-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
![karaemir123](https://peptidturkiye.com/forum/uploads/monthly_2023_01/5.thumb.png.6049f9e809259d57ce3744234c5519a2.png)
Sertleşme sorunu lütfen yardim
Oluşturan:
karaemir123, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Sinan06
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümün 12. Haftasındayım, kürü 20. Haftaya kadar kesmeden nasıl bir çözüm sağlaya bilirim. Ayrıca kürde de tam istediğim verimi alamadım. Sizce küre ne eklemeliyim? Hedefim kütle koymak.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
1.75 boy 83 kiloyum YAŞADIĞIM SORUNLAR:
Testimlerim de küçülme oldu! Libido sorunumda var! Ereksiyonda sönme sorunu da yaşıyorum! KÜR İÇERİĞİM:
Testesteron enantethe 500 mg Boldenone 500 mg Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Sparta34
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
400 trenbolone 400 masteron 200 testosteron Küründeyim tam sertleşememe durumu var sabah ereksiyonu falan var prolaktin ve öst değerleri normal.
SORULARIM:
shbg düşüklüğü olabilir mi? tren doğrudan östojeni mi etkiliyordu prolaktini mi? tren küründe isteksizlik olduğunda öncelikle öste mi odaklanmak gerekir? yoksa prolaktine mi ve aynı şekilde trende sertleşme sorunu varsa öste mi prolaktine mi odaklanmak lazım? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Emir7778
Prolaktin ve östrojen değerlerim normal olmasına rağmen kür içi sertleşme cinsel isteksizlik yaşıyorum enerjim %500 olmasına rağmen 2 gün önce göğüs ucu hassasiyeti yaşamıştım 1 arimidex attım güncel ilk kürümün 8. Haftasındayım nedeni ne olabilir ve ne önerirsiniz ?
KÜR İÇERİĞİM:
500 MG TESTOSTERON ENANTHATE 400 MG BOLDENON GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:
-
Yazan: Xiongnu
Selam dostlar,
Herkese yakşamlar. Testosterone acetate propionate kullanacağım yanında drost'da ekleyebilirim toplam 1mL haftada 3x enjeksiyon. 10 hafta kadar istediğim vücuda ulaşınca bırakıp naturel devam etmek istiyorum ancak testislerin oldukça küçülüp tamamen çalışmaya kapanabileceğini yani libido/ereksiyon diğer adıyla Dick sorunu ortaya çıkabiliyormuş. Bunun için HCG kullanmalı mıyım kür içinde? Düşünceleriniz neler? Pregnyl eczaneden reçetesiz alınır mı? Teşekkürler.
-
Yazan: Dmnzx0
Bu yaz ağustos ayında tuttuğum form fotoğraftaki gibiydi 80 - 81 kilo başlamıştım definasyona yaklaşık %8 yağ oranında 74 kilo bitirmiştim. Daha sonrasında özel sebeplerden dolayı sporu bırakmak zorunda kaldım başlarda ufak ufak beslenmeyi bozdum sonra ipin ucu iyice kaçtı her gün alkol içmeye tamamen fast food beslenmeye başladım formum bu hale geldi bu fotoğraflarda 81 kiloyum yağ oranımı hatırlamıyorum.
Bu fotoğraftaki ise şu anki formum:
3 hafta 500 only testo enanthate yaptım 78 kiloya düştüm yağ oranımı %15 lere çektim 6 hafta önce ise testo deca boldenon masteron kürüne girdim şuanda 88 kiloyum 6 haftada 10 kilo aldım kullandığım dozlar;
500 Testo enanthate 250 Deca ( ilk 10 hafta ) 500 Boldenon ( 20 - 24 hafta arası ) 300 Masteron propionat ( İlk 12 hafta ) Bulk kürüm bitince definasyon kürüne bağlıycam definasyonu:
Testo Masteron Clen Yohimbine ile yapmayı düşünüyorum. Bana yardımcı olur musunuz? @Diver @heisenbergg @Bay-T @rastlantisal @AREN
SORULARIM:
4 hafta sonra decayı kesince yerine 8 -10 hafta yani bulk bitene kadar 250 tren enanthate eklesem nasıl olur ? 4000 - 5000 kalori arası besleniyorum yemek yedikten sonra bayılcak gibi oluyorum uykum geliyor bu durumu nasıl aşabilirim ? Eğlencesine yarışmak istiyorum podyumda fotoğraf çekilmek için, nasıl bir yol izlemeliyim ne zaman oluyor yarışlar nasıl başvuru yapıyoruz hiç bir bilgim yok bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-