Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

TreXiaNos

2017 Çıtır Peptid ve GH Kür Planım

Önerilen İletiler

TreXiaNos    5

Merhaba sevgili arkadaşlar, değerli yönetici arkadaşlarım.

 

Malumunuz forumdan yazılarımdan tanıyorsunuz beni, az çok elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Kür olsun, pct olsun her konuda destek sağlamaya özen gösteriyorum. Eeee artık benimde bi kür yapma vaktim geldiğini düşünüyorum.

 

Öncelikle kendimden ufacık bahsedersem eğer, 1985 doğumluyum, 11 yıl milli takımda güreş yaptım, 4 sene önce tendonlarım koptuğu için güreş hayatımı noktaladım. Bu kopmalardan sonra geçmişe dönük zorlamalardan ötürü iki dizimdede ödem birikiyor ve kesinlikle çömelme hareketlerini boşta dahi yapamadığım için 3 senedir düzensiz spor yapıyordum. Diz sakatlığım devam etsede sürekli akıl hocalığı yapan bir profesör ortopedist doktorum şubat başında iki dizimede kortizon uygulayacak. Böylelikle çok ağır olmasada bacak çalışabilecem ki üst bölgemden geri kalmasınlar.

 

Şuanda ölçülerim 1.77, 78 boyundayım bu sabah (19.01.2017) uyanır uyanmaz iç çamaşırımla tartıldığımda 94.8 kg geliyordum. Yağ ölçümüme görede %24.8 yağ oranım var. Bugün 4. idmanımı yaptım bir süredir spor yapamıyordum ve iştah fazla olduğu için kilo aldım ve göbek bölgem efsane oldu :D

 

Kür sürecim, beslenmem nasıl olacak ondan bahsetmeye başlayayım.

 

Şimcik kürümüz ortalama Temmuz başına kadar sürecek. Busefer 5 aylık bir kür yapacağım. (Uzatabilirimde psikolojime bağlı)

 

1-4 hafta 750mg sustanon (Sebebi su tutması ve biraz vücudu açma isteğim, sonra bu suyu atmam 2 gün sürer sorun olmaz.)

5-14 hafta 1000mg testo enanthate

15 - 20 hafta 1500mg testo enanthate

------------

1 - 10 hafta 1000mg boldenon

11 - 20 hafta 1500mg boldenon

------------

1-4 hafta danabol

Danabol kullanımı ilk 2 hafta 40mg son 2 hafta 50mg günlük olarak alacağım.

 

Başka anabolizan olmayacak sadece bunlar steroid sınıfından.

 

Gelelim kullanacağım peptidlere.....

 

Follistatin 344 /// igf1-lr3 /// GHRP6

 

3 Şişe Folli 344

4 Şişe İgf1-lr3

3 Şişe ghrp6

 

Ortalama 60 gün peptid yükleyeceğim ilaçlarla birlikte. Sonra 1.5 ay dinlendirip tekrar peptid gireceğim.

 

2. Peptidlerde şu şekilde olacak

 

4 Şişe İgf1-lr3

4 Şişe Mgf

4 Şişe Fragment

 

Bunlarlada kütlemi koruyup yağ yakımını arttıracağım. Eksik kalan bölgelerimide mgf ile toparlayacağım. Özellikle omuzlarım çok geniş değil onu sırttan açarız inş.

 

GH Kullanımı

Herzamanki gibi Eczane ürünü olan pfizer firmasının genotropin 36ıu kalemini kullanacağım. Kürün başından sonuna kadar stabil 3ıu genotropin alacağım hatta şuanda başladım bile 2 gün oldu. Kürü temmuzda bitirirsem şayet genotropini kesmeyeceğim hedefim 1 yıl kullanmak, kütlemi korurum yağlanmamayı hedefliyorum. Genotropin 4 - 6 ünite 4 ay kullanacağıma 3 ünite 12 ay kullanmayı hedefliyorum öyle diyeyim. Kürü noktalasam bile haftalık sabit 500testo + 3ıu GH devam edebilirim.

 

Amerikada görüştüğüm bir profesör var, peptidler konusunda sürekli konuşuyoruz ara sıra. O bana biraz yönlendirme yaptı ve şunu ekledi. Kendini en az 10 ay %9 - 7 yağ oranında tutmayı başarırsan vücudun artık o yağ oranını kendi doğal yağ oranı gibi benimser ve formunu kolay kolay kaybetmezsin dedi ve bunu ben şuanda yaşıyorum.

 

Bundan seneler öncesi 72 kiloda güreşirken 80 kiloya çıkamazdım benim için hayaldi, birgün ne olduysa oldu 82ye çıkıverdim sonra tekrar 75lere indim, bu profesör hocamın dediği gibi bir doktor bana demişti "kardeşim kaç kiloda kalmak istiyosan o kiloya ulaş ve ne olursa olsun dişini sık en az 7 8 ay o kiloda kal vücut onu benimser ve o kiloda kalırsın" dedi. Şuanda kilo almak benim için çok kolay bişey, 95 oldum neredeyse 100e çıkmak 15 20 günüme bakar ama gerek yok bacaklarım taşımıyo kiloyu zorlanıyorum.

