-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
.thumb.png.f9e5373c05a99c81a4c3c56d0090f86a.png)
Testosteron ve trenbolone küründe doz ayarı hk.
Oluşturan:
dante48, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: isimsizkullanici
Arkadaşlar cümleten Selamün aleyküm,
Size kendimden ve sorunumdan kısaca bahsedeyim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
17 yaşında 165 boyunda 52 kg Olan vücut geliştirme sporuyla ilgilenen biriyim. Uzun zamandır neredeyse 1 yıldır filan bu kilolardayım sürekli yağsız ilerlemeyi hedefledim hep küçük küçük yağ eklemeden yağsız kas eklemek ile kafayı bozdum zaten 50 kg yim o kiloda ne yağı neyse tamamiyle yaklaşık 1.5-2 yıldır idman yapıyorum spor salonunda üyelik bitince eve geçtim diyetim vs her şeyi ayarlıyorum full temiz besleniyorum yağ makroları karbonhidrat protein, yağı kilom kadar 50 gram karbonhidratı 380-420 grama yakın alıyor proteini ise 140 145 gram kadar alıyordum , sodyum bile hesaplar günlük vitamin olarak omega , d3,multi,demir,c vitamini,creatin gibi takviyeler kullanıyorum. Bunları anlatmamın sebebi çok bilinçsiz yapmadığımı anlatmaya çalışmak. Yağ oranım 11 10 bilemedin 12 civarlarında filandır.
ŞİMDİ BENDEKİ SORUNA GELELİM:
ÇEŞİTLİ BULGULAR:
Benim sürekli testosteron ile ilgili sıkıntılarım yani belirtilerim vardı. Sürekli cinsel isteksizlik, kıllarda azalış. Ses de kalınlaşmama. Gün içerisinde halsizlik yorgunluk. İdmana bile giremeyecek kadar yorgun olma. Ayağa kalkacak dermanım yok bile diyebiliriz. Her gün hiç sekmez idman sonrası 40 dakika kardiyomu yapar bozmak zorunda olmadığım zaman diyeti bozmam bozarsam da bozmak sayılmaz marketten pirinç patlağı vs vs türevi şeyler tüketirim. Kan vermeye gittim. Bende Varikosel ve Hidrosel var ameliyat dediler ama acil değildi ondan ciddiye almadık. Kan testinde önceki aylarda sürekli testosteronum azaldığını fark ettim. Varikosel ve hidroselden dolayı testoma bakmışlardı bundan 1 yıl önce 550 filan çıkan testom geçen verdiğimde total testom 43 çıktı lh referansdan düşük , free testomda referansdan düşük çıktı, onu ekleyemedim ama istenirse eklerim ama düşük referans değerinden diğer değerleri isterseniz atarım başka bir değer gerekirse, ondan sonra çok şaşırdım yaklaşık 3-4 hafta önce ondan sonra aynı hastanede başka bir endokrine gittik normal dedi bir daha kan testi aldı total testom bu sefer 150 lh da düzgün çıktı referans değerlerin normal birşeyim yok spor yapma diyerek kendini çok fazla zorlama diyerek yolladı.
Hatta kızlardan örnek vererek fazla spor yapan kadınlar adet olamaz diyerek bana nasihat verdi oysaki ben erkeğim. Hayatımda hiç sarms türevi anabolizan kullanmadım tamamiyle takviye edici gıda başka hiçbir şey yok.
SORULARIM:
Sizce ne yapmam lazım? Sağlıklı yağda tüketimini son zamanlarda artırdım 50 idi 60 a çektim bana tedavimi gerekiyor? Beslenme ile mi çözeceğim? İlacamı başlamam gerek trt maksadıyla? Ama doktorlar vermiyor hayat kalitem berbat lütfen yardım edin. Ekstradan gün içerisinde en az 6-7 saat uyumaya gayret ediyorum ama bazen azalıyor ramazanda özellikle 5 saat filan ama bu testler varken 6.30 7 saat civarındaydı. Ve de alt ast değerlerim yüksek hem yüksek proteinli beslenmeden bilirsiniz hemde kreatin kinaz creatin kullandığım için ve de kas yıkımından olduğunu düşünüyorum ama önemli olan testosteron.
GÜNCEL KAN TESTİM:
-
Yazan: lordboethiah
Herkese iyi günler iyi forumlar.
Only testo kürümün 4. haftasını kapatırken şunu farketmeye başladım, ufacık şeylere aşırı tepki göstermeye başladım.
Çok basit durumlar karşısında içim öfkeyle doluyor. Bu durumu daha hafif nasıl atlatırım arkadaşlar?
-
Yazan: damdeok
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
10 haftalık bir bulk kürü yapmak istiyorum. Daha önce bi kere only testo kürü bir kere testo masteron dbol kürü yapmıştım. Şimdi testo boldenon yapmayı düşünüyorum.
SORULARIM:
Sizce doğru mu düşünüyorum? Testonun yanına bolde dışında ne eklesem gelişimim optimum düzeyde olur? NOT:
Tren, npp ve deca kullanmak istemiyorum onlar dışındaki önerilere açığım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
180 boy 79 kg 26 yaş spor geçmişim 4 yıl Tüm öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Naci,,
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Daha önceden kür yapmadım ilk kürüm olacak. 3 aydır forumda geziyorum bilgi edinebilmek adına 10-12 haftalık bir kür olacak haftada kaç mg tren ve kaç mg sustanon almalıyım? Bu konuda yardım rica ediyorum sizlerden.
KÜR PLANLAMAM:
Sustanon Trenbolone Enanthate KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
Boy:184 Kilo;80 Yağ:15 NOT:
Trenbolone hakkında çok şey okudum yan etkileri vs ve bunları göze aldım! Zaten 4 haftadır only sustanon yapıyorum.
-
Yazan: okanngkc
Merhaba arkadaşlar, selamlar
Pazartesi günü başlayacağım ilk kürüm için bilgi ve desteğinize ihtiyacım var.
KİŞİSEL VERİLERİM
BOY: 187
KİLO: 95
KÜR PLANLAMAM
TEST. E 500MG
DECA 300MG
BOLDENONE 400MG
KORUYUCU VE VİTAMİNLER
NAC600, ZINC220, BENEXOL B12, BLACK GUARDIAN, MONSTER PAK, ALPHA KING, FLEX COMPLEX, OMEGA 3, D-VİTAMİNİ, ESTER-C, ENGİNAR SUYU, BİTKİSEL KÜR PRO V2
Hocalarım, arkadaşlarım planlamam hakkında her türlü fikir ve yardımınıza açığım. 24 hafta yapmayı düşünüyorum. Kürün başında test. e, deca, boldenon ile direkt başlamalıyım yoksa decayı sonradan mı dahil etmeliyim? Artı olarak eklemem gereken veya sürecimi baltalayacak, çıkarmam gereken koruyucular ve dikkat etmem gereken şeyler hakkındada yardıma ihtiyacım var. Kür öncesi kan değerlerim ve güncel formumu ekte bulabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻
-