-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: utquu
Geçenlerde gideon clen aldim 40mcg dan hic etki alamadim ve saticinin tavsiyesi uzerine 80mcg alarak basladim fakat onda da oyle aman aman bi fark olmadi sadece ara sira gelen titremeler oldu
Öncesinde/Hala kullandigim urunler: Yohimbine, 200mg kafein, grimlabsın shredder urunu
Sorum su benim clenin yan etkilerini hissetmeme sebebim bu urunlerle alakali olabilir mi yoksa aldigim clenin dozu mu dusuk? Ona gore farkli bir saticidan blacktone marka almayi dusunuyorum tavsiyeleriniz nedir?
-
Yazan: metinkarayagci0
Definasyon yapacagim. Hedefim %8-10 mumkunse daha dusuk yag oranlari. Clenbuterol, T3, Yohimbine bunun icin yeterli midir, baska bir sey eklememe gerek var mi, ne eklemeliyim? Yanina proviron ve adipo plus ekleyebilirim fikirleriniz nelerdir? Ve kur sonrasında ani kilo artistini nasıl önlerim? Şimdiden yardiminiz için teşekkürler 🙏
-
Yazan: ahmettones
Herkese hayırlı akşamlar, Clenbuterol, yohimbine, Tiromel T3, Stanozolol gibi ürünler ile beraber kafein veya pre workout gibi nox ürünlerin kullanımı ne gibi sıkıntılara yol açar ?
-
Yazan: bunuyazanTosun
Selam kıymetli dostlarım, arkadaşım clenbuterol hediye etti para ile almadım orijinal güzel çalışır dedi, yarışmacı kendisi.
Piramit sistem kullanıyorum,alerji ilacı alıyorum ara veriyorum reseptörler dolmasın diye.
Kramp, hızlı nabız, çene de kasılma yan etki görüyorum. Ama yağ yakımı konusun da hiçbir fark olmadı diyebilirim.Diyet ve spor devam ekstradan çok bir fayda görmedim yağ yakımı konusun da.
-Kişisel görüşüm bu clenbuterol yağ yakımı için tek başına o kadar da etkili değil. Yada bu tabletler orijinal clenbuterol yerine başka bir şey içeriyor SİZCE ?
-
Yazan: Reksd41
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
3 aydır diyetteyim yaklaşık 26 kiloya yakın verdim 1.5 senedir fittnes yapıyorum. Boy 193 - kilo 92 - yağ %16 ama daha fazla veremiyorum ve steroid kullanmıyorum clenbuterol kullansam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-