 

Hedefime gelecek olursak temmuz ayı için %7 - 6 yağ oranına inip 82 84 kilo arası kalmak.

 

Beslenme sorunum yok şuanda, kuruyemişten yağ alacağım bu kürümde, örnek resim biraz önce alışverişe çıktım aşağıdakilere tam 120tl para verdim.

 

İçindekiler :

*Tuzsuz Fıstık

*Çiğ İç Antep Fıstık (Kilosu 85tl miş evlat acısı geldi valla :D )

*Çiğ Badem

*Ceviz

*GojiBerry

 

Günde 100gr kadar tuzsuz fıstık yanına diğerlerinden ufak ufak 50gr karışım yapıp alacağım. Ortalama 750 kalori buradan alacağım sadece ve kaliteli yağ.

 

Sabah kahvaltlarımda kendi özel tariflerimden birisi olan akıtma şeklinde yulaf kepeği ve yumurta. Araya fıstık ezmeliiiiii :P

 

Yapılışı : Tavanın içine 1 yemek kaşığı zeytinyağı atıp yaydırıyoruz. Sonra 2 sarılı 4 beyazı toplam 6 yumurtayı önce bir kasede çırpıyoruz. Sonra içerisine yarım çay kaşığı zencefil ve bir çay kaşığıda tarçın atıp 70 80gr kadar yulaf kepeğinide atıp karıştırıyoruz. Sonra bunu tavaya döküyoruz yaydırıyoruz tamamen, önce altı pişiyor, spatula yardımı ile kaldırıp tersini çeviriyoruz orasıda 1 2 dakikada pişiyor. İyice katı olması lazım pişmeli heryeri. Sonra pişince ortadan ikiye kesiyoruz ve kesilen bir parçaya fıstık ezmesi sürüyoruz 50gram kadar, diğer parçayıda onun üzerine kapatıyoruz, yanına yeşil çay alıyoruz sabah kahvaltımız bu şekilde noktalanıyor. Ekstra salatalık zeytin alabilirsiniz size kalmış benim çok bi iştahım olmuyor bunlar yetiyor.

 

Ortalama 200 250 gram pirinç tüketimim olacak 600gr et. Yağı kuruyemişten alacağım, bu beslenme ile bakalım neler çıkacak onu deneyecem önce. Çünkü yok efendim 5000 kalori al, yok opeptid alıyon 6500 kalori al hikayelerini duymama gerek yok. Okadar kaloriyi alacak mide olsa ilaç kullanmam zaten hedefe ulaşırım. Şuanda yiyebileceğim aksatmadan bunlar, belki bazı günler keyfim yerindedir 200gr daha fazla et yerim..

 

Şimdi çoğunuz diyodur ya bu adam kürü yazdıda PCT yok :) Evet PCT yok arkadaşlar çünkü kür bitecek PCT ondan sonra çıkacak, kür boyunca ne bir arimidexmiş cabasermiş, nolvadexmiş hiçbişey almayacam. Jineko olursa müdahele edecem. Ben bu şekilde kür yaparım, erken teşhis diye birşey yok lügatımda, boş yere arimidex gibi kanser ilacını almam, tutki aromatize bir durum oldu hissettim ozaman alırım. Hiç olmazsa hiç kullanmam, herkesin kendi fikridir ben bu şekilde yapıyorum çok şükür sağlık problemim yok, olmadıda.

 

İlaçlara gelecek olursak

Testo İrandan getiriyorum, boldenon SP Labs kullanıyorum balkan pharmanın yan ürünüdür. Danabol balkan kullanacağım.

Peptidleri zaten bu siteden tedarik ediyorum onu söylemeye gerek yok :D GH Eczaneden alıyorum. Başkada yok zaten.

 

Son ekleyeceğim 2. peptidlere başladığım vakit sadece sabah yulaf ve öğle öncesi yada sonrası 100gr pirinç alacağım onun harici karb. yok. 1kg et yemeye gayret göstereceğim, farklı birşey denemek istiyorum vücudumda. Bu sene ölmezsem seneye belki yarışma yaparım, ama bende istikrar yok. Yılların verdiği yorgunluk var 2 3 ay spor yapınca soğukluk geliyor, diyorum sokarım sporuna ya 20 senedir güreş güreş gına geldi bide şimdi ağırlık kaldır indir fitness yap boğuluyom.

 

Uzun lafın kısası kür planım böyle aşırı üzerine düşmedim, Şubat 10 gibi başlayacağım az hamlığı atayım üzerimden.

