Grenade (birkaç gündür başladım) Sabah; izole whey ve bcaa Ant. öncesi; beta-alanine Ant. esnasında, Body Fortress Amino Blast diye bir intra workout ürünü kullanıyorum (arkadaşım amerikadan getirdi sağolsun) (bugün başladım, önceden bcaa kullanıyordum) Ant. sonrası; izole whey, glutamine ve creatine Yatmadan önce; Glutamine Ayrıca henüz başlamadığım bir Muscletech Muscle Builder ürünü bulunuyor, ne zaman kullanacağım konusunda kararsızım. Geçen günlerde hocamın yanına gittim programımı değiştirmek istediğimi söyleyerek böyle devam et, yaptıkların iyi görünüyor, Nisanda gel sana; clenbuterol ve oxandrolne bir de bi ürün daha söyledi aklımda tutamadım kürü yapacağını söyledi. Daha önce hiç kür kullanmadım açıkçası endişelerim, sorularım ve bilinmezliğin getirdiği bir kaygım var. Şimdi siz arkadaşlardan, bu işin içinde olanlardan tavsiye istiyorum. Genel olarak verebileceğiniz tavsiyelerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var. Amacım daha parçalı kaslı bir vücuda sahip olmak sonrasında Clean Bulking sistemiyle yavaş ama sürekli gelişim sağlamak ama sağlığımdan olmak da istemiyorum tabi ki kimse istemez, siz de istemiyorsunuz. Belirttiğim gibi bu ürünleri kullananlar olarak bana tavsiyeleriniz ne yönde olur ? Kür yapmaya başladığımda hayatımda ne gibi değişiklikler olacak, nelere hazırlıklı olmalıyım ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×