-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: polatpr
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kişisel bilgilerim:
Yaş: 23 Spor tecrübem : 7 yıl Aktif spor durumum : 6 ay Kg : 95 Daha iyi bir form yakalamak için:
Rad 140 Anavar Provion Kürü düşünüyorum elimde x bir satıcıdan aldığım swiss pharma rad 140 ve optimum marka anavar var önerebileceğiniz bir durum var mı bu marka tr üretimiymiş ama satıcıyı tanıyorum sağlam bir yerden aldım sizin düşünceleriniz nelerdir
Güncel formum ve ürün fotoğrafı ekte:
-
Yazan: the_escobar
Merhaba arkadaşlar, yeni bulk kürüme gireceğim bu kürümde hedefim olabildiğince güçlenmek olacak. 4 ürün arasında seçim yapmam lazım. Ligandrol + MK677 veya Rad140 + MK677 düşünüyorum. Sizce hangi ikiliyi seçmeliyim? Kullanıp tecrübe edenler yardımcı olursa çok sevinirim.
-
Yazan: onewingedangel00
Merhabalar, boyum 1.86 84 kiloyum yağ oranım %15 %16 civarı. MK-677 ile biraz daha kas kütlesi koymak istiyorum tek başına işe yarar mı? yoksa boşuna mı kullanmış olurum?
-
Yazan: johntravler5
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Ox2ygen pharma mk-677 kullanıyorum yeni başladım, içtikten sonra 10-15 dakika ciltte kaşıntı yapıyor bazı günler daha uzun sürüyor veya sabah uyandığımda kaşıntı oluyor. MK-677 yan etkileri arasında ciltte kaşıntı var mı?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-