Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

gezadam

Göğüs Ucu Ağrı ? - Kür Planıyla -

Önerilen İletiler

gezadam    1

Selam arkadaşlar yaklaşık 20 haftalık 2.kürüme girdim.

 

İlk 7 hafta 500mg testo - 400mg bolde yle başladım.

Son 2 haftadır bu ikisini yanına 400mg deca ve danabol ekledim.

 

Göğüs ucumda dokununca ufak bir ağrı var , sizce ne gibi önlemler almalıyım ?

 

Son 1 haftadır 2 günde bir yarım arimidex ' e başladım..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


SPECTRE    1.120
Selam arkadaşlar yaklaşık 20 haftalık 2.kürüme girdim.

 

İlk 7 hafta 500mg testo - 400mg bolde yle başladım.

Son 2 haftadır bu ikisini yanına 400mg deca ve danabol ekledim.

 

Göğüs ucumda dokununca ufak bir ağrı var , sizce ne gibi önlemler almalıyım ?

 

Son 1 haftadır 2 günde bir yarım arimidex ' e başladım..

 

İçinde dairsel mercimek büyüklüğünde yada misket vari bir kitle fark ediyor musunuz ? çevresel olarak dokunduğunuz da.. ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    215

ben olsam novaldex i hazır bulundururdum keşke baştan 2 günde 1 arimidex ile başlasaydınız 15 günlük novaldex kür içi kullanım size yetecektir diye düşünüyorum.ama görmeden dokunmadan net birşey söylemek imkansız doktora da görünmekte fayda olabilir

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Birincisi testo ena bolde deca alıyorsunuz ordan su danabolu cikarin bence yani ilk 4 hafta kullansaydiniz eyvallah ama geç kalmissiniz gerek yok yani danabola su durumda ve arimidex e kesinlikle devam edin.Decaya bağlı prolaktinden dolayı cabasere başla derim, kimisinde olmaz kimisinde olur ama senin vücut tepki vermis, Bence cabaser kullanmaya basla,Deca bu hafif ilaç değil

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Genede bir tahlil yaptir.Prolaktin seviyen yüksekse direk cabasere başla kullanımı 3 günde bir yarım tablet seklinde, yan etkilerden fazla etkilenmemek içinde tok karnına ve mümkünse son ogununle birlikte ic,son olarak prolaktine bağlı jino belirtisi gözüküyor gibi sende ama deca kullanmaya baslamissin iktidarsızlık ,zor erekte olma

Cabaser bunları ortadan kaldiracaktir

Kolay gelsin .....

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gezadam    1

Cevaplar için herkese teşekkürler...Kür planını değiştirmeyi düşünmüyorum ..

Arimidex devam ediyorum kesinlikle..Bu arada libido anlamında hiç bir sorunum yok belki yardımcı olur diye belirteyim dedim...

Onun dışında bir test yaptıracam genel olarak ; e2(ostrojen),prolaktin,fsh,lh,testo değerlerine baktıracam , başka önerdiğiniz birşey varmı?

 

Dediğim gibi sadece dokununca hafif bir ağrı var..

Ayrıca kendinden ve çevresinden tecrübeli arkadaşlardan yorumları bekliyorum yine...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    45

hocam ağrı olması direk decanın yüzünden bildiğiniz jinekomasti belirtisi. öyle dire cabaser falan kullanmayın. zaten cabaser üretimde olmayan bir ilaç şu an onun türevi dostinex var ve çook pahalı bir ilaç ikili ,dörtlü, ve sekizli olarak satılıyor. görseniz küçücük prinç tanesine benzeyen bir ilaç alınca ulan bu kadar parayı ben buna mı verdim diyeceksiniz :D yapmanız gereken ivedilikle kan tahlili yaptırıp hatta ilacı daha ucuza getirmek için doktora hiç bir şey olmamış gibi hocam göğüs uçlarımda ağürı var diye gidin :D doktor zaten kan tahlilinde otomatik olarak prolaktin estradiol seviyelerinize ve daha bir çok kan seviyelerine bakacak :D test sonuçlarını gördüğü zaman doktor direk şok olacak tabi ki size herhangi bi anabolizan androjen kullanıyormusunuz diye soracak; zira şüphelenecek, bu sorunun cevabı size kalmış ister direk kullandım dersiniz ( doktorlarımız candır tedaviyi asla reddetmezler, direk size tedabvi için zaten gerekli ilacı ( dostinex ya da türevlerini yazacak) ve ilacı ucuza getireceksiniz. (sigortanız varsa) sigortanız yoksa da olsun sonuçta doktor sizin göremediğiniz bir şeyi de görmüş olabilir jineko için bir nevi kür içi terapi uygulamış olursunuz. sizden isteğim verdiği ilaçları burada paylaşmanız. bu syede bizler de görür hem yorum yaparız hem bilgileniriz. ama sunu söylüyorum en güzeli kan tahliline göre ilaç kullanmak neticede jinekomastinin prolaktin, mi progesteron mu; yoksa estradiol kaynaklı olduğunu bilmiyorsunuz... fazladan para verip ilaç kullanmanın anlamı yok.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Prolaktin yükselmesine bağlı jino olduysa arimidex nolvadex bunlar ortadan kaldıramaz proya bağlı jinoyu coreycim .Adam deca giriyor her türlü yanında cabaser bulundurmalı açık ve net.Tahlil yaptırsin büyük ihtimalle yüksek cikicak her turlu cabaseri kullanmali.Nolvadex,Aı bunları ortadan kaldiramaz,kullanmazsa problem yaşar arkadaş bu konuda

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gezadam    1

Evet arkadaşlar sorun prolaktin yükselmesiymiş...

 

Birkaç değerli hocamla da görüştüm.3 güne bir cabaser ekliyorum , arimidex e devam ediyorum.

 

Başka önerisi,tecrübesi olan varsa bekliyorum lütfen ?

Bir de bu cabaserlerin 1mg ve 2mg olanları var hangisini kullanmalıyım sizce ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    45
Prolaktin yükselmesine bağlı jino olduysa arimidex nolvadex bunlar ortadan kaldıramaz proya bağlı jinoyu coreycim .Adam deca giriyor her türlü yanında cabaser bulundurmalı açık ve net.Tahlil yaptırsin büyük ihtimalle yüksek cikicak her turlu cabaseri kullanmali.Nolvadex,Aı bunları ortadan kaldiramaz,kullanmazsa problem yaşar arkadaş bu konuda

 

ben prolaktine bağlı jinekomastiyi arimidex ve nolvadex ortadan kaldırır diye bir şey yazmadım ki tupac?

ben zaten prolaktin müzdaribi biriyim. elbetteki antiestrojen inhibitörü ile anti prolaktin inhibitörleri arasındaki farkları biliyorum :D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
blader06    14

hocam aynı sıkıntı bendede vardı sanırsam 6 cı haftada ufaktan kitle oluştu ve baya ağrı vardı gögüs gerilince hissediyordum. 4 gün 20mg nolvadex kesti.Kürün10. haftasındayım tekrar etti gene kullanıcam bakalım 4-5 gün daha.Kürü sıkıntıya sokuyormu o konuda pek bilgim yok.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×