-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mamibolone
Merhaba arkadaşlar,
Şuan da haftalık 500 testo alıyorum ve ramazan sonrası hızla toparlanmak adına danabol kullanacağım. Testosteron kullanınca saçlarımın zayıflayacağını ve dökülebileceğini de biliyorum fakat Danabolun ekstra saç dökülmesine doğrudan bir etkisi var mıdır ?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Ouzhannn
Merhabalar abilerim kardeşlerim uzun bir aradan sonra tekrardan kür başlama kararı aldım 1senedir kürsüz devam ettiğim spora tekrar @Loving Burak hocamla start vermeye karar verdim ve başlıyoruz.
GEÇMİŞ KÜRÜM:
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 1-16 Deca 1-10 Tren 5-15 Dianabol 1-5 GÜNCEL FORMUM:
ÜRÜNLER: https://www.noxy-labs.com/
-
Yazan: egemus07
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Benelux ürünleri aldım.
SORULARIM:
Testo + npp kullanan var mı? Doluluk ve sterillik olarak birşey beklemiyorum ama yarı dolu olsa bile yeterli kullanan bilen varsa yardımcı olabilir mi? Uygun fiyatlı olacak yarı dolu ve üstü marka öneriniz var mıdır? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: burakconcetta
Herkese selamlar. Danabolun 2.günündeyim gün de sadece 20mg alıyorum Testo-Bolde ile beraber kick start olması için kullanıyorum fakat her kullandığımdan 15 dakika sonra kalp çarpıntısı oluyor. İlk etapta bunun olması normal mi ?
İlk kürüm*
-
Yazan: Never4ever
Arkadaşlar bu markaya dair kullanan arkadaşların tecrübelerini merak ediyorum.Özellikle SARMs'larını Alıp kullananların yorumu nedir ve kullanmayan biri olarak dışarıdan nasıl gözüküyorsa yorum yapmanızı rica edicem. Ama lütfen kullanan ve kullanmayanlar yorumunda belirtsin. Ek olarak satıcı ile konuştuğumda Polonya menşei ürün olduğunu söyledi var mı bir bilgisi olan.
-