 

Before After atarmıyım bilmiyorum ama belki bir sürpriz yapıp atarım :P

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Rayban47    1

Üstadım imrenerek okudum çok doğal birisin valla gerçekten takdir ediyorum seni. Sende ego diye bişey yok valla helal olsun her daim başarılı olmanı temenni ederim. Kür planın için gerçekten efsane diyebilirim zaten altyapınız var kesinlikle o göbeği atarsınız 3 aya, başarılar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Güzel yorumun için ben teşekkür ederim :) Ego gereksiz birşey insanları çevrenizden uzaklaştırır, bizde tam tersi sıcak kanlıyız neysek oyuz :=)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.252

Telefondan bakıyorum foruma diye mesaj'da atamadım konuya rahat rahat .. :kah

Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bir kür dönemi geçirmeni temenni ediyorum. Ben senden bir tık önce başladım ama ikimizde yaza hazır oluruz.

Ben programı ve gelişimimi yayınlamak adına yaz dönemini bekleyeceğim sanırım şimdi insanlar biraz vefasız bulk dönemine denk gelince definasyondaki halini unutuveriyorlar. :kas:D

 

Anabolik olarak baktığımızda sadece Testo ve ileride tren gireceğim 9-10 aylık kürümün tamamı peptidlerden oluşuyor 2,3 aylık gelişimi sana attım whatsapp'tan az çok ürünlerin nasıl çalıştığını doğru beslenme,idman ve uyku düzeni ile kertenkeleyi timsah yaptığını beraber gözlemledik üstelik 2 yıllık bir sakatlık sonrası. Ben senin küründen bekletilerimi hep üst seviyelerde tutuyorum çünkü çok sıkı bir kür planın var çok ciddi gelişim sağlayacağın kanısındayım @Gurbuz hoca ile.

 

Hadi hayırlısı bakalım tüm gelişmeleri bekliyoruz. :crs

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

sp labs boldenon 200 mg/1ml bildiğim kadarıyla 1500 mg boldenon =7.5ml

testo 250 mg/1ml 1500 mg testo=6ml

bu seviyede rotasyonu nasıl ayarlıyorsun benimde böyle bir planım var aklımda ama nasıl uygulayacağım konusunda bazı çekincelerim var

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

@Loving hocam beraber girdik sayıyorum ben küre yaza kadar yakalayacam seni ama çok pis göbek var şuanda bel 108cm leş kargaları gibiyim :D Tabi altyapı var onun için hiç çekincem yok disiplinli gittiğim sürece zaten eksik kaldığım noktalarda gurbuz hocam çok destek veriyo saolsun daha emin adımlarla ilerliyoruz.

 

@tolga

 

Valla hocam benim sen de 12 ben deyim 15. kürüm. Çok ilaç denedim, kür sonrası bilerek tedavi yapmayıp vücudumun kaç ayda kendini amorti edip normal rotasyona geçeceğine kadar herşeyi denedim ben çok oynadım vücudumla. Yüksek dozlara çıkamamıştım, artık zamanı geldi dedim 1000leri geçeyim testoda.

 

Enjeksiyon olarak haftada 3 güne bölüyorum pazartesi 500 çarşamba 500 cuma 500 olacak şekilde testoyu alacam. Boldenonda 1000 1200 1400 gibi giderim 1400ü geçmeyebilirim, peptide ağırlık verecem busefer anabolikleri silecem sadece GH düşünüyorum. GHRP düşünme sebebimde 200mcg ghrp yaklaşık 5 5.5ıu gh salınımı yapıyor ve ben zaten 3 4 ıu GH alıyorum günde 10ıu ya yakın gh olacak buda tatmin edici bir durum şuanda.

 

Kafana takılan bişey olursa sor elimden geldikçe yardımcı olurum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

before after bekliyoruz ikinizdende bu arada :))

3 e bölüyorsun her seferinde kalçalar arasında 4 ml 4 ml gidiyorsun yoksa bacakları omuzları kullanıyormusunuz hocam

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5
Üstad konuyu devamlı takipteyim. Senden özellikle igf hakkındaki düşüncelerini paylaşmanı rica ediyorum.

 

İgf kullandım daha önce ne sormak istiyosun cevaplayayım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
perfect    0

Aslında bir önceki küründe sormuştum fakat kür yarım kaldı o yüzden yorum yapamam demiştin. Only igf olarak kullanmayı düşünüyorum ben... 20-30-40-50mcg ye sabitleyip 40 gün düşünüyorum. Sürekli yabancı forumları , kaynakları inceliyorum fakat burdan işi bilen birinden yorum almak daha mühim benim için.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Tabi öylede olur, ama ben kürde 3 farklı peptid kullandığım için hepsi kombinli harika çalışıyordu ayırt edemiyosun. İgf kullanacaksan her 7 günde bir 3 gün dinlendir vücudunu. Ama 30 40 mcg ile pek bişey yapılmaz onu diyeyim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×