-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Tesisatçı
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüm 500 testo enantat 350 bolde kullanıyorum beslenmem çok iyi denecek durumda kürün 17. Günündeyim inceden doluluk geldi gibi sivilcelenme de oldu fakat daha güç artışı hiç yok normal midir?
marka quantum
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Cukurrrr
Arkadaşlar Merhaba,
KÜR DETAYLARIM:
Testosteron 600 mg Boldenon 600 mg Küründeyim bugün tahlil verdim ancak bolde kullanıcılarında b12 yüksek çıkarken benimki nerdeyse sınırda çıktı ürünün sahte olup olmadığını başka nasıl anlayabilirim testestoron da sorun yok o çalışıyor ancak boldenone da durumlar böyle yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: Gordo
Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
https://tk.zphcgroup.com/products/
-
Yazan: Yusufdemir1995
Selamlar,
SORULARIM:
Daha önce bu ürünü kullanan oldu mu? Büyüme hormonunu desteklesin diye alayım diyorum etkisi olur mu acaba azda olsa? 3.5 k fiyatı var. Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR DETAYLARIM:
5 günde bir 250mg testosterone enanthate 7günde bir 200mg bolde Küründeyim testo dozajını ellemeyip boldeyi 400 e çıkarsam bir sıkıntı olur mu? Olur diyende var olmaz diyende var...
